δίλημμα .... μπορεί και όχι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nathanail22

Νεοφερμένος

Η Nathanail22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 118 μηνύματα.
Δεν ξέρω πως να σε κάνω να το καταλάβεις αλλιώς
Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν ήταν θέμα επιβεβαίωσης αλλά αυτοεκτίμησης.
Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και στον πρώτο τυχόν τα που έτυχε να μου δείξει λίγο ενδιαφέρον έριξα τις άμυνες μου χωρίς να με σεβαστώ και εκθετοντας με σε ένα δυνητικό κίνδυνο η σκέψη του οποίου με ακολουθεί ακόμα. Για άλλους φαίνεται χαζό να νιώθω τύψεις για κάτι τέτοιο αλλά είμαι ενοχικο άτομο και με εμποδίζει ακόμα να σκέφτομαι ότι το έκανα στον εαυτό μου
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω περάσει από την θέση σου ως προς το πρώτο σκέλος της αυτοεκτίμησης και ξέρω ότι εχεις να διαχειριστείς δύσκολα συναισθηματα που εκ πρώτης όψεως είναι ενοχικά και αυτό καταστροφικά εν μέρη.
Αν όμως σταθείς λιγάκι και σκεφτείς πόσο τυχερή είσαι που μπορείς και αναγνωρίζεις πως αισθάνεσαι το επικοινωνείς και δεν το κουκουλωνεις είναι μια καλή αρχή πίστεψε με.

Νεοφερμένος

Η avatar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Δεν είμαι σίγουρη για το τι έχετε καταλάβει ο καθένας ξεχωριστά

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12,037 μηνύματα.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Nathanail22

Νεοφερμένος

Η Nathanail22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 118 μηνύματα.
Αρχικά δε μιλάμε για σχέση
Προφανώς ναι δεν προσέφερε τίποτα Και με γέμισε με άγχος.

Δεν είμαι σίγουρη για το τι έχετε καταλάβει ο καθένας ξεχωριστά
Εχεις εκθέσει τον εαυτό σου χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις, σωστά?

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11,795 μηνύματα.
Σεξτινγκ έκαναν τα παιδιά, η κοπέλα δεν ήθελε συνέχεια και το σταμάτησε.

Θεματοθέτρια, εγώ καταλαβαίνω πως όταν συνέβη το περιστατικό, ήσασταν δύο άτομα με διαφορετικές επιθυμίες. Το παλικάρι που σου έστειλε ήθελε να χωθεί (διαδικτυακά και πιθανότατα και κανονικά) και να καυλαντίσει ενώ εσύ ήθελες έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχεις μια επικοινωνία αλλά ως εκεί. Ορθώς και το σταμάτησες λοιπόν.

Δεν θα συζητήσω περί ντροπής και ανηθικότητας, προφανέστατα δεν τίθενται τέτοια θέματα. Your body, your choice.

ΑΛΛΆ. Πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έκανε ο κύριος με το υλικό που του έστειλες. Ελπίζω το πρόσωπό σου να μην υπήρχε κάπου ώστε να μην στοχοποιηθείς. Δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει και κάποιος τρόπος να το διασταυρώσεις αυτό.

Ως προς το συναισθηματικό κομμάτι, το παιδί σου έδειξε πολύ καθαρά τι ήθελε. Εσύ ήθελες κάτι διαφορετικό και πολύ σωστά δεν το συνέχισες γιατί συναίσθημα από αυτόν τον άνθρωπο δεν θα έπαιρνες. Με βάση το παρακάτω μήνυμα
Με τον εαυτό μου τα έχω που εκτέθηκα στον κάθε μλκ έτσι (και ας συγχωρέθει η βρισιά ) ήθελα κάποιον να νοιάζεται για μένα και έπεσα στην παγίδα
Αντιλαμβάνομαι ότι εσύ θέλεις δέσιμο και επικοινωνία και απογοητεύτηκες που δεν τα έλαβες από αυτόν. Λογικότατο. Αλλά, σε παρακαλώ, μην θυματοποιείσαι. Δεν έπεσες σε κάποια παγίδα. Πέρασες καλά γνωρίζοντας εξ αρχής τις προθέσεις του και τώρα πας παρακάτω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια