touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,560 μηνύματα.
25-10-24
10:05
Πάω σε σχολή. Στο μάθημα όμως πάνε ζευγάρια, δεν πας μόνος.Δεν έχω καταλάβει πας σε σχολή χορού ή κάνεις ιδιαίτερο ;
Χαχαχ έχω χορέψει σε πάρτι αλλά δεν μου κάνει διαφορά από το αν είναι ο άλλος άντρας ή γυναίκα
Για μένα η διαφορά είναι, πως ο άντρας έχει πιο σφιχτό (και τρυφερό) πιάσιμο και σε κατευθύνει καλύτερα. Επίσης έχει μεγαλύτερο <<εκτόπισμα>> ούτως ώστε σε κατευθυνει με το σώμα του, το οποίο <<καλύπτει>> καλύτερα το χώρο. Έτσι το νοιώθω εγώ με την μικρή μου εμπειρία. Ίσως μια γυναίκα δασκάλα, καλή και έμπειρη, να κάνει την ίδια δουλειά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,904 μηνύματα.
25-10-24
10:12
Χμμμμ...Πάω σε σχολή. Στο μάθημα όμως πάνε ζευγάρια, δεν πας μόνος.
Για μένα η διαφορά είναι, πως ο άντρας έχει πιο σφιχτό (και τρυφερό) πιάσιμο και σε κατευθύνει καλύτερα. Επίσης έχει μεγαλύτερο <<εκτόπισμα>> ούτως ώστε σε κατευθυνει με το σώμα του, το οποίο <<καλύπτει>> καλύτερα το χώρο. Έτσι το νοιώθω εγώ με την μικρή μου εμπειρία. Ίσως μια γυναίκα δασκάλα, καλή και έμπειρη, να κάνει την ίδια δουλειά.
Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, που σου αρέσει τόσο ο χορός...
Και δε σε αδικώ...
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,560 μηνύματα.
25-10-24
10:16
Πάντως η πρότασή μου να χορέψουμε, ισχύει. Μπορεί να μην είσαι ο παρτενέρ της ζωής μου, αλλά θα κάνεις καλύτερη δουλειά, από έναν παρτενέρ που χορεύει με το στανιό. Τουλάχιστο θα μάθουμε τα βήματαΧμμμμ...
Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, που σου αρέσει τόσο ο χορός...
Και δε σε αδικώ...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
25-10-24
10:18
Αν ήσουν πιο κοντά, χιλιομετρικά, θα το σκεφτόμουν...Πάντως η πρότασή μου να χορέψουμε, ισχύει. Μπορεί να μην είσαι ο παρτενέρ της ζωής μου, αλλά θα κάνεις καλύτερη δουλειά, από έναν παρτενέρ που χορεύει με το στανιό. Τουλάχιστο θα μάθουμε τα βήματα
Συγγνώμη γιατί δεν τον αλλάζεις ; Δε γίνεται ; Είναι σπάσιμο να έχεις τέτοιον παρτενέρ. Μπορώ να το καταλάβω...Αφού δεν έχει όρεξη, γιατί δεν πάει σπίτι του ;
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
25-10-24
10:26
γιατί το σπίτι του είναι και σπίτι μου και δεν τον αφήνωΑν ήσουν πιο κοντά, χιλιομετρικά, θα το σκεφτόμουν...
Συγγνώμη γιατί δεν τον αλλάζεις ; Δε γίνεται ; Είναι σπάσιμο να έχεις τέτοιον παρτενέρ. Μπορώ να το καταλάβω...Αφού δεν έχει όρεξη, γιατί δεν πάει σπίτι του ;
Ένα μάθημα έμεινε. Ίσως κάτι καταφέρουμε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
25-10-24
10:29
Ο άντρας σου είναι ;γιατί το σπίτι του είναι και σπίτι μου και δεν τον αφήνω
Ένα μάθημα έμεινε. Ίσως κάτι καταφέρουμε
Συγγνώμη !! Ούτε καν πήγε το μυαλό μου...
Κι εσύ, μωρέ, με τον άντρα σου πήγες για χορό ; Αυτά τα "λάθη" πληρώνονται...
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
25-10-24
10:34
Έτσι το σκεφτήκαμε. Τώρα που είδαμε πως δεν ...τραβάει, έχω έναν άλλο κατά νου, που είναι λίγο γκέι και δε θα έχει (ελπίζω) πρόβλημα ο δικός μου. Τι να πω, θα δείξει. Δεν μπορείς να τρίβεσαι όλη νύχτα σ΄έναν ξένο. Ο άντρας μου είναι δεινός χορευτής. Στα ελληνικά πετάει!Ο άντρας σου είναι ;
Συγγνώμη !! Ούτε καν πήγε το μυαλό μου...
Κι εσύ, μωρέ, με τον άντρα σου πήγες για χορό ; Αυτά τα "λάθη" πληρώνονται...
25-10-24
15:29
Νομίζω αναλόγως το ποσό καιρό κάνει κάποιος χορό κ πόσο "το χει" . Εμείς επειδή έχουμε έλλειψη αντρων , σε παραστάσεις κάποιες θα χορέψουμε με τους δασκάλους κ κάποιες με τις δασκάλες οι οποίες θα είναι ντυμένες άντρεςΠάω σε σχολή. Στο μάθημα όμως πάνε ζευγάρια, δεν πας μόνος.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
25-10-24
20:00
Λίγο gay ή πολύ gay δεν υπάρχει. Ή είναι ή δεν είναι...Έτσι το σκεφτήκαμε. Τώρα που είδαμε πως δεν ...τραβάει, έχω έναν άλλο κατά νου, που είναι λίγο γκέι και δε θα έχει (ελπίζω) πρόβλημα ο δικός μου. Τι να πω, θα δείξει. Δεν μπορείς να τρίβεσαι όλη νύχτα σ΄έναν ξένο. Ο άντρας μου είναι δεινός χορευτής. Στα ελληνικά πετάει!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να συνεχίσεις...
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 843 μηνύματα.
25-10-24
22:51
Μωρέ μοιραία τρίβεσαι με τον ξένο, έτσι είναι κάποιοι χοροί. Να μην μπερδεύεσαι όμως... Άλλο ταιριάζουμε στον χορό άλλο έχουμε σχέση. Μια ρούμπα δεν είναι σχέση. Τα λέω για κάποιες που με βλέπουν κάπως σαν τρίτο πρόσωπο στη σχέση που δεν έχουν. Η μούρλα κυκλοφορεί παντού.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.