American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,724 μηνύματα.

Ανοίγω αυτό το thread καθώς έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Εδώ μπορούμε να βάζουμε ghibli που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

• Donald Trump
• Lionel Messi
• Britney Spears
• Adele
• Mariah Carey (@Scandal)
• Έλενα Παπαριζου

• Donald Trump
• Lionel Messi
• Britney Spears
• Adele
• Mariah Carey (@Scandal)
• Έλενα Παπαριζου
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,389 μηνύματα.

Πάρτε και μια σελφι μου με ghibli style.
Βέβαια δεν ξέρω αν είμαι οριακά εντός τοπικ η έπρεπε να πάω στις δικές μας pics.
Βέβαια δεν ξέρω αν είμαι οριακά εντός τοπικ η έπρεπε να πάω στις δικές μας pics.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,217 μηνύματα.

Να και μια δική μου
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,389 μηνύματα.

Η Λάρα κροφτ του στεκιουΝα και μια δική μου
View attachment 146672
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,724 μηνύματα.

Πώς δημιουργούμε δικιά μας φωτό;;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Εγώ το έβαλα μέσα στο chatgpt και του είπα καντην αλά style ghibli studioΠώς δημιουργούμε δικιά μας φωτό;;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,217 μηνύματα.

Θα ανεβάσεις φωτο σου στο chat και θα γράψεις Ghibli meΠώς δημιουργούμε δικιά μας φωτό;;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,589 μηνύματα.

Ζήλεψα και εγώ λιγάκι, θα ανεβάσω μια δική μου. 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.

Παιζει να εχει μπεκρισει φουλ αν οντως με βλεπει ετσι
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,548 μηνύματα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,321 μηνύματα.

Σας βλέπω και σας φαντάζομαι σε άνιμε.
Η @BeatrixKiddo ως την δασκάλα, η @glayki ως η μεγάλη αδερφή του/της protagonist που ταξιδεύει ως backpacker και στέλνει συνέχεια φωτό, ο @Skiyo ο συμμαθητής, ο @nearos ο κουρασμένος μαγαζατορας, ο @dum dum boy ο πατέρας, και ο @Ουριήλ ως ο καλλιτεχνικός κολλητός!
Η @BeatrixKiddo ως την δασκάλα, η @glayki ως η μεγάλη αδερφή του/της protagonist που ταξιδεύει ως backpacker και στέλνει συνέχεια φωτό, ο @Skiyo ο συμμαθητής, ο @nearos ο κουρασμένος μαγαζατορας, ο @dum dum boy ο πατέρας, και ο @Ουριήλ ως ο καλλιτεχνικός κολλητός!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

Βλέπω δώσατε στην openAI απλόχερα τις φάτσες σας 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,357 μηνύματα.

Ούτως η άλλως τις έχουνεΒλέπω δώσατε στην openAI απλόχερα τις φάτσες σας![]()

XAXAXAXA O ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣΣας βλέπω και σας φαντάζομαι σε άνιμε.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,321 μηνύματα.

Είσαι ίδιος ένας χαρακτήρας από ένα άνιμε που δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή, αλλά κάτι τέτοιο έκανεΟύτως η άλλως τις έχουνε
XAXAXAXA O ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ![]()

nearos
Επιφανές μέλος

Ποιο πολύ με βγάζω ο φρεσκοδιορισμένος καθηγητής που βλαστημά την ώρα που πήρε πτυχίο γιατι μισεί τα παιδιά. Απαπα, μαγαζάτορς σε αυτή την οικονομίαΕίσαι ίδιος ένας χαρακτήρας από ένα άνιμε που δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή, αλλά κάτι τέτοιο έκανε![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,000 μηνύματα.

Ορίστε και εγώ !!

όλοι κουκλιά είστε πάντως !!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ανετα crush σε anime fans φίλεView attachment 146688
Παιζει να εχει μπεκρισει φουλ αν οντως με βλεπει ετσι

όλοι κουκλιά είστε πάντως !!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ ;Σας βλέπω και σας φαντάζομαι σε άνιμε.

nearos
Επιφανές μέλος

Το θεμα ειναι οτι με παραεκανε ομορφο σε σημειο που δεν είμαι έτσι. Δε λεω, ταΐζει το εγώ και την ναρκισσιστική πλευρά μου, αλλάΑνετα crush σε anime fans φίλε![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,000 μηνύματα.

Μια χαρά είσαι βρε μη λες βλακείεςΤο θεμα ειναι οτι με παραεκανε ομορφο σε σημειο που δεν είμαι έτσι. Δε λεω, ταΐζει το εγώ και την ναρκισσιστική πλευρά μου, αλλά![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.