Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,626 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,577 μηνύματα.
Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;".

Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε.

Δεν αστειεύομαι με αυτά.
καλέ, αυτό είναι μια καλή κουβέντα. :ok:Το είδιο είναι θάνατος και το ίδιο γάμος; :stunned:
Χαράς το πράμα! Πω πω πολύ παρεξηγιάρηδες είστε! Μην ερθετε για ρεβεγιόν, θα ξενερώσουμε. Δε θα μπορούμε ούτε μια πλακίτσα να κάνουμε. :playboy:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,626 μηνύματα.
καλέ, αυτό είναι μια καλή κουβέντα. :ok:Το είδιο είναι θάνατος και το ίδιο γάμος; :stunned:
Χαράς το πράμα! Πω πω πολύ παρεξηγιάρηδες είστε! Μην ερθετε για ρεβεγιόν, θα ξενερώσουμε. Δε θα μπορούμε ούτε μια πλακίτσα να κάνουμε. :playboy:
Για μένα ματάρες μου, ο γάμος είναι κρέμασμα.

Χίλιες φορές να μου βρίσεις τη μάνα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,577 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

πάντως μην ανησυχείς, αν δε θες, κανείς δε θα σε παντρέψει με το ζόρι
Θέλω, αρκει να ειναι παλαβιάρα κι ελευθερο πνευμα η άλλη σαν εμένα.

Ειδάλλως δεν έχει.

Τα καθωσπρέπει και "τι θα πει ο κόσμος" δεν ειναι ευπρεπές να σου πω που τα εχω καταχωνιασμένα.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,938 μηνύματα.

Ολα είναι ο τρόπος με τον οποίο λέγονται. Και αυτό το συγκεκριμένο πράγμα λέγεται σχεδόν πάντοτε μ ένα τρόπο επιθετικό, επικριτικό και καταδικαστικό. Δεν είναι χιούμορ αυτό αλλά τρόπος να του την πεις στον άλλο( που λέει ο λόγος, να του την πεις, λες και αποτελεί κανένα κουσούρι ή πρόβλημα αν είσαι ανύπαντρος ξέρω γω).

Είναι σαν να λέμε στον άλλον τι μαλλί είναι αυτό που έχεις ή τι χρώμα βρακι φορας. Ολα στην ίδια αναιδέστατη κατηγορία βρίσκονται αυτά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ολα είναι ο τρόπος με τον οποίο λέγονται. Και αυτό το συγκεκριμένο πράγμα λέγεται σχεδόν πάντοτε μ ένα τρόπο επιθετικό, επικριτικό και καταδικαστικό. Δεν είναι χιούμορ αυτό αλλά τρόπος να του την πεις στον άλλο( που λέει ο λόγος, να του την πεις, λες και αποτελεί κανένα κουσούρι ή πρόβλημα αν είσαι ανύπαντρος ξέρω γω).

Είναι σαν να λέμε στον άλλον τι μαλλί είναι αυτό που έχεις ή τι χρώμα βρακι φορας. Ολα στην ίδια αναιδέστατη κατηγορία βρίσκονται αυτά.
Αυτό ακριβώς γιατρέ μου. Γιατι μετα ερχονται και τα βλάχικα ξες αυτά τα γνωστά τα κλασσικά χωρίς να τους ρωτησεις "εμενα ο γιος μου δουλευει στο Βαρδινογιάννη και έχει παντρευτει και έχει δυο παιδάκια, η κόρη μου δουλεύει στην ταδε πολυεθνική και έχει κανει δυο παιδάκια"

Ανευ ερωτησεως συγκριτισμοί και πάντα με την ιδια αργκό "δουλεύει", "παιδάκια", όχι εργάζεται και έχει 1 κόρη και 1 γιο ξερω γω

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,938 μηνύματα.
Αυτό ακριβώς γιατρέ μου. Γιατι μετα ερχονται και τα βλάχικα ξες αυτά τα γνωστά τα κλασσικά χωρίς να τους ρωτησεις "εμενα ο γιος μου δουλευει στο Βαρδινογιάννη και έχει παντρευτει και έχει δυο παιδάκια, η κόρη μου δουλεύει στην ταδε πολυεθνική και έχει κανει δυο παιδάκια"

Ανευ ερωτησεως συγκριτισμοί και πάντα με την ιδια αργκό "δουλεύει", "παιδάκια", όχι εργάζεται και έχει 1 κόρη και 1 γιο ξερω γω

Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις, τέτοιες περαιτέρω αναλύσεις προέρχονται από κόμπλεξ κατωτερότητας. Ο γιος που δουλεύει σε μεγάλη πολυεθνική ελβετική εταιρεία τελικά τον βρίσκεις εδώ στα γνωστά στέκια πάλι, ή ο γάμος τελικά διαλύεται κοκ. Σχεδόν πάντοτε υπάρχει ένα πικάντικο «αλλά» από πίσω το οποίο προφανώς αποκρύβεται για να φανεί η ανωτερότητα του πολυλογά σπασίκλα «γνωστού» ή θείου.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,420 μηνύματα.
Α, κι εμένα η γιαγιά άρχισε να με λέει για γάμους εδώ και χρόνια... Κι εγώ είμαι υπέρ του γάμου κιόλας, μακάρι να βρω μια συντηρητική χωριάτισσα, δυναμική αλλά θηλυκιά, να πάμε να μείνουμε επαρχία μόνοι μας, εμείς, η αγάπη μας και τα παιδιά μας όσο πιο μακριά από τον σύγχρονο κόσμο γίνεται.
Αλλά δύσκολα :(

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Α, κι εμένα η γιαγιά άρχισε να με λέει για γάμους εδώ και χρόνια... Κι εγώ είμαι υπέρ του γάμου κιόλας, μακάρι να βρω μια συντηρητική χωριάτισσα, δυναμική αλλά θηλυκιά, να πάμε να μείνουμε επαρχία μόνοι μας, εμείς, η αγάπη μας και τα παιδιά μας όσο πιο μακριά από τον σύγχρονο κόσμο γίνεται.
Αλλά δύσκολα :(
Αλλο η γιαγιά.

Η γιαγιά το λεει γιατι α) να μη μεινεις μοναχός χωρίς συντροφιά και β) γιατι ειναι μιας άλλης εποχής και νοοτροπίας.

Ας ειχα τη γιαγιάκα μου ζωντανή και τι στον κόσμο, κι ας με έκραζε καθε φορά που της έλεγα "γιαγιά δεν προλαβα το τηλεφωνο ήμουν στο μπάνιο" και μου κατέβαζε τη Σολομωνική "αει μας σκοτίζεις όλο στο μπάνιο είσαι όποτε σε παίρνω".

Ή το άλλο, το 2015:

-Γιαγιά ψήφισα Αλέξη Τσίπρα
-Μη μου λες τετοια, σταμάτα, δε θέλω να ακούω ανοησίες
-...και μετά Λαφαζάνη
- Αει μας σκοτίζεις.

Η καλύτερη γιαγιά, τα καλύτερα Χριστούγεννα όποτε τα πέρναγα μαζί της.

touvlo

Διάσημο μέλος

@Valder , @paskmak πολύ σοβαρά τα λέτε στις οικογένειές σας. Εμείς όλα αυτά τα λέγαμε και γελάγαμε, ακόμα και για τα βρακιά μας. Δεν είχαμε κακίες, ούτε επιθετικά τα λέγαμε. Και τι δε θά δινα, να ξαναπεράσω τέτοια Χριστούγεννα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αλλο η γιαγιά.

Η γιαγιά το λεει γιατι α) να μη μεινεις μοναχός χωρίς συντροφιά και β) γιατι ειναι μιας άλλης εποχής και νοοτροπίας.

Ας ειχα τη γιαγιάκα μου ζωντανή και τι στον κόσμο, κι ας με έκραζε καθε φορά που της έλεγα "γιαγιά δεν προλαβα το τηλεφωνο ήμουν στο μπάνιο" και μου κατέβαζε τη Σολομωνική "αει μας σκοτίζεις όλο στο μπάνιο είσαι όποτε σε παίρνω".

Ή το άλλο, το 2015:

-...και μετά Λαφαζάνη
- Αει μας σκοτίζεις.

νομίζω, εδώ με καταλαβαίνεις!

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,420 μηνύματα.
Αλλο η γιαγιά.

Ή το άλλο, το 2015:

-...και μετά Λαφαζάνη
- Αει μας σκοτίζεις.

Η γιαγιά είναι λατρεία, Πολίτισσα και κάνει φοβερά φαγητά ακόμα και τώρα στα 83. Εννοείται ότι δεν την παρεξηγώ, απλά δεν μπορεί να καταλάβει πως έχει γίνει ο κόσμος πλέον...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,804 μηνύματα.
πολύ σοβαρά τα λέτε στις οικογένειές σας. Εμείς όλα αυτά τα λέγαμε και γελάγαμε, ακόμα και για τα βρακιά μας. Δεν είχαμε κακίες, ούτε επιθετικά τα λέγαμε. Και τι δε θά δινα, να ξαναπεράσω τέτοια Χριστούγεννα
Ο τρόπος που το λένε είναι τοξικός, ακόμα και αν ενέχει ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν το αναιρεί. Και αν κάποιος ας πούμε θέλει οικογένεια αλλά δεν του έκατσε η φάση ε είναι κρίμα να του στρίβεις το μαχαίρι στη πληγή. Δεν οδηγούν πουθενά τέτοιες ερωτήσεις.

Άλλο το θες οικογένεια άλλο το κάνεις. Δεν είναι πάντα θέμα επιλογής. Εκτός αν απλά την φτιάξεις με τον/την πρώτο τυχόντα έτσι απλά για να πεις ότι έκανες και συγχαρητήρια, δημιούργησες την μέση τοξική και αποτυχημένη οικογένεια του καιρού μας. Δεν δουλεύει αυτό.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,258 μηνύματα.
Ο τρόπος που το λένε είναι τοξικός, ακόμα και αν ενέχει ουσιαστικό ενδιαφέρον δεν το αναιρεί. Και αν κάποιος ας πούμε θέλει οικογένεια αλλά δεν του έκατσε η φάση ε είναι κρίμα να του στρίβεις το μαχαίρι στη πληγή. Δεν οδηγούν πουθενά τέτοιες ερωτήσεις.

Άλλο το θες οικογένεια άλλο το κάνεις. Δεν είναι πάντα θέμα επιλογής. Εκτός αν απλά την φτιάξεις με τον/την πρώτο τυχόντα έτσι απλά για να πεις ότι έκανες και συγχαρητήρια, δημιούργησες την μέση τοξική και αποτυχημένη οικογένεια του καιρού μας. Δεν δουλεύει αυτό.
Τοξικό είναι όταν ξέρουν τα προσωπικά σου.
Αν δεν τα ξέρουν από το ένα αυτι μπαίνει από το άλλο βγαίνει. Αλλιώς ,θα τα είχαμε τιναξει από την τοξικότητα :P

Αλλά όταν ξέρεις ότι ο άλλος είχε μια αποτυχημένη σχέση η δεν βρίσκει σύντροφο η δεν μπορεί οικονομικά η δεν θέλει ο σύντροφός του ένα παιδί και όλα τα αυτα προβλήματα των σχέσεων, οι συμβουλές , οι σπόντες και οι ερωτήσεις γίνονται εκνευριστικες.

Για αυτό δεν πρέπει να πολυανοιγεσαι κιόλας . Γιατί κάτι θα πει κάποιος στη μαμά του η σε μια θεία και ξαφνικά το ξέρει όλο το σόι και γίνεσαι αντικείμενο συζήτησης. Αν και νομίζω ότι πάνω από μια ηλικία όλοι θα έχουμε σχολιαστεί τι κάνουμε με το βρακί μας και πως είναι ο γάμος μας. Γιατί δεν βλέπω να σταματάνε να ασχολούνται με τον ερχομό ενός γάμου η ενός παιδιού, παρά μόνο όταν δείχνεις ευτυχισμένος.

Το κουτσομπολιό βέβαια είναι μέσα στη ζωή μας ως κοινωνικά πλάσματα που είμαστε, οπότε έστω ότι αρκεί να μη σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και να μη ρωτάνε και ας σχολιάζουν από πίσω σου:P

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.
Oreo cookies βασιλόπιτα 😁

*Στο η είχαμε ένα μικρό ατύχημα :worry:

IMG_20241231_131448.jpg

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,875 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,230 μηνύματα.
Έχω όλη μέρα που κάνω ετοιμασίες για το αποψινό τραπέζι (2 εμείς και 2 τα πεθερικά). Κυρίως πιάτο, ορεκτικά, γλυκά, ποτά κτλ κτλ.
Να είμαστε καλά και του χρόνου, τέτοια μέρα, να οργανώνουμε τραπέζια με άτομα που αγαπάμε. Α και να μη δουλεύουμε πρωτοχρονιάτικα όπως εγώ. :look:

touvlo

Διάσημο μέλος

1735660634209.jpeg

Να και η δική μου! Και μένα δε μου βγήκε το αστεράκι με ουρά εκεί πάνω, αλλά είπε ο μεγάλος, πως θα είναι ένα super nova. Και του χρόνου !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Oreo cookies βασιλόπιτα 😁

*Στο η είχαμε ένα μικρό ατύχημα :worry:

Και του χρόνου ! Είσαι και καλιγράφος! Με τι το γράφεις; Εγώ έχω 2 σύριγγες, μια φαρδιά και μια λεπτή. Τις βάζω πλυντηριο πιατων, μια χαρά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια