Fitness Thread!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,365 μηνύματα.
Υπάρχει κάποιο όργανο στο γυμναστήριο που μπορεί να βοηθήσει στην κοιλιά ή μόνο με κοιλιακούς μπορώ να γυμνάσω αυτή την περιοχή; Θα ρωτήσω βέβαια κι εκεί αλλά θέλω να πάρω μια ιδέα κι από εδώ πρώτα.

Silenia

Νεοφερμένος

Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Υπάρχει κάποιο όργανο στο γυμναστήριο που μπορεί να βοηθήσει στην κοιλιά ή μόνο με κοιλιακούς μπορώ να γυμνάσω αυτή την περιοχή; Θα ρωτήσω βέβαια κι εκεί αλλά θέλω να πάρω μια ιδέα κι από εδώ πρώτα.

Υπάρχουν μηχανήματα που μπορείς να κάνεις κοιλιακούς με βάρος. Αυτό θα βοηθήσει να φαίνεται πιο "σφιχτή" η κοιλιά. Αλλά αν θες να φανούν γραμμές στους κοιλιακούς ή κουτάκια, αναγκαστικά πρέπει να μειωσεις και το σωματικό σου λίπος

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.

Silenia

Νεοφερμένος

Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Σε ενοχλέι κάπου ο οριζόντιος ;;; γιατι δεν το προτιμάς ας πούμε ;

Ναι με ενοχλεί στο γεγονός ότι θα βγάλω γραμμή στο στήθος ανάμεσα στα βυζγιά . Ή θα κάνω κιλά σαν φλώρος, ή δε θα κάνω.... Ε, προτιμώ να μη κάνω 🤣

Γυναικεία προβλήματα είναι αυτά, μη δινεις σημασία

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,365 μηνύματα.
Υπάρχουν μηχανήματα που μπορείς να κάνεις κοιλιακούς με βάρος. Αυτό θα βοηθήσει να φαίνεται πιο "σφιχτή" η κοιλιά. Αλλά αν θες να φανούν γραμμές στους κοιλιακούς ή κουτάκια, αναγκαστικά πρέπει να μειωσεις και το σωματικό σου λίπος
Merci :)

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
Ναι με ενοχλεί στο γεγονός ότι θα βγάλω γραμμή στο στήθος ανάμεσα στα βυζγιά . Ή θα κάνω κιλά σαν φλώρος, ή δε θα κάνω.... Ε, προτιμώ να μη κάνω 🤣

Γυναικεία προβλήματα είναι αυτά, μη δινεις σημασία

χαχα θεά.

Πάντως στις γυναικες έχω ακουσει ειναι respectable να κανουν το 50% του βάρους τους... αρα εσυ με 35 κιλά θα ήσουν δυναμη.. Πιστευω και 40 τα έχεις.

Έλα Σαββατο ξεκούραστη να μπούμε παρέα και θα σου κάνω σπότ !!!!

Silenia

Νεοφερμένος

Πιστευω και 40 τα έχεις.

Έλα Σαββατο ξεκούραστη να μπούμε παρέα και θα σου κάνω σπότ !!!!

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι τα έχω για δεκάρες 😝 γι αυτο κάθομαι στ'αυγά μου και δεν κάνω πάγκο

Devil

Επιφανές μέλος

Silenia

Νεοφερμένος

Devil

Επιφανές μέλος

Ναι...

Γούστα ειναι αυτά βεβαια, μπορεί να σας αρεσουν οι γυναίκες με τετραγωνισμενο στήθος, δεν κρίνω.

Για μενα είναι too much

Όχι οχι δεν μας αρέσουν τα ντούκια lol

αλλα για να κάνεις τόσο πρέπει να εισαι καλά γυμνασμένη... πιστευω θα έμπαινες και στα 50 :P

Devil

Επιφανές μέλος

Pizza με βάση ομελετας 😅

IMG_20240908_001855.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δυνατό τελικά

IMG_20240908_002859.jpg

Αμα βάλεις και μανιταρακια και πιπερια σαν κανονική πίτσα είναι.

Όλο αυτό έχει θερμίδες 300 το πολυ

Με 50γρ πρωτεινης περιπου!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Πρωινο με το φίλο μου εδώ

IMG_20240908_132118.jpg

SOx

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο SOx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,280 μηνύματα.
Πρωινο με το φίλο μου εδώ

View attachment 138222

Ωραίο φαίνεται. Τι μάκρος έχει; Μου φαίνεται λίγο για πρωινό.

Άιντε, πάρτε και το δικό μου μιας που σήμερα που έχω κέφια. 😝

Έχουμε :
  1. Scrambled eggs (140 g)
  2. Καπνιστός σολομός (30 g)
  3. Superspoon μύρτιλο (170 g)
  4. Almond high protein milk της Δέλτα (200 ml)
  5. Biotech isolate Whey protein (40 g)
  6. Quaker νιφάδες βρώμης (30 g)
  7. Βατόμουρα (50 g)
  8. Σμέουρα (50 g)
  9. Μύρτιλα (50 g)
  10. Μπανάνα (106 g)
Σύνολο : 1039 kCal ( 92.3 g C / 90.3 g P / 35.1 g F)

Είναι πρωινό και preworkout γεύμα.

IMG_8944.jpeg

Devil

Επιφανές μέλος

Ωραίο φαίνεται. Τι μάκρος έχει; Μου φαίνεται λίγο για πρωινό.

Άιντε, πάρτε και το δικό μου μιας που σήμερα που έχω κέφια. 😝

Έχουμε :
  1. Scrambled eggs (140 g)
  2. Καπνιστός σολομός (30 g)
  3. Superspoon μύρτιλο (170 g)
  4. Almond high protein milk της Δέλτα (200 ml)
  5. Biotech isolate Whey protein (40 g)
  6. Quaker νιφάδες βρώμης (30 g)
  7. Βατόμουρα (50 g)
  8. Σμέουρα (50 g)
  9. Μύρτιλα (50 g)
  10. Μπανάνα (106 g)
Σύνολο : 1039 kCal ( 92.3 g C / 90.3 g P / 35.1 g F)

Είναι πρωινό και preworkout γεύμα.

Θα φάω αλλα 3 γευματα μεσα στην μέρα για αυτο :P

Θερμίδες 660
πρωτεινη 30
υδατανθρακας 56
λιπαρα 25 (περίπου)

75 γρ κουακερ , 120μλ ασπράδι παστεριωμένο , 25γρ κουβερτούρα γαλακτος λιωμένη και 35 γρ φυστικοβούτυρο πρωτεινικό με γευση καρυδα.

Θα εβαζα και σκονη πρωτεϊνης αλλα δεν έχω πρέπει να πάρω. Να ανεβάζαμε λιγο τη πρωτεϊνη στα 50γραμμαριάκια.

SOx

Πολύ δραστήριο μέλος

Θα φάω αλλα 3 γευματα μεσα στην μέρα για αυτο :P

Θερμίδες 660
πρωτεινη 30
υδατανθρακας 56
λιπαρα 25 (περίπου)

75 γρ κουακερ , 120μλ ασπράδι παστεριωμένο , 25γρ κουβερτούρα γαλακτος λιωμένη και 35 γρ φυστικοβούτυρο πρωτεινικό με γευση καρυδα.

Θα εβαζα και σκονη πρωτεϊνης αλλα δεν έχω πρέπει να πάρω. Να ανεβάζαμε λιγο τη πρωτεϊνη στα 50γραμμαριάκια.

Μικρός όγκος αλλά θερμιδικά είσαι καλά, οκ πάω πάσο. Τα φαινόμενα απατούν. :P

Κι εγώ έχω άλλα 6 γεύματα μετά από αυτό. Lean Bulking πλέον στις 3000 kCal. Με 2800 kCal/day δεν έβαζα γραμμάριο για 1.5 εβδομάδα. Λέω δε μπορεί, από κάπου χάνω φαί. Όλα τα φαγητά πεντακάθαρα εντωμεταξύ.

Η πρωτεΐνη μου είναι στο θεό. Φέτος η προσέγγιση μου θα είναι περίπου 2.7-3.0 g/kg κι ας ξέρω ότι είναι υπεραρκετό.

Devil

Επιφανές μέλος

Μικρός όγκος αλλά θερμιδικά είσαι καλά, οκ πάω πάσο. Τα φαινόμενα απατούν. :P

Κι εγώ έχω άλλα 6 γεύματα μετά από αυτό. Lean Bulking πλέον στις 3000 kCal. Με 2800 kCal/day δεν έβαζα γραμμάριο για 1.5 εβδομάδα. Λέω δε μπορεί, από κάπου χάνω φαί. Όλα τα φαγητά πεντακάθαρα εντωμεταξύ.

Η πρωτεΐνη μου είναι στο θεό. Φέτος η προσέγγιση μου θα είναι περίπου 2.7-3.0 g/kg κι ας ξέρω ότι είναι υπεραρκετό.

Ω ρε μάνα μου... όλοι θα μπούμε δυνατά στη νέα χρονιά απο ότι βλέπω.

Οντως τα φαινομενα απατούν ειναι θερμιδική βόμβα και αμα ήθελα την εφτανα στο 1000αρικο με το ίδιο μέγεθος για πλάκα... αλλα 140γρ σοκολατίτσα... αλλα 15γρ φυστικοβουτυράκι και γειά μας!!!

SOx

Πολύ δραστήριο μέλος

Ω ρε μάνα μου... όλοι θα μπούμε δυνατά στη νέα χρονιά απο ότι βλέπω.

Οντως τα φαινομενα απατούν ειναι θερμιδική βόμβα και αμα ήθελα την εφτανα στο 1000αρικο με το ίδιο μέγεθος για πλάκα... αλλα 140γρ σοκολατίτσα... αλλα 15γρ φυστικοβουτυράκι και γειά μας!!!

Μια χαρά είναι, αλλά για τους δικούς μου στόχους θεωρώ ότι είναι βαρύ ως προς τη ζάχαρη. Φέτος είμαι πιο αυστηρός με τη διατροφή μου. Ζάχαρη μόνο από φρούτα. Ο,τιδήποτε άλλο έχει βγει εκτός. Lean Bulking είπαμε, όχι clown. :bleh:

Έφυγα για leg day. :superman:

Devil

Επιφανές μέλος

Μια χαρά είναι, αλλά για τους δικούς μου στόχους θεωρώ ότι είναι βαρύ ως προς τη ζάχαρη. Φέτος είμαι πιο αυστηρός με τη διατροφή μου. Ζάχαρη μόνο από φρούτα. Ο,τιδήποτε άλλο έχει βγει εκτός. Lean Bulking είπαμε, όχι clown. :bleh:

Έφυγα για leg day. :superman:

Ναι αλλα ποιά η διαφορά αν η ζάχαρη προέρχεται απο τα φρούτα ή απο μια σοκολάτα ας πούμε ;

και στις δυο περιπτώσεις έκκριση ινσουλίνης αλλα και έκρηξη δεν γίνεται ;;;

Μια προπόνηση περσινη πιέσεις ώμων.... με 30 κιλά αλτηρες σε κάθε χέρι.

Ακομη δεν έχουμε μπει γερά βλέπουμε τα περσινά!

θυμάμαι την αίσθηση... καααααβλαααααα...

και το γυμναστήριο πρωί που ειχα ρεπό... ηρεμίιιιια. Αυτα ειναι.

*ΥΓ Εννοείται και εγω φέτος που θα βάλω 5 κιλά θα τα κόψω αυτά.... πολυ καθαρά όλα για να δουμε κιολας τι κάναμε του χρονου τον Μαϊο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,396 μηνύματα.

Devil

Επιφανές μέλος

Τι καύλα μεγάλη είσαι αγόρι μου!

Τι να σ κάνω που έχω αυτο το τσιμπηματάκι κάποιες φορές στον αριστερό ώμο οταν σηκώνω το χέρι αλλιώς θα είχα μπει ηδη στα 35 κιλά αλτηρα ανα χέρι.... (προέρχεται απο τον δικέφαλο) στο δεξι χέρι δεν εχω τίποτα.

ΧΡΡΡΡΡΡ Πάνθηρας τιμωρός.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια