08-09-21

22:29
Τύπου "μπράβο παλικαρά μου, ωραία τα έγραψες, φτού σου μη σε βασκάνω";α μπορούμε να βάζουμε αντιδράσεις και σε δικό μας ποστ.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,554 μηνύματα.

08-09-21

22:37
Τύπου "μπράβο παλικαρά μου, ωραία τα έγραψες, φτού σου μη σε βασκάνω";
γιατί μωρέ; εγώ παλιά που είχα facebook έκανα like στα δικά μου.
ή ας πούμε, δεν σου έχει τύχει μετά από καιρό να γυρνάς σε ποστ σου και να λες, ω μονδιέ τι έγραφα; εκεί θέλει ένα εμότικον.
δεν ξέρω, εγώ τον χώρο τον βλέπω κάποιες φορές και σαν ένα χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης. άλλες φορές το αποτέλεσμα μ' αρέσει, άλλες όχι.

08-09-21

22:40
Γράψε ένα νέο ποστ με παράθεση και γράψε "ω μονδιέ τί έγραφα;". Το έχω κάνει αρκετές φορές γιατί είμαι και πολύ παλιά.γιατί μωρέ; εγώ παλιά που είχα facebook έκανα like στα δικά μου.
ή ας πούμε, δεν σου έχει τύχει μετά από καιρό να γυρνάς σε ποστ σου και να λες, ω μονδιέ τι έγραφα; εκεί θέλει ένα εμότικον.
δεν ξέρω, εγώ τον χώρο τον βλέπω κάποιες φορές και σαν ένα χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης. άλλες φορές το αποτέλεσμα μ' αρέσει, άλλες όχι.
Δεν γράφουμε για να αρέσει το αποτέλεσμα, είναι οι απόψεις μας. Σε όποιον αρέσουμε καλό μου.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,554 μηνύματα.

08-09-21

22:41
Γράψε ένα νέο ποστ με παράθεση και γράψε "ω μονδιέ τί έγραφα;". Το έχω κάνει αρκετές φορές γιατί είμαι και πολύ παλιά.
Δεν γράφουμε για να αρέσει το αποτέλεσμα, είναι οι απόψεις μας. Σε όποιον αρέσουμε καλό μου.
δεν γράφω πάντα απόψεις μου. μερικές φορές κάνω πρόζα.

08-09-21

22:44
Όπως βολεύεται ο καθένας.δεν γράφω πάντα απόψεις μου. μερικές φορές κάνω πρόζα.

09-09-21

15:28
Και ένα τύπου ''συνεχίστε'' θα ήταν καλό, τύπου μ΄αρέσει που παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση αλλά διαφωνώ με την άποψη που εκφράζεται ας πούμε.αν γίνεται να μπει και ένα cringe emoticon σε αυτά των αντιδράσεων σε ποστ και να μπορούμε να βάζουμε αντιδράσεις και σε δικό μας ποστ.

09-09-21

17:00
Αν διαφωνείτε να μπείτε να πείτε τη διαφωνία σαςΚαι ένα τύπου ''συνεχίστε'' θα ήταν καλό, τύπου μ΄αρέσει που παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση αλλά διαφωνώ με την άποψη που εκφράζεται ας πούμε.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,895 μηνύματα.

09-09-21

17:02
εγώ λέω να γυρίσουμε στα παραδοσιακά παλαιά που ήτο like dislike να ξαναφτάσω σκορ αντιδράσεων -2.000

09-09-21

17:56
Καλά αφού δεν σ΄αρέσει τότε προτείνω επιδοκιμαστικό και αποδοκιμαστικό ''χαχα'' γιατί μπορεί να μη φαίνεται πάντα η διαφοράΑν διαφωνείτε να μπείτε να πείτε τη διαφωνία σας![]()

Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-09-21

18:03
Μπορείτε παρακαλώ να βάλετε και ένα πρόβατο στις αντιδράσεις? Ευχαριστώ.

09-09-21

18:41
Να βάλουμε και μια σκατούλα ;Μπορείτε παρακαλώ να βάλετε και ένα πρόβατο στις αντιδράσεις? Ευχαριστώ.
View attachment 85413
Guest 699855
Επισκέπτης

09-09-21

18:42
Εγώ πάλι λέω να υπάρχει μια εφαρμογή εικονικής χορήγησης φαρμάκων που περιέχουν βενζοδιαζεπίνες για να ερχόμαστε στα ίσα μας!
Αν μπορούσαμε να τα χορηγήσουμε και σε κάποιους που δεν καταλαβαίνουν οτι τα χρειάζονται θα ήταν ακόμα καλύτερα!
(΄Εχουμε ξεφύγει τελείως, σας λέω!)
Αν μπορούσαμε να τα χορηγήσουμε και σε κάποιους που δεν καταλαβαίνουν οτι τα χρειάζονται θα ήταν ακόμα καλύτερα!
(΄Εχουμε ξεφύγει τελείως, σας λέω!)

09-09-21

18:52
1) dislike button
2) αντιδράσεις στο τσατ απο κινητο.
2) αντιδράσεις στο τσατ απο κινητο.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.

09-09-21

19:18
να υπαρχει περιθωριο 1-2 ημερων για το edit μηνυματων ,γιατι πχ ανεβασα μια ασκηση λαθος και για να την διορθωσω επρεπε να ξανακανω post .
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,298 μηνύματα.

09-09-21

19:42
Αφού ο καθένας λέει το κουλό του, θα πω και εγώ να μεταφραστεί όλο το φόρουμ και στα γαλλικά.
Merci d'avance
Merci d'avance
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,302 μηνύματα.

09-09-21

20:02
Custom αντιδράσεις όπως στο discord, να βάζει ο καθένας τις δικές του και τέλος
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,895 μηνύματα.

09-09-21

20:05
Custom αντιδράσεις όπως στο discord, να βάζει ο καθένας τις δικές του και τέλος

how e-steki will look like.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,298 μηνύματα.

09-09-21

20:16
Από την πρόσφατη εμπειρία μου θα έλεγα πως δεν το θέλουμε αυτόCustom αντιδράσεις όπως στο discord, να βάζει ο καθένας τις δικές του και τέλος

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22,434 μηνύματα.

10-09-21

11:38
Θα μπορούσε να υπάρχει τρόπος να αποκλείονται τα νεότερα μέλη ή μέλη που απλά είναι ματάκηδες (δηλαδή δεν γράφουν ποτέ) από κριτική like/dislike σε ποστ γιατί συνήθως δεν γνωρίζουν πολλά βασικά μέλη σε βάθος χρόνων με αποτέλεσμα να γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις. Μια αιτία που έχουν αποχωρήσει πολλά παλιά μέλη (και αναμένεται συνέχεια) είναι ότι υπάρχει μια στοχοποίηση γνώμης χωρίς να επικρατεί το παρεϊστικο κλίμα του φόρουμ.
Guest 528707
Επισκέπτης

10-09-21

12:26
Δηλαδη θελεις να πεις οτι παλια μελη αποχώρησαν γιατι λαμβαναν μονο αντιδρασεις απο τελειως αμετοχα καινουργια μελη τα οποια τους επηρέασαν αρνητικά ωστε να μην μπορουν να το διαχειριστουν ?Θα μπορούσε να υπάρχει τρόπος να αποκλείονται τα νεότερα μέλη ή μέλη που απλά είναι ματάκηδες (δηλαδή δεν γράφουν ποτέ) από κριτική like/dislike σε ποστ γιατί συνήθως δεν γνωρίζουν πολλά βασικά μέλη σε βάθος χρόνων με αποτέλεσμα να γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις. Μια αιτία που έχουν αποχωρήσει πολλά παλιά μέλη (και αναμένεται συνέχεια) είναι ότι υπάρχει μια στοχοποίηση γνώμης χωρίς να επικρατεί το παρεϊστικο κλίμα του φόρουμ.
Θα ηθελα παρα πολυ να μιλουσα με ενα τετοιο παλιο μελος και ποιοι οι λογοι που τον εκαναν να αποχωρίσει απο ενα χωρο που υποστηριζε φανταζομαι για καιρο και ειχε αναπτυξει και ενα αλλο ειδος επικοινωνιας με τα γνωριμα του μελη ....
Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ηταν αυτος ο λογος που επέλεξαν να μην συμμετεχουν πλεον γιατι υπαρχει και ignore αν δεν κανω λαθος ...
Αλλωστε δεν εχει νοημα ολο αυτο απο την στιγμη που μια και μονο αντιδραση χωρις φυσικα να την δικαιολογει ενα αντιστοιχο ποστ , δηλωνει καθαρα οτι δεν χρειαζεται να ασχοληθεις παραπανω με το εν λογο ατομο που μαλλον εμμονικα κανει κανει τετοιο

Τωρα γι αυτο το παρειστικο ειλικρινα στο λεω πολυ θα ηθελα να το δω με την καθε αυτου εννοια ομως και οχι να φοβασαι-διστάζεις -κομπλαρεις να διατυπωσεις μια αποψη γιατι ο αλλος δεν εχει την διαθεση να την συζητήσει και το χειροτερο μονο χλευασμο θελει να βγαλει μεσα απο το ποστ σου ...
Αν υπηρχε αυτο το κλιμα παλια και τωρα χαλασε μηπως ευθύνονται γι αυτο τα παλια μελη και οχι τα νεα εφοσον δεν θα εδιναν βημα σε ολο αυτο να εξελιχθει και να αντικαταστησει αυτο που λες ?
Ποιος τοξικος ανθρωπος θα μπορουσε να ειχρωρησει αλλα και να επιβληθει σε ενα ηδη υγιες περιβαλλον που απο μονο του ολο αυτο δεν θα του εδινε καν το βημα για κατι αναλογο?
Απλες απορίες διατυπώνω γιατι πραγματικα ειναι λυπηρο να αποχωρουν ατομα απο ενα δημοσιο ανώνυμο χωρο οπου μπορεις να κανεις συζητησεις που δυσκολα θα της εκανενς επί προσωπικου μονο και μονο γιατι δεν θες να δεχτεις αυτη την αρνητικη κρητικη ..
Αλλωστε πολλα ατομα αναζητουν κατι τετοιο ,ανθρωπους που απλα να τους ακουνε και να κανουν ηρεμα συζητησεις που μπορει να παρουν πολλα μεσα απο αυτες και να καταλαβουν τι πραγματικα μπορει να κανει ωστε να διαχειριστει το θεμα του !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Paragontas7000
- giannhs2001
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- Dmzk
- justanerd
- Joji
- Unboxholics
- Δροσουλίτης
- Wonderkid
- touvlo
- fockos
- Ilma
- rafaela11
- jj!
- Τodoroki
- camil
- Anastasia_01
- American Economist
- Εχέμυθη
- KORA
- User2350
- Cupid
- J.Cameron
- Mexicanos
- Cookie_Monster
- Mt73
- Εριφύλη
- wft2010
- Ariana2018
- GeorgePap2003
- Dreamer_SW
- epan
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Μαρια30
- tsiobieman
- Viedo
- Euge.loukia
- Free_demo_n_female
- Helen93
- CiNeFiL
- xrisamikol
- Mapas26
- Αναστασία197
- gademis
- Panos_02
- SlimShady
- Sevasti
- physicscrazy
- kauphy
- snowy
- DeWiN
- eukleidhs1821
- ggl
- Thundergirl
- spring day
- Ria99
- Theodora03
- T C
- globglogabgalab
- Satan Claus
- Loozen
- harry akritas
- orchidea
- ΘανάσοςG4
- iminspain
- Luke.
- pink_panther
- Ryuzaki
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.