Euro 2024

Ποιος θα το σηκώσει;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 1 4.5%
  • Κροατία

• Γαλλία

Ψήφοι: 4 18.2%
  • Δανία

• Αγγλία

• Γερμανία

• Ιταλία

Ψήφοι: 4 18.2%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 6 27.3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 2 9.1%
  • Πορτογαλία

• Άλλη ομάδα

Ψήφοι: 0 0.0%

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,634 μηνύματα.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,875 μηνύματα.
Μέτρια στοιχηματικά βραδιά. Ο fockos έχει μια μανία με τα κόρνερ δυστυχώς. Η Αγγλία έδειξε την ποιότητά της. Νίκησε μια ομάδα που είχε ως στόχο να παίξει με αντεποθέσεις.
41314.png

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,960 μηνύματα.
Ε όχι ρε φίλε να περάσει η σκατοαγγλία.
Χειρότερος τελικός, οι δύο πιο αντιπαθητικές ομάδες πάνε τελικό. Τζίζους δηλαδή.
Εγώ βλέπω τελικό Αγγλια Ισπανία και βγαίνουμε στους δρόμους να φωναξουμε CAMPEONES, CAMPEONES OE OE OE
Εμ να που βγήκες όντως αληθινός, το είχες πει, εσύ φταις ρε φαρμακόγλωσσα :laugh:

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,262 μηνύματα.
Χειρότερος τελικός, οι δύο πιο αντιπαθητικές ομάδες πάνε τελικό. Τζίζους δηλαδή.

Εμ να που βγήκες όντως αληθινός, το είχες πει, εσύ φταις ρε φαρμακόγλωσσα :laugh:
HALA ESPAÑA🇪🇸🇪🇸

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
Αντιπαθητικες ναι αλλα η Ισπανια ειναι απο τις μονες που επαιξε καλα φετος🥲
Και βλεπω το ειχα κανει και καρδια το μνμ του, ενα στοιχημα δεν το παιξαμε ομως παλι αφραγκοι θα μεινουμε 🤣

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,262 μηνύματα.
Αντιπαθητικες ναι αλλα η Ισπανια ειναι απο τις μονες που επαιξε καλα φετος🥲

Και βλεπω το ειχα κανει και καρδια το μνμ του, ενα στοιχημα δεν το παιξαμε ομως παλι αφραγκοι θα μεινουμε 🤣
Προφήτη θα με φωνάζετε από δω κ περα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Φόλα Ισπανία στον τελικό, είμαι συναισθηματικά δεμένος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,960 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,634 μηνύματα.

Ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2022 όπου το σήκωσε ο Άρχοντας του ποδοσφαίρου Lionel Messi. Από εκεί και μετά όλοι οι τελικοί μου φαίνονται φτωχοί μπροστά στην τιτανομαχία που είδαμε τότε, δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος τελικός σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών με 1.4 δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον πλανήτη.

IMG_6687.jpeg

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2022 όπου το σήκωσε ο Άρχοντας του ποδοσφαίρου Lionel Messi. Από εκεί και μετά όλοι οι τελικοί μου φαίνονται φτωχοί μπροστά στην τιτανομαχία που είδαμε τότε, δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος τελικός σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών με 1.4 δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον πλανήτη.

View attachment 135091
GOAT 🐐

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Παιδιά κ γω Αργεντινή υποστήριζα, αλλά, για να λέμε κ του στραβου το δίκιο, πέναλτι στον Ντι Μαρία δεν υπήρχε

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2022 όπου το σήκωσε ο Άρχοντας του ποδοσφαίρου Lionel Messi.
Ξερνάω λίγο και επιστρέφω.
Και εγώ τιμ Μέσι είμαι, αλλά αυτό ήταν άδικο τότε. Σώνει και ντε να το πάρει η Αργεντινή επειδή έπαιζε αυτός. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι δηλαδή ότι ένιωθα, τώρα στον αγώνα τι με είχε ενοχλήσει ακριβώς δεν θυμάμαι για να είμαι πιο ξεκάθαρη 😅.

Τώρα για το Euro, να σου πω την αλήθεια έτσι και αλλιώς δεν το παρακολούθησα σχεδόν καθόλου φέτος (και μάλλον καλώς έπραξα), οπότε απλώς ας το πάρει ο καλύτερος.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά κ γω Αργεντινή υποστήριζα, αλλά, για να λέμε κ του στραβου το δίκιο, πέναλτι στον Ντι Μαρία δεν υπήρχε
Ε καλα με τα βαρ κλπ πλεον δεν ειναι περιεργα ολα αυτα τα πεναλτι, ολα τα αγγιγματα σχεδον τα δίνουν 🤣Αν θυμαμαι και για το πεναλτι της Γαλλιας μετα ελεγαν οτι βρηκε πρωτα στο χερι Γαλλου οποτε να μην το εδινε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Vamos 🇪🇸

American Economist

Επιφανές μέλος

Ξερνάω λίγο και επιστρέφω.
Και εγώ τιμ Μέσι είμαι, αλλά αυτό ήταν άδικο τότε. Σώνει και ντε να το πάρει η Αργεντινή επειδή έπαιζε αυτός. Τουλάχιστον αυτό θυμάμαι δηλαδή ότι ένιωθα, τώρα στον αγώνα τι με είχε ενοχλήσει ακριβώς δεν θυμάμαι για να είμαι πιο ξεκάθαρη 😅.

Τώρα για το Euro, να σου πω την αλήθεια έτσι και αλλιώς δεν το παρακολούθησα σχεδόν καθόλου φέτος (και μάλλον καλώς έπραξα), οπότε απλώς ας το πάρει ο καλύτερος.

IMG_6691.jpeg

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Τώρα τι να σου πω, από το να το πάρει η Αγγλία, ας πούμε ότι η Ισπανία είναι προτιμότερη (άμα παίζει και μπαλάρα όπως λέτε τότε εντάξει). Το καλύτερο θα ήταν να μην το πάρει κανένας από αυτούς τους δύο, αλλά τέλος πάντων.
Vamos Espana με μισή καρδιά λοιπόν.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Τώρα τι να σου πω, από το να το πάρει η Αγγλία, ας πούμε ότι η Ισπανία είναι προτιμότερη (άμα παίζει και μπαλάρα όπως λέτε τότε εντάξει). Το καλύτερο θα ήταν να μην το πάρει κανένας από αυτούς τους δύο, αλλά τέλος πάντων.
Vamos Espana με μισή καρδιά λοιπόν.
Σε ειπα είμαι συναισθηματικά δεμένος με Εσπανια, κ σκατα να έπαιζε πάλι θα την υποστήριζα

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Κ γω τους υποστηριζα οπως και τους Γερμανους. Στο Ισπανια Γερμανια ημουν με Ισπανια. Δεν βλεπω κανεναν εδω να ειναι με Αγγλια 😂🤣ή θα χαρούμε όλοι ή θα είμαστε κουβαδες

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,405 μηνύματα.
Αγνώριστη η Αγγλία σήμερα (προς το πολύ καλύτερο επιτέλους) και παραδόξως πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ενώ περιμέναμε να κοιμηθούμε.
Το πέναλτι ομολογουμένως είναι αμφιλεγόμενο σίγουρα.
Καθαρο πεναλντι ηταν.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,638 μηνύματα.
Κ γω τους υποστηριζα οπως και τους Γερμανους. Στο Ισπανια Γερμανια ημουν με Ισπανια. Δεν βλεπω κανεναν εδω να ειναι με Αγγλια 😂🤣ή θα χαρούμε όλοι ή θα είμαστε κουβαδες
Μεγαλύτερος κουβάς από όσους ψηφίσαμε Ιταλία στη δημοσκόπηση δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια