Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,876 μηνύματα.

Μα αν εκφραζόταν πιο πολύ "πάνω" σε αυτούς τους στίχους και σ΄ αυτό το βίντεο...το επόμενο βήμα θα ήταν να φουντάρουμε απ΄ το μπαλκόνι...Δεν ξέρω, αλλά το πρόσωπό της μου μοιάζει κάπως παγωμένο. Ακριβώς επειδή μιλάει το τραγούδι για όλα αυτά, θα έπρεπε να εκφραστεί κάπως πιο πολύ.
Φαντάζεσαι...όλο αυτό το δράμα να "ζωγραφιζόταν" στο πρόσωπό της ή να αποτυπωνόταν στην έκφρασή της ; Να το απέδιδε πιο εμφατικά ;
Λέω, δεν ξέρω. Αλλά υποθέτω ότι θα ήταν ακόμα πιο υπερβολικό. Δηλαδή, κάτι σαν "το δράμα σε όλο του το μεγαλείο"...
Ναι. Το πιστεύω κι εγώ. Έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Ωραίο το "χρώμα" τής χώρας μας, δεν αντιλέγω. Όλοι το αγαπάμε. Αλλά αν θες, ντε και καλά, να πας σ΄ έναν τέτοιο διαγωνισμό...δεν πας με αξίνες, φουγάρα, και ακίνητες γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές...Αυτό πάλι, τι βλακεία ήταν; Τι σχέση έχει το φουγάρο;
Γενικά με τα videoclips των συμμετοχών μας προσπαθούμε κάθε χρόνο να δείξουμε Ελλάδα, παράδοση, αρχαία λες και είναι τρέιλερ του ΕΟΤ. Γιατί δεν εστιάζουμε λίγο περισσότερο στο τραγούδι ή σε κάτι που να δηλώνει μία ιστορία; Οι άλλες χώρες δεν παρουσιάζουν τόσο στερεοτυπικά τους εαυτούς τους.
Δηλαδή είναι που είναι μαύρο κι άραχνο το τραγούδι από μόνο του (στο γενικότερο mood αναφέρομαι...), μην το αποτελειώνεις κιόλας...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,933 μηνύματα.

Του μπι όνεστ παρότι το είχα ψηφίσει κι εγώ το έχω βαρεθεί λίγο τώρα, το ζάρι ας πούμε πέρυσι δεν το είχα βαρεθεί, κι ας θεωρώ την αστερομάτα ποιοτικότερη ως τραγούδι.Εμενα στην αρχη μου αρεσε αλλα τωρα το βαριεμαι καπως . Στοιχικα ομως εξακολουθω να το θεωρω πολυ δυνατο
Α δεν πέρασε από το μυαλό μου αυτό καθόλου.Εγω σκεφτηκα οτι ηταν αληγορια για την πυρκαγια της σμυρνης για να μην θεωρηθει πολιτικο , αλλα θα μπορουσε να αποτυπωθει πιο αποτελεσματικα![]()
Ναι, δίκιο έχεις. Μάλλον θα ήθελα λιγότερο δραματικό το βίντεο (που είναι λες και βλέπουμε τον Άγιο Παΐσιο στην τηλεόραση) και περισσότερο εκφραστική την Κλαυδία.Μα αν εκφραζόταν πιο πολύ "πάνω" σε αυτούς τους στίχους και σ΄ αυτό το βίντεο...το επόμενο βήμα θα ήταν να φουντάρουμε απ΄ το μπαλκόνι...
Φαντάζεσαι...όλο αυτό το δράμα να "ζωγραφιζόταν" και στο πρόσωπό της ; Να το απέδιδε με έμφαση ;
Λέω, δεν ξέρω. Αλλά υποθέτω ότι θα ήταν ακόμα πιο υπερβολικό. Δηλαδή, κάτι σαν "το δράμα σε όλο του το μεγαλείο"...
Μα αν δούμε τα βίντεο κλιπ άλλων χωρών, άντε μόνο οι Γάλλοι δείχνουν κάθε 3 και λίγο τον Πύργο του Άιφελ. Δεν βλέπουμε σε όλα τα βίντεο κλιπ των Ιταλών το Κολοσσαίο, ούτε στους Γερμανούς την Πύλη του Βρανδεμβούργου. Καταντάει γραφικό.Ναι. Το πιστεύω κι εγώ. Έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Ωραίο το "χρώμα" τής χώρας μας, δεν αντιλέγω. Όλοι το αγαπάμε. Αλλά αν θες, ντε και καλά, να πας σ΄ έναν τέτοιο διαγωνισμό...δεν πας με αξίνες, φουγάρα, και ακίνητες γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,876 μηνύματα.

Ακόμα και ο Άγιος Παΐσιος στο "Απ΄ τα φάρασα στον ουρανό" πιο εκφραστικός ήταν. "Έσκαγε" και λίγο το χειλάκι του...Ναι, δίκιο έχεις. Μάλλον θα ήθελα λιγότερο δραματικό το βίντεο (που είναι λες και βλέπουμε τον Άγιο Παΐσιο στην τηλεόραση) και περισσότερο εκφραστική την Κλαυδία.
Από την αρχή δε μου άρεσε αυτό το τραγούδι, γι΄ αυτό το διαγωνισμό. Για το "σασμό", ας πούμε, μια χαρά θα ήταν. Μουσική, στίχοι, βίντεο κ.λπ. Καταλαβαίνεις πώς το λέω...Μα αν δούμε τα βίντεο κλιπ άλλων χωρών, άντε μόνο οι Γάλλοι δείχνουν κάθε 3 και λίγο τον Πύργο του Άιφελ. Δεν βλέπουμε σε όλα τα βίντεο κλιπ των Ιταλών το Κολοσσαίο, ούτε στους Γερμανούς την Πύλη του Βρανδεμβούργου. Καταντάει γραφικό.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,910 μηνύματα.

Ρε γμτ...απαισια ειναι φατσικα η δικια μας.Οχι σαν ομορφια...αλλα με τα μπατομπουκαλα..την ανεκφραστικοτητα της ολη τη μουνταδα τηε..ενα μαυρο χαλι.Δηλαδη τα γυαλια αυτα δεν μπορουσε να τα αποχωριστει; Μας το παιζιε Νανα μουσχουρη; Δεν της ειπαν οτι οι απομιμισεις παντα ειναι κακες;
Δεν μου αρεσε το βιντεο..ειναι Μαρθα κλαψα γμτ και Καιλακης.
Μπλιαχ.
Δεν μου αρεσε το βιντεο..ειναι Μαρθα κλαψα γμτ και Καιλακης.
Μπλιαχ.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,274 μηνύματα.

Καλό μου φάνηκε σε γενικές γραμμές, έχει ωραίες εικόνες, αλλά πρώτον δεν έχει αρκετή δράση ακόμα και όταν κορυφώνεται το τραγούδι, πέρα από το πολύ τέλος. Δεύτερον, έχει πολλούς συμβολισμούς που δεν νομίζω πως είναι η καλύτερη αφηγηματική προσέγγιση για ένα διεθνές κοινό που δεν καταλαβαίνει τους στίχους. Θεωρώ θα ήταν καλύτερο να επικεντρωνόταν στον πόνο της μαυροντυμένης με το κοριτσάκι, κρατώντας λιγότερες αλλά δυνατές εικόνες ενδιάμεσα (πχ τα χελιδόνια, το δέντρο, τα ελάφια που τρέχουν κτλ).
Δηλαδή μη γίνουμε πάλι Τερζή που δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.
Δηλαδή μη γίνουμε πάλι Τερζή που δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.

Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη για το τραγούδι. Χάλια, άνευρο, άγευστο, εκτός τόπου και χρόνου.
Αλλά ας θυμηθούμε και το ουκρανικό που είχε κερδίσει, κι αυτό άσχετο ήταν αλλά πήρε ψήφους.
Αλλά ας θυμηθούμε και το ουκρανικό που είχε κερδίσει, κι αυτό άσχετο ήταν αλλά πήρε ψήφους.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,914 μηνύματα.

Ντάξει παντως για μένα η καλύτερη μπαλάντα που κέρδισε Eurovison ήταν αυτή πιστεύω.
Δεν καταλάβαινα Χριστό απο τα λόγια και κατάφερε να μου βγάλει τόσα συναισθήματα.
Δεν καταλάβαινα Χριστό απο τα λόγια και κατάφερε να μου βγάλει τόσα συναισθήματα.

Ναι ρε θεά η Μαρίγια. Την ψήφισε μαζικά όλη η LGBTQ+ κοινότητα.
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 749 μηνύματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το φετινό τραγούδι της Νορβηγίας είναι ακόμα στην 26η θέση στα στοιχήματα.
Έχετε ακούσει τη live εκτέλεση του τραγουδιού; Είναι φοβερή, όπως και η σκηνική παρουσία!
Και ο τραγουδιστής είναι μόλις 19 ετών.
Εντάξει, μπορεί να είναι λιγάκι generic, αλλά είναι πολύ δυνατό.
Της αξίζει καλή θέση της Νορβηγίας φέτος.
Έχετε ακούσει τη live εκτέλεση του τραγουδιού; Είναι φοβερή, όπως και η σκηνική παρουσία!
Και ο τραγουδιστής είναι μόλις 19 ετών.
Εντάξει, μπορεί να είναι λιγάκι generic, αλλά είναι πολύ δυνατό.
Της αξίζει καλή θέση της Νορβηγίας φέτος.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,688 μηνύματα.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, σχετικά με το βιντεοκλιπ της Κλαυδίας / Αστερομάτα:
1. Τι είναι αυτοί οι γουρουνοντυμένοι - vikings στο δάσος
2. Τι συμβολίζουν τα μπουριά των εργοστασίων
3. Αυτές οι παραδοσιακές στολές στο τέλος από που είναι
4. Γιατί η ελιά εμφανίζεται να καίγεται στο τέλος και γιατί ελιά. Το κουκούλωμα της ελιάς μάλλον είναι για μάζεμα καρπών ή προστασία υποθέτω.
1. Τι είναι αυτοί οι γουρουνοντυμένοι - vikings στο δάσος
2. Τι συμβολίζουν τα μπουριά των εργοστασίων
3. Αυτές οι παραδοσιακές στολές στο τέλος από που είναι
4. Γιατί η ελιά εμφανίζεται να καίγεται στο τέλος και γιατί ελιά. Το κουκούλωμα της ελιάς μάλλον είναι για μάζεμα καρπών ή προστασία υποθέτω.

Άκουσα λίγα τραγούδια και ως τώρα μου άρεσε του Ισραήλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Scandal
- Memetchi
- Reader
- Paragontas7000
- goti
- charmander
- thenutritionist
- AggelikiGr
- Libertus
- Joji
- johnsala
- danonito_kyr
- Natsuko
- Athens2002
- chester20080
- A350
- gaidouri
- rafaela11
- vasilis123321
- Chris1993
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- American Economist
- iew
- Kate1914
- ppp
- giannhs2001
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- synthnightingale
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.