touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,536 μηνύματα.
10-07-24
12:13
συμφωνώ. Και οι φίλαθλοι είναι λίγο αγροίκοι.Δηλαδη παιζουν αθλιο και βαρετο ποδοσφαιρο.
Υποστηρίζω γενικά Ολλανδία, γιατί είναι και από φίλαθλους και από ποιότητα ποδοσφαίρου, η <<χαρά της ζωής>>. Εφέτος δεν είχε την καλύτερη ομάδα της. Χώλαινε λίγο στο κέντρο και αν δεν έχεις κέντρο, δεν κάνεις παιχνίδι. Μπαλώνεται όμως με καλή τακτική, πιστεύω. Οι φίλαθλοι....., δεν το συζητώ. Απόλαυση!
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
10-07-24
13:02
Μακαρι να περασει ολλανδια να δουμε οντως τον τελικο που θελουμε οι περισσοτεροι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,634 μηνύματα.
10-07-24
13:03
Μακαρι να περασει ολλανδια να δουμε οντως τον τελικο που θελουμε οι περισσοτεροι.
Γιατί τι περισσότερο έχει κάνει η Ολλανδία από την Αγγλία φέτος στο Euro?? Κάθε ομάδα παίζει διαφορετικό παιχνίδι το οποίο όμως στο τέλος καταλήγει στο ίδια πετυχημένο αποτέλεσμα.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
10-07-24
13:05
Τι γκολαρα εβαλε ο γιαμαλ ακομη στο μυαλο μ ειναι, σε ημιτελικο απεναντι στη γαλλια και μπροστα του ο ραμπιο που ειχε πει χαζομαρα σε συνεντευξη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εχει παιξει πιο ευχαριστο ποδοσφαιρο απο την Αγγλια που με τον σαουθγκειτ το μονο που θα κανει ειναι να "παιρνει το αποτελεσμα"(με το ζορι και αυτο)Γιατί τι περισσότερο έχει κάνει η Ολλανδία από την Αγγλία φέτος στο Euro?? Κάθε ομάδα παίζει διαφορετικό παιχνίδι το οποίο όμως στο τέλος καταλήγει στο ίδια πετυχημένο αποτέλεσμα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,634 μηνύματα.
10-07-24
13:10
Τι γκολαρα εβαλε ο γιαμαλ ακομη στο μυαλο μ ειναι, σε ημιτελικο απεναντι στη γαλλια και μπροστα του ο ραμπιο που ειχε πει χαζομαρα σε συνεντευξη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εχει παιξει πιο ευχαριστο ποδοσφαιρο απο την Αγγλια που με τον σαουθγκειτ το μονο που θα κανει ειναι να "παιρνει το αποτελεσμα"(με το ζορι και αυτο)
Ok αλλά σε επίπεδο οι ίδιες είναι πάνω κάτω, θέλω να πω ότι δεν έχει καμία υπερομάδα η Ολλανδία.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-07-24
13:22
Ναι και αυτοι ψιλο μετριοι ειναι με καποια δειγματα δυναμικης. Λγκ Ισπανια θα το παρει αλλα ηθελα εκδικηση Ολλανδιαςς για τον τελικο του 2010Ok αλλά σε επίπεδο οι ίδιες είναι πάνω κάτω, θέλω να πω ότι δεν έχει καμία υπερομάδα η Ολλανδία.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,638 μηνύματα.
10-07-24
13:26
Όλοι ευχόμαστε για Ολλανδία σήμερα.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
10-07-24
14:13
Τα ονοματα που εχει η Αγγλια και το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι τα 2 ακρα. Μακαρι να αποκλειστουν. Στο 90λεπτο εχουν παρει 1 νικη απεναντι στη σερβιαOk αλλά σε επίπεδο οι ίδιες είναι πάνω κάτω, θέλω να πω ότι δεν έχει καμία υπερομάδα η Ολλανδία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,685 μηνύματα.
10-07-24
16:13
Δεν υπάρχει περίπτωση να μετεχει η Αγγλία σε κάτι και να μην ειμαι απέναντι. Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω.
Όπως καταλαβαίνετε είμαι με Ολλανδία απόψε.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,405 μηνύματα.
10-07-24
16:16
Γιατι βρεΔεν υπάρχει περίπτωση να μετεχει η Αγγλία σε κάτι και να μην ειμαι απέναντι. Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,685 μηνύματα.
10-07-24
16:17
Σε λίμνη αν δεις δυο ψάρια να μαλώνουν, Άγγλος έχει περάσει απο κει.Γιατι βρε
Δεν τους παω, μου τη δίνουν. Οι Άγγλοι συγκεκριμένα, όχι οι Ουαλοί και οι Σκωτσέζοι, ούτε οι Ιρλανδοί.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,536 μηνύματα.
10-07-24
16:51
Ωραίο ήταν.Τι γκολαρα εβαλε ο γιαμαλ ακομη στο μυαλο μ ειναι
Να πω την αλήθεια, μ αρέσει το γκολ να είναι αποτέλεσμα έξυπνων συνδιασμών και πασών. Αλλά ήταν γκολάρα
American Economist
Επιφανές μέλος
10-07-24
16:56
Σε λίμνη αν δεις δυο ψάρια να μαλώνουν, Άγγλος έχει περάσει απο κει.
Δεν τους παω, μου τη δίνουν. Οι Άγγλοι συγκεκριμένα, όχι οι Ουαλοί και οι Σκωτσέζοι, ούτε οι Ιρλανδοί.
Από την Αγγλία ξεκίνησε το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής όμως. Είμαστε με την Αγγλία απόψε.
touvlo
Πολύ δραστήριο μέλος
10-07-24
16:59
μη σε απογοητεύσω, αλλά ως τώρα λέγε <<είμαι>>. Δε βλέπω άλλον. Μόνος στην κερκίδα θα είσαιΑπό την Αγγλία ξεκίνησε το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής όμως. Είμαστε με την Αγγλία απόψε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-07-24
17:02
Πυροβολάς τα πόδια σου με αυτο το επιχείρημα, με στέλνεις ακόμα πιο απέναντι.Από την Αγγλία ξεκίνησε το καπιταλιστικό σύστημα παραγωγής όμως. Είμαστε με την Αγγλία απόψε.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,107 μηνύματα.
10-07-24
22:55
Αγνώριστη η Αγγλία σήμερα (προς το πολύ καλύτερο επιτέλους) και παραδόξως πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ενώ περιμέναμε να κοιμηθούμε.
Το πέναλτι ομολογουμένως είναι αμφιλεγόμενο σίγουρα.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
10-07-24
22:56
Πραγματικα αγνωριστη. Τους εχουν παρει το κεντρο τους ολλανδους οι οποιοι δεν κρατανε μπαλαΑγνώριστη η Αγγλία σήμερα (προς το πολύ καλύτερο επιτέλους) και παραδόξως πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ενώ περιμέναμε να κοιμηθούμε.
ilias90
Διάσημο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,499 μηνύματα.
10-07-24
23:55
Ρε κοπρίτη κοράκι, όλα τα σπόρια στην Αγγλία να περάσει με το ζόρι. Πρώτη φορά στη ζωή μου θα υποστηρίξω την αντιπαθητική Ισπανία.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
10-07-24
23:55
English or spanish
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,638 μηνύματα.
10-07-24
23:56
Μακάρι Ισπανία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- nearos
- phleidhs
- NeosUser2023
- Joji
- Unboxholics
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- American Economist
- Jack of Spades
- taketrance
- Kate1914
- Wonderkid
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Ellis
- touvlo
- Fernando_A
- fmarulezkd
- jj!
- johnsala
- bibliofagos
- AK-92
- Scandal
- Ilma
- Arianara S3
- chester20080
- GeorgePap2003
- physicscrazy
- Helen06
- A350
- Alessandra Eliza
- eukleidhs1821
- Ωρορα
- Kris.gr
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.