fockos
Επιφανές μέλος
Κατατοπιστικότατος -_-
Δεν ξέρεις τι φακό έχει η μηχανή σου πάνω; Ενδιαφέρον...
Με 200αρη ειναι, btw
tamron af 18-200mm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
το επομενο θέμα ας ειναι η μαγειρικη!!!
Ο νικητής κάθε διαγωνισμού επιλέγει θέμα για τον επόμενο! Πολύ καλή η ιδέα σου πάντως!
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Phoebe καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου από ποιο aquarium είναι;;;;
Αν μου πεις δικό σου ενυδρείο θα τρελαθώ....
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Phoebe καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου από ποιο aquarium είναι;;;;
Αν μου πεις δικό σου ενυδρείο θα τρελαθώ....
Όχι, δεν έχω ενυδρείο! Είναι από το Aquarium του Ηρακλείου, είναι απλά εκπληκτικό και αξίζει να το επισκεφτεί κανείς!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Την επόμενη φορα.... κι εγώ θα πάω εκεί....
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Backstory of the photo: H βασιλόπιτα αυτή είναι φτιαχτή από την μανούλα μου και προοριζόταν για το σπίτι μου, αλλά μου έσπασαν το αμάξι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μου την έκλεψαν. Την είχα φωτογραφίσει ευτυχώς πριν, ελπίζω όποιος την πήρε να την ευχαριστήθηκε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Όχι, δεν έχω ενυδρείο! Είναι από το Aquarium του Ηρακλείου, είναι απλά εκπληκτικό και αξίζει να το επισκεφτεί κανείς!
έχει και μεγάλα ψάρια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Δομημένο και φυσικό περιβάλλον είναι τοπίο...Αρχική Δημοσίευση από venividivici
Το θέμα του 7ου διαγωνισμού αυτή τη φορά είναι
Τοπία
Επί του θέματος του 7ου Διαγωνισμού με τον τίτλο "Τοπίο" εννοούμε οποιοδήποτε φυσικό ή αρχιτεκτονικό τοπίο.
Φύση και αρχιτεκτονήματα....Τοπία
Οπότε μπορεί να συμμετέχει και μια φωτογραφία με θέμα τα νυχτερινα τοπία μιας πόλης..
Και τα δύο τοπία είναι.... φυσικό και αστικό τοπίο....
Σαν ένα μεγαλο πλάνο του τι βλέπεις μπροστά σου.... να κλικάρεις και να αιχμαλωτίσεις μέσα στην φωτογραφία ένα τοπίο...πρωι ή βραδυ....
fockos
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
O διαγωνισμός είναι εδώ.το λινκ οπου μπορουμε να πάρουμε μερος ανεβάζοντας τοπία;
Δεν είχαν ιδιαίτερη συμμετοχή, γι αυτό. Όποιος ενδιαφέρεται για νέο διαγωνισμό, μπορεί να μπει εδώ και να το δηλώσει μαζί με το θέμα που θα του άρεσε κι αν μαζευτούν αρκετοί, θα κάνουμε κι άλλον!Γιατί κόπηκαν οι διαγωνισμοί επεξεργασίας εικόνας; ήταν πολύ καλοί
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχουμε που εχουμε καλη dslr να μην σας δείξουμε τι αξίζουμε και εμείς σα φωτογράφοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.