Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,555 μηνύματα.

Καθαρή νίκη ΠΑΟΔεν εννοώ ότι καίγεται το ΝΒΑ να τον πάρει πίσω απλά εννοώ ότι άμα θέλει ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να γυρίσει και να βρει κάποιο Χ συμβόλαιο
Πώς βλέπετε το ντέρμπι της Παρασκευής ; Να πέσουν προβλέψεις![]()
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.

Αν ο Αταμάν παρατάξει τις προσαρμογές που εφάρμοσε στα τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Oly θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητεςΚαθαρή νίκη ΠΑΟ
Αλλά επιμένω στην πρόβλεψη που έκανα πριν από μέρες εδώ και λέω ότι θα κερδίσει ο Oly
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 272 μηνύματα.

Συγχαρητήρια στον Oly για την νίκη , ακόμα κ σε κακή ημέρα η ομάδα πήγε να πάρει το ματς , γτ βγήκαν στην επιφάνεια τα medals της "λουζεριασης" που πρέπει να διώξει ο Μπι αν θέλει να το σηκώσει στο φινάλε. Ίσως με τον Γκος της ημέρας (τραυματίστηκε κ δεν έπαιξε άλλο?) να ήταν αλλιως αλλα και ο Φουρνιε εξαφανίστηκε στα κρίσιμα. Από πλευρά μας τα ριμπάουντ πλήγωσαν, μέτριος Ναν τα γρήγορα φάουλ του χάλασαν το μυαλό , το ταβάνι του γκεμπριελ το γνωρίζαμε δεν του ρίχνω καμία ευθύνη , αναμονή των επιστροφών για την θέση -5-.
Δεν την θεωρώ ήττα εντός προγράμματος ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα , εγώ θέλω θέση 4 θα έχει καλύτερο πλασάρισμα πιστεύω , μας βλέπω για 3-4 πάντως εάν δεν αυτοκτονησουμε.
Υ.Γ. Ο γελοίος Γιαβορ να μην ξανά σφυρίξει Παναθηναϊκό ειλικρινά ειλικρινά
Δεν την θεωρώ ήττα εντός προγράμματος ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα , εγώ θέλω θέση 4 θα έχει καλύτερο πλασάρισμα πιστεύω , μας βλέπω για 3-4 πάντως εάν δεν αυτοκτονησουμε.
Υ.Γ. Ο γελοίος Γιαβορ να μην ξανά σφυρίξει Παναθηναϊκό ειλικρινά ειλικρινά
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,972 μηνύματα.

Αν το έχανε το ματς ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρουν το δίπλωμα προπονητικης απο τον Μπαρτζώκα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...