nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
28-06-24
00:42
Γιατί έχει πουλιά να φασωνονται φέρτε πίσω τις καρδιές που ενώνονται και επιτέλους ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,213 μηνύματα.
28-06-24
00:45
Αα φασώθηκαν όντως αυτοί, άι στο καλό.
Θεέ μου τι βλέπω, της άλλης της έπεσε η μυζήθρα. Ε ρε φίλε τι χαζοί που είναι αυτοί οι δύο, μια χαρά τους ταίριαξαν τελικά.
Θεέ μου τι βλέπω, της άλλης της έπεσε η μυζήθρα. Ε ρε φίλε τι χαζοί που είναι αυτοί οι δύο, μια χαρά τους ταίριαξαν τελικά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,639 μηνύματα.
28-06-24
00:47
Τα έλεγα...Αα φασώθηκαν όντως αυτοί, άι στο καλό.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
28-06-24
00:48
Σου πήρε τη βέρα ο αλήτηςΤα έλεγα...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,639 μηνύματα.
28-06-24
00:50
Χάρισμα του, μάγκας ο τύπος. Άσε που αυτή είχε περίεργα γούστα, ήθελε καράφλα στον άντρα (ευτυχώς δεν έχω) και τατουάζ (που επίσης είναι big no για μένα).Σου πήρε τη βέρα ο αλήτης
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,213 μηνύματα.
28-06-24
00:50
Άστη τη Βέρα, όλοι ξέρουμε πως η Φελίσια είναι το άλλο μισό του Γιάννη.Σου πήρε τη βέρα ο αλήτης
nearos
Επιφανές μέλος
28-06-24
00:51
Σε παρακαλώ μη κάνεις τατουάζΧάρισμα του, μάγκας ο τύπος. Άσε που αυτή είχε περίεργα γούστα, ήθελε καράφλα στον άντρα (ευτυχώς δεν έχω) και τατουάζ (που επίσης είναι big no για μένα).
Όχι γιατί φοβάμαι τίποτα αλλά για το περιεχόμενο που ξέρω τι θα είναι
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,838 μηνύματα.
28-06-24
Δεν ημουν εδω να σας ενημερωσω αλλα η φελισια ηταν ταλεντο του HayateΆστη τη Βέρα, όλοι ξέρουμε πως η Φελίσια είναι το άλλο μισό του Γιάννη.
nearos
Επιφανές μέλος
28-06-24
Μελίνα μουΆστη τη Βέρα, όλοι ξέρουμε πως η Φελίσια είναι το άλλο μισό του Γιάννη.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
28-06-24
00:55
Δεν τον έβλεπα αυτόν ποτέ, αλλά όντως; Σοβαρά τώρα;Δεν ημουν εδω να σας ενημερωσω αλλα η φελισια ηταν ταλεντο του Hayate
giannhs2001
Επιφανές μέλος
28-06-24
00:55
Αν έκανα θα έκανα μόνο καμμία περικεφαλαία ή τον Χάρο να δείχνει τον απέναντι μου. Αλλά το κακό με τα τατουάζ είναι πως Α) δεν βγαίνουν εύκολα και Β) όσο μεγαλώνεις τόσο πιο σκατά γίνονται λόγω δέρματος. Κιτρινίζουν κιόλας.Σε παρακαλώ μη κάνεις τατουάζ
Όχι γιατί φοβάμαι τίποτα αλλά για το περιεχόμενο που ξέρω τι θα είναι
Το σώμα μας πρέπει να επιστραφεί πίσω όπως το παραλάβαμε.
Ώπα, για δώσε info.Δεν ημουν εδω να σας ενημερωσω αλλα η φελισια ηταν ταλεντο του Hayate
Δύσκολος συναγωνισμός.Άστη τη Βέρα, όλοι ξέρουμε πως η Φελίσια είναι το άλλο μισό του Γιάννη.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,838 μηνύματα.
28-06-24
00:59
Μην εκπλήσσεσαι , εχει περασει απο εκει κοσμακης και κοσμακηςΔεν τον έβλεπα αυτόν ποτέ, αλλά όντως; Σοβαρά τώρα;
Δεν εχω καποιο επιπλεον ινφο , την γλαστρα απ'οσο ξερω εκανεΏπα, για δώσε info.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
28-06-24
01:00
Έλα ρε φίλε, τι ήθελε το κουκλί στην βουλή των απανταχού παρακμιακών τελειωμένων;;;Μην εκπλήσσεσαι , εχει περασει απο εκει κοσμακης και κοσμακης
Δεν εχω καποιο επιπλεον ινφο , την γλαστρα απ'οσο ξερω εκανε
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,497 μηνύματα.
28-06-24
01:05
Θέλω να πάω σε αυτό το μαγαζί κ να δοκιμάσω αυτή τη κόκκινη καρδούλα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
28-06-24
01:05
Αχ δεν μπορώ, μόνο που βλέπω τον πληροφορικάριο με την Μαρία με πιάνουν αυτομάτως τα γέλια
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
28-06-24
01:10
Εν τω μεταξύ είναι αστείο, αλλά και κριντζ μαζί όποτε παίζει κάποιος μουσική και αρχίζουν και όλοι οι υπόλοιποι να κοπανάνε ό,τι βρουν μπροστά τους.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
28-06-24
01:12
Δε το περίμενα!!
Micro
Συντονιστής
28-06-24
01:13
ωπα ρε γιατι τον εκανε ετσι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
28-06-24
01:17
Μικρή χαζή είναι. Ε τώρα δεν έπρεπε, κακό αυτό. Δεν το περίμενα. Αν και φάνηκε λίγο όταν του είπε ότι δεν την απασχολεί ιδιαίτερα το κομμάτι των σχέσεων στη ζωή της.
Από την άλλη, ίσως και να γλίτωσε ο Νικήτας, μου φάνηκε πολύ καλό παιδί για αυτήν από αυτά που είδαμε στο τέλος.
Από την άλλη, ίσως και να γλίτωσε ο Νικήτας, μου φάνηκε πολύ καλό παιδί για αυτήν από αυτά που είδαμε στο τέλος.
Τελικά ναι, όντως δίκιο είχεςbitch πρέπει να είναι. Με αγγελικό πρόσωπο απλά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 100 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.