Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5,135 μηνύματα.

31-03-25

15:34
Η εσθονια που ειναι επισης meme entry πως και σου αρεσει ; Εγω το ιχ καμε το εχω 3ο και 10η την ΑυστραλιαΤο ich komme το έβαλα 24ο και πολύ του είναι. Όσο για το δεύτερο σκέλος του μηνύματος, είναι απορίας άξιο που σκέφτεσαι τέτοια πράγματα για εμένα. Ούτε που την είχα προσέξει!

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,020 μηνύματα.

31-03-25

15:52
Μου έχει κολλήσει άσχημα η Εσθονία, οπότε θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να το βάλω πιο κάτω, παρότι πράγματι τα meme entries συνήθως με εκνευρίζουν. Ασχολίαστη η Αυστραλία, απολαμβάνει με άνεση την 37η θέση μου.Η εσθονια που ειναι επισης meme entry πως και σου αρεσει ; Εγω το ιχ καμε το εχω 3ο και 10η την Αυστραλια![]()

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5,135 μηνύματα.

31-03-25

16:22
Ασχολίαστη η Αυστραλία, απολαμβάνει με άνεση την 37η θέση μου.

Αυστρια , πολωνια , φινλανδια , ισραηλ , τσεχια τα εγραψα κατα σειρα . Και αλβανια μου αρεσει ειναι πολυ ιδιαιτερο και πιστευω θα τα παει καλυτερα απο εμαςΤο τοπ 5 σου ποιο είναι;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 930 μηνύματα.

31-03-25

20:29
Ας πω κι εγώ το Top 10 μου.
1) Αυστρία
2) Σουηδία
3) Γαλλία
4) Βέλγιο
5) Λιθουανία
6) Σαν Μαρίνο
7) Νορβηγία
8) Τσεχία
9) Ελβετία
10) Ουκρανία
1) Αυστρία
2) Σουηδία
3) Γαλλία
4) Βέλγιο
5) Λιθουανία
6) Σαν Μαρίνο
7) Νορβηγία
8) Τσεχία
9) Ελβετία
10) Ουκρανία
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,020 μηνύματα.

31-03-25

20:38
Δεν ξέρω, λένε ότι θα πάει καλά οι Eurofans της Αλβανίας αλλά εγώ δεν αποκλείω να εξελιχθεί στο απόλυτο flop. Τα πολύ ιδιαίτερα δεν πάνε καλά στο televote. Δες και Ισπανία 2023, ιδιαίτερο τραγούδι που το περίμεναν ψηλά και πάτωσε.Αυστρια , πολωνια , φινλανδια , ισραηλ , τσεχια τα εγραψα κατα σειρα . Και αλβανια μου αρεσει ειναι πολυ ιδιαιτερο και πιστευω θα τα παει καλυτερα απο εμας
Εντυπωσιάζομαι λίγο με Λιθουανία και Ουκρανία γιατί νομίζω εγώ τις έχω αμφότερες κάτω από την 30η θέση, αλλά κατά τ'άλλα μια χαρά!Ας πω κι εγώ το Top 10 μου.
1) Αυστρία
2) Σουηδία
3) Γαλλία
4) Βέλγιο
5) Λιθουανία
6) Σαν Μαρίνο
7) Νορβηγία
8) Τσεχία
9) Ελβετία
10) Ουκρανία
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 930 μηνύματα.

31-03-25

20:40
Θέλω να ακούσω τα τραγούδια να παίζουν live, αλλά δεν τα έβγαλαν ακόμα όλες οι χώρες.Εντυπωσιάζομαι λίγο με Λιθουανία και Ουκρανία γιατί νομίζω εγώ τις έχω αμφότερες κάτω από την 30η θέση, αλλά κατά τ'άλλα μια χαρά!
Και το δικό μας καλό είναι, αλλά live είναι... άστα να πάνε. Δέκατη ένατη την έβαλα την Ελλάδα.
Poirot
Περιβόητο μέλος

31-03-25

20:41
Ε ντροπή, κανένας πατριωτισμός. Τζάμπα η σημαία!Θέλω να ακούσω τα τραγούδια να παίζουν live, αλλά δεν τα έβγαλαν ακόμα όλες οι χώρες.
Και το δικό μας καλό είναι, αλλά live είναι... άστα να πάνε. Δέκατη ένατη την έβαλα την Ελλάδα.

globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 166 μηνύματα.

31-03-25

20:41
Αυτά είναι τα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας, αγαπώ αυτό το θρεντ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,740 μηνύματα.

31-03-25

20:56
Μου άρεσε και είπα να το ανεβάσω εδώ.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,871 μηνύματα.

Λοιπόν εμένα μου αρέσει το βιντεοκλίπ μας πλέον.
Απλά μην περιμένετε κίνηση από την Κλαυδία στην τελική σκηνή της eurovision, αγγούροβα θα βγει
Δεν ξέρω αν βάλουν κανένα χορευτικό και εφέ μήπως και το σώσουν.
Απλά μην περιμένετε κίνηση από την Κλαυδία στην τελική σκηνή της eurovision, αγγούροβα θα βγει

Δεν ξέρω αν βάλουν κανένα χορευτικό και εφέ μήπως και το σώσουν.
Micro
Συντονιστής

δεν μου αρεσε , δεν ειχε την ενταση και το παθος του slimane
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη ξεχνάς πως το τραγουδάει γυναίκαδεν μου αρεσε , δεν ειχε την ενταση και το παθος του slimane

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,714 μηνύματα.

Δεν είναι άσχημη εκτέλεση αλλά ο Σλιμάν ήταν χίλιες φορές καλύτερος. Σαν να ήταν το τραγούδι γραμμένο μόνο γι' αυτόν τελικά. Αν η Κλαυδια ήξερε καλά γαλλικά, ίσως να το ερμήνευε αρκετά καλύτερα.
Μου λείπει πάντως αυτό το είδος τραγουδιού στην Γιουροβίζιον.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,256 μηνύματα.

Μπα, άσχημη εκτέλεση είναι. Η κοπελιά δεν έχει την δυνατότητα να πει ένα τέτοιο τραγούδι. Πόσο μάλλον όταν τα γαλλικά της ακούγονται σαν αυτά της Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα. Πώς να αποδώσεις το πάθος και το βάθος όταν δεν ξέρεις τι ακριβώς τραγουδάς; Σαν φαγητό νοσοκομείου χωρίς αλάτι ήταν αυτό που άκουσα.Δεν είναι άσχημη εκτέλεση αλλά ο Σλιμάν ήταν χίλιες φορές καλύτερος. Σαν να ήταν το τραγούδι γραμμένο μόνο γι' αυτόν τελικά. Αν η Κλαυδια ήξερε καλά γαλλικά, ίσως να το ερμήνευε αρκετά καλύτερα.
Μου λείπει πάντως αυτό το είδος τραγουδιού στην Γιουροβίζιον.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,714 μηνύματα.

Το μόνο θετικό είναι ότι το φαγητό χωρίς αλάτι δεν σου ανεβάζει τη χοληστερίνη. Κατά τα άλλα δε διαφωνώ ιδιαίτερα απλά δεν θεωρώ και τρομερά άσχημη την εκτέλεση. Με αυτά που τα γαλλικά που ξέρει, πάλι κάτι γίνεται. Αλλά μάλλον δεν ξέρει γαλλικά.Μπα, άσχημη εκτέλεση είναι. Η κοπελιά δεν έχει την δυνατότητα να πει ένα τέτοιο τραγούδι. Πόσο μάλλον όταν τα γαλλικά της ακούγονται σαν αυτά της Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα. Πώς να αποδώσεις το πάθος και το βάθος όταν δεν ξέρεις τι ακριβώς τραγουδάς; Σαν φαγητό νοσοκομείου χωρίς αλάτι ήταν αυτό που άκουσα.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Τη φάγατε την κοπέλα
Νομίζω και η ίδια ξέρει τις δυνατότητές της στο τραγούδι αυτό. Δεν την έχω για ψώνιο.
Εγώ χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν κι ας μην το κάνουν σούπερ ντούπερ τέλειο.

Νομίζω και η ίδια ξέρει τις δυνατότητές της στο τραγούδι αυτό. Δεν την έχω για ψώνιο.
Εγώ χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν κι ας μην το κάνουν σούπερ ντούπερ τέλειο.
Micro
Συντονιστής

απλως θα μπορουσε να πει ενα τραγουδι πιο εφαρμοστο στην φωνη της , την προφορα της κτλΤη φάγατε την κοπέλα
πχ αυτο ηταν πολυ ωραιο

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Το άκουσα· ήταν όντως πολύ ωραίο.πχ αυτο ηταν πολυ ωραιο
Άμα δεν παινέψει το τραγούδι της, θα κλείσει η φωνή τηςΛιγο ψωνιο ειναι γιατι ελεγε μετα τον εθνικο τελικο οτι παει για την νικη στην ελβετια![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- AggelikiGr
- Memetchi
- Scandal
- charmander
- rafaela11
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- American Economist
- Ilma
- Paragontas7000
- johnsala
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- chester20080
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- ck_chrysiis
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- giannhs2001
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.