Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,251 μηνύματα.

02-11-24

14:32
Πείτε ο,τι θέλετε, η γυναίκα είναι υπερθεαρα και το τραγούδι είναι all time staple. Κανείς δεν έχει κάνει χριστουγεννιάτικο τραγούδι επιτυχημένο μετά από εκείνη, κρατάει τον θρόνο της.Κάθε χρόνο το ίδιο, έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον αυτό το μιμ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,603 μηνύματα.

02-11-24

14:58
Πείτε ο,τι θέλετε, η γυναίκα είναι υπερθεαρα και το τραγούδι είναι all time staple. Κανείς δεν έχει κάνει χριστουγεννιάτικο τραγούδι επιτυχημένο μετά από εκείνη, κρατάει τον θρόνο της.
Fun fact, το 1994 που κυκλοφόρησε το Album “Marry Christmas” η Mariah είχε απογοητεύει λόγω των χαμηλών πωλήσεων. Όμως το 1995 η Ιαπωνία κατάλαβε το potential αυτού του τραγουδιού και έγινε number 1 στα Ιαπωνικά Charts. Ουσιστικα η Ιαπωνία ήταν η πρώτη χώρα που αγάπησε αυτό το τραγούδι.
Σήμερα, 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το album Marry Christmas έχει πουλήσει 14.4 εκατομμύρια pure copies, κάνοντας το με διαφορά το πιο πετυχημένο Christmas album όλων των εποχών. Παράλληλα το All I want for Christmas έχει 17.6 εκατομμύρια downloads και 2.7 billion streams.
Το δεύτερο πιο πετυχημένο Christmas album όλων των εποχών είναι το «These are special Times» της Celine Dion το οποίο κυκλοφόρησε το 1998 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια pure copies.
@Scandal για εσένα αυτό
Marry Christmas album, pure sales
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,681 μηνύματα.

02-11-24

15:09
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,603 μηνύματα.

02-11-24

15:18
Σκέψου αυτό ήταν το 2019, δηλαδή όταν η φωνή της πλέον απείχε 15 χρόνια από το prime της. Όμως παρόλο αυτά συγκίνησε με την ερμηνεία της.
Το μεγάλο λάθος της Mariah ήταν που δεν τραγούδησε ποτέ live το Holy Night κατά την διάρκεια του vocal prime της (1990-2001) όπως έκανε η Celine το 1998. Πραγματικά αν το έκανε θα έγραφε ιστορία, καθώς αποτελεί ένα εξαιρετικά δύσκολο τραγούδι.
Εδώ είναι το Δεκέμβριο του 1994, όπου για πρώτη φορά τραγούδησε live το All I want for Christmas. Μάλιστα το συγκεκριμένο debut έγινε μέσα στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη στην Νέα Υόρκη.

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,272 μηνύματα.

02-11-24

17:37
Τι σχέση έχει αυτό με το οτι το άρμεξε σε τέτοιο βαθμό που έγινε πολύ κουραστικό; Αν μπορούσε θα άρχιζε να το προωθεί από το καλοκαίρι. Είναι κλασικό παράδειγμα θρυλικού καλλιτέχνη που έχει πάψει να μπορεί να βγάζει επιτυχίες και κρατιέται με νύχια και με δόντια από τα παλιά. Το τραγούδι θα έπαιζε παντού ανεξαρτήτως γιατί όντως είναι κλασικό, απλά εγώ βαρέθηκα κάθε πρώτη Νοέμβρη το ίδιο μιμ που ξεπαγώνει.Πείτε ο,τι θέλετε, η γυναίκα είναι υπερθεαρα και το τραγούδι είναι all time staple. Κανείς δεν έχει κάνει χριστουγεννιάτικο τραγούδι επιτυχημένο μετά από εκείνη, κρατάει τον θρόνο της.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,251 μηνύματα.

02-11-24

17:45
Χμμμμ κατάλαβα.Το τραγούδι θα έπαιζε παντού ανεξαρτήτως γιατί όντως είναι κλασικό, απλά εγώ βαρέθηκα κάθε πρώτη Νοέμβρη το ίδιο μιμ που ξεπαγώνει
Βεβαια ο κόσμος προβάλλει το μιμ περισσότερο παρά η ίδια.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,272 μηνύματα.

02-11-24

17:58
Έχεις δει στα σοσιαλ (κυρίως τικ τοκ δηλαδή γιατί απο εκεί τα παίρνουν και τα άλλα) που γίνεται ένα τρεντ και το κάνουν όλοι και στην αρχή είναι αστείο; Μετά το κάνει κάθε ένας σε υπερβολικό βαθμό και το παίρνουν οι εταιρίες για να προωθήσουν τα δικά τους. Πέρα από λίγες πετυχημένες περιπτώσεις συνήθως σταματάει να έχει πλάκα. Κάθε τι έχει και την ώρα του και τη διάρκειά του. Αν τουλάχιστον δεν περίμενε πάνω από το ρολόι να τελειώσει το Χαλογουιν για να ανεβάσει το ίδιο και το ίδιο ίσως να μου φαινόταν λιγότερο κορεσμένο. Ίσως φταίει και η διαφορά στην κουλτούρα. Οι Αμερικάνοι περιμένουν από Νοέμβριο το thanks giving ενώ εμείς είμαστε εδώ ακόμη με τα κοντομάνικα.Χμμμμ κατάλαβα.
Βεβαια ο κόσμος προβάλλει το μιμ περισσότερο παρά η ίδια.
American Economist
Επιφανές μέλος

02-11-24

18:00
Σχεδόν όλοι οι θρυλικοί καλλιτέχνες από ένα σημείο και μετά μένουν στα παλιά, καθώς δεν βγάζουν νέες επιτυχίες. Αυτό δεν είναι κακό καθώς δεν μπορείς να βγάζεις επιτυχίες για 30 χρόνια, όλα κάνουν τον κύκλο τους και από ένα σημείο και μετά έρχονται νέοι καλλιτέχνες στην επιφάνεια. Η Celine Dion προωθεί μέχρι και σήμερα το My Heart will go on, η Madonna δεν έχει βγάλει κανένα μεγάλο global hit μετά το Hung Up (2005), η Witney Houston μέχρι το τέλος της είχε σαν ναυαρχίδα το I will always love you. Η Britney Spears μετά το Womanizer (2008) και το Till the world ends (2011) επίσης δεν έβγαλε κανένα global hit. Τέλος, ακόμα και νεώτερες καλλιτέχνιδες όπως η Katy Perry δεν έχουν βγάλει καμία επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια.
Δεν είναι κακό που η Mariah δεν βγάζει πλέον νέους δίσκους/τραγούδια. Είναι μια θρυλική φωνή (Vocal trinity μαζί με την Celine και Whitney) όπου τα πρώτα 15 χρόνια έβγαλε τεράστια global hits και τώρα απολαμβάνει την επιτυχία της πάνω σε αυτά.
Τα μεγαλύτερα global hits της Mariah, τα οποία έμειναν στην ιστορία, είναι τα εξής.
•All I want for Christmas (1994)
•Hero (1993)
•Without You (1993)
•Vision of love (1990)
•Emotions (1991)
•Fantasy (1995)
•One sweet day (1996)
•My all (1997)
•Dremlover (1993)
•We belong together (2005)
Δεν είναι κακό που η Mariah δεν βγάζει πλέον νέους δίσκους/τραγούδια. Είναι μια θρυλική φωνή (Vocal trinity μαζί με την Celine και Whitney) όπου τα πρώτα 15 χρόνια έβγαλε τεράστια global hits και τώρα απολαμβάνει την επιτυχία της πάνω σε αυτά.
Τα μεγαλύτερα global hits της Mariah, τα οποία έμειναν στην ιστορία, είναι τα εξής.
•All I want for Christmas (1994)
•Hero (1993)
•Without You (1993)
•Vision of love (1990)
•Emotions (1991)
•Fantasy (1995)
•One sweet day (1996)
•My all (1997)
•Dremlover (1993)
•We belong together (2005)
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,926 μηνύματα.

02-11-24

18:14
Μπήκε Νοέμβριος, μπορώ να ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια πιο απελευθερωμένα πλέον!
Παμ!

Παμ!
American Economist
Επιφανές μέλος

02-11-24

18:15
Μπήκε Νοέμβριος, μπορώ να ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια πιο απελευθερωμένα πλέον!
Παμ!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,802 μηνύματα.

02-11-24

18:29
Μέσα στο σπήλαιο του Πάνα γεννήθηκε ο θεός Απόλλωνας, ο Φωτοφόρος του Ήλιου με το άρμα του. Τα Ηλιούγεννα ήταν πάντα μια σημαντική εορτή των Ελλήνων. Το διάστημα αυτό ήταν σημαντικό, από την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου επίσης γεννιέται ο θεός Διόνυσος. Οι δύο σημαντικότερες θεότητες των αρχαίων. Ο Απόλλων, το σύμβολο του φωτός και ο Διόνυσος, το θείο βρέφος και ο ποιμήν όπως χαρακτηρίζονταν. Σύμβολα της καλλιέργειας, της γονιμότητας και της ευτυχίας της ζωής.
Στολίζονταν η Ειρεσιώνη (κλαδί ελιάς ή δάφνης) ενώ τα παιδιά με ένα κλαδί όπου κρέμονταν καρποί πήγαιναν στα σπίτια των πλουσίων και τραγουδούσαν ευχόμενα πλούτο και ευημερία στους ενοίκους. Ενώ ανταλλάσσονταν και δώρα προς τα παιδιά. Κυρίως κέρινα παιδάκια που αναπαριστούσαν το θείο βρέφος (Διόνυσος).
Όλα όσα σήμερα τηρούνται ενώ είναι κομμάτια μιας εβραϊκής παράδοσης έχουν τις ρίζες τους από την Ελλάδα. Τα πάντα. Όπως και το Ισλάμ αντέγραψε πολλά από τις προϊσλαμικές παγανιστικές θρησκείες της Αραβίας και την πυρολατρία της Περσίας.
Στολίζονταν η Ειρεσιώνη (κλαδί ελιάς ή δάφνης) ενώ τα παιδιά με ένα κλαδί όπου κρέμονταν καρποί πήγαιναν στα σπίτια των πλουσίων και τραγουδούσαν ευχόμενα πλούτο και ευημερία στους ενοίκους. Ενώ ανταλλάσσονταν και δώρα προς τα παιδιά. Κυρίως κέρινα παιδάκια που αναπαριστούσαν το θείο βρέφος (Διόνυσος).
Όλα όσα σήμερα τηρούνται ενώ είναι κομμάτια μιας εβραϊκής παράδοσης έχουν τις ρίζες τους από την Ελλάδα. Τα πάντα. Όπως και το Ισλάμ αντέγραψε πολλά από τις προϊσλαμικές παγανιστικές θρησκείες της Αραβίας και την πυρολατρία της Περσίας.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,875 μηνύματα.

03-11-24

11:34
Εν τω μεταξύ έχω δει ένα σωρό στορι στο instagram από σπίτια που στολίστηκαν ήδη. Εγώ το θεωρώ πολύ νωρίς πάντως. Προτιμώ εκεί 29 Νοεμβρίου με 3 δεκεμβριου περίπου να στολιζω
εσεις ;
εσεις ;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 545 μηνύματα.

03-11-24

11:47
Κι εμείς κάπου εκεί στολιζαμε με την οικογένειά μου. Στο δικό μου φοιτητόσπιτο βάζω πιο νωρίς (ένα μικρό δεντράκι για το καλό όχι κάτι ιδιαίτερο και φωτάκια). Αλλά μου αρέσει πολύ το άλλο κλίμα 🥹Εν τω μεταξύ έχω δει ένα σωρό στορι στο instagram από σπίτια που στολίστηκαν ήδη. Εγώ το θεωρώ πολύ νωρίς πάντως. Προτιμώ εκεί 29 Νοεμβρίου με 3 δεκεμβριου περίπου να στολιζω
εσεις ;

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,027 μηνύματα.

03-11-24

12:13
Εγώ έχω τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ( ζεστού λευκού φωτισμού) όλο το χρόνο. Τα χρησιμοποιώ ως φωτισμό του κεντρικού χώρου και δίνουν μια γλυκιά αίσθηση θαλπωρής.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,875 μηνύματα.

03-11-24

12:19
Και εγώ! Led φωτάκια !Εγώ έχω τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ( ζεστού λευκού φωτισμού) όλο το χρόνο. Τα χρησιμοποιώ ως φωτισμό του κεντρικού χώρου και δίνουν μια γλυκιά αίσθηση θαλπωρής.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,854 μηνύματα.

03-11-24

12:26
Μια γιορτή χαράς. Για μικρούς (ειδικά γι' αυτούς...) και μεγάλους...
Είτε κάποιος στολίσει δέντρο, είτε καράβι, είτε απλά βάλει δυο φωτάκια "για το καλό", η όλη ατμόσφαιρα έχει κάτι το διαφορετικό. Όπως και να το κάνουμε, "ζεσταίνονται" οι καρδιές εκείνες τις μέρες. Άλλων λιγότερο κι άλλων περισσότερο. Μα κανείς δε μένει ασυγκίνητος...
Είτε κάποιος στολίσει δέντρο, είτε καράβι, είτε απλά βάλει δυο φωτάκια "για το καλό", η όλη ατμόσφαιρα έχει κάτι το διαφορετικό. Όπως και να το κάνουμε, "ζεσταίνονται" οι καρδιές εκείνες τις μέρες. Άλλων λιγότερο κι άλλων περισσότερο. Μα κανείς δε μένει ασυγκίνητος...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,063 μηνύματα.

03-11-24

12:27
I DONT WANT ALOT FOR CHRISTMAS THERE IS JUST ONE THING I NEED 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,207 μηνύματα.

03-11-24

12:31
5-10 Δεκεμβριου αυστηρα.Εν τω μεταξύ έχω δει ένα σωρό στορι στο instagram από σπίτια που στολίστηκαν ήδη. Εγώ το θεωρώ πολύ νωρίς πάντως. Προτιμώ εκεί 29 Νοεμβρίου με 3 δεκεμβριου περίπου να στολιζω
εσεις ;
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,216 μηνύματα.

03-11-24

12:39
Και ξεστόλισμα πριν τα Θεοφάνεια (στη χειρότερη), ούτε μέρα πιο μετά.5-10 Δεκεμβριου αυστηρα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,681 μηνύματα.

06-11-24

16:39
Τι να κάνουμε, αν πληρώνει ο πελάτης και snowflakes θα βάλουμε.Snowflakes now appear when you search for Mariah Carey on Google.

ΥΓ: Συμφωνώ με Memetchi ότι ξεζουμίζει τα χριστούγεννα η Mariah μας, αλλά δεν το βρίσκω καν μεμπτό. Ο καθένας ό,τι πουλάει προσπαθεί να το διατηρήσει και η συγκεκριμένη χτίζει μύθο που θα τη θυμάται η ανθρωπότητα και πολύ μετά από όσο ζήσουμε εμείς οι millenials.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- touvlo
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- Ωρορα
- bibliofagos
- Kate1914
- Sosstoss
- chester20080
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- rafaela11
- Ilma
- Memetchi
- Εριφύλη
- Joji
- Unboxholics
- Jack of Spades
- thenutritionist
- A350
- p.theofanis
- Μαυρίκιος
- NeosUser2023
- Wonderkid
- teacher_40
- Libertus
- synthnightingale
- jellojina
- iew
- aggelos_95
- Totreno
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- johnsala
- vasilis123321
- Jim175
- Giorgkalo
- Hased Babis
- msk
- AggelikiGr
- J.Cameron
- despoina13
- Advocatus diaboli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.