First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,538 μηνύματα.
Συνάδελφος ο Μάνος. Αλλά συνομήλικοι δεν φαινόμαστε με τίποτα🥺

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Ο Μανος εχει ενσωματωμενες τέντες, τα φρύδια, σε αντηλιά κατεβαινουν και τον τυφλώνουν, παει σαν ασβός μετα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,679 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,538 μηνύματα.
Φεύγα Μάνο αγάπη μου, εμείς οι ηθοποιοί δεν συνεννοούμαστε με τον νορμάλ τον κόσμο.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
Ο τύπος φαίνεται λες και βαρεσε κάτι πριν έρθει.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Ωπα διαβαζει στωικους, Επικτητο ο Μανος.

ΕΥΓΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αχ εγώ ταιριάζω με δαυτον. Μάνο παιδί μου έλα εδώ.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Καλά να είναι αυτός 21-22 πόσο είπε εν πάση περιπτώσει, δεν παίζει με τίποτα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,679 μηνύματα.
Η φιλόσοφος και ο ποιητής...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
Ωχ σαλταρισμένη του έφεραν. Θα ταιριάξει η φάση.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μλκ αυτοί οι δύο είναι φίλοι μου και δεν το ξέρουν. Τους πάω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

φιλοσοφη κια αυτη..

ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι παραταξη;
Κνίτισσα οργανωμένη κιόλας.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ειναι πανεμορφη ομως what the actual fuck

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ΜΑΝΟ ΓΑΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑΡΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!

Απο μενα ειναι ναι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Μπα. Αυτος ειναι νορμαλ. Αυτη ειναι γλυκουλα αλλα πολυ φινα τζιβανα μαναμ.
Αυτή φίλε Βαλ είναι ο ορισμός της αναρχοάπλυτης. Εξάρχεια λέει, πορείες λέει, alternative λέει, ένα σωρό τρακ έχει (παίζει να παίρνει και τίποτα)... Το μαλλί φαίνεται λίγο λιγδα. Παίζει να μην έχει πατήσει στην μπανιέρα κανένα χρόνο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.