timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκληροί ΆντρακλεςΝομίζω ότι από όσα γράφηκαν, προκύπτει ότι οι γυναίκες κλαίνε πολύ πιο εύκολα από τους άντρες. Θα αναφέρω δύο περιστατικά κλάματος κοριτσιών που μου έκαναν εντύπωση.
1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι παναλλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες).
2) Πέθανε μια γρια δίπλα στο σπίτι μου 195 ετών. Περάσαμε με τη μητέρα μου να συλλυπηθούμε. Ήταν εκεί μια γνωστή μου κοπέλα 17 χρονών (τότε) που έκλαιγε γοερά, με λυγμούς και αναφιλητά. Απόρησα και ρώτησα ένα άλλο κορίτσι "Καλά, τόσο την αγαπούσε την κυρία Τασία η Αμαλία?" για να πάρω ψυθιριστά την απάντηση "Ναι, καλά. Χώρισε με το γκόμενο και επειδή δεν θα μπορούσε να κλαίει σπίτι της, ήρθε να κλάψει εδώ που δεν θα την παρεξηγήσει κανείς".
Υ.Γ. Σκέφτηκα και άλλη μια περίπτωση, αλλά μάλλον θα την κάνω ξεχωριστό θέμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες).
χαχαχα..Μετα απο 3 μηνες οι μισες δεν θα χουν κρατησει επαφη και οι αλλες μισες θα ναι τσακωμενες ενω τα αγορια θα χουν κρατησει τις παρεες τους κανονικα.Τελικα αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο.

staza13
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μπορεί να κλάψω μόνο όταν έχω φτάσει στο αμήν από τα νεύρα μου.
Η μόνη περίπτωση που έκλαψα από στεναχώρια ήταν στην κηδεία του παππού μου (αλλά άλλη ιστορία αυτό

Από χαρά/συγκίνηση δεν μπορώ να κλάψω το βρίσκω αστείο να βλέπω άτομα να κλαίνε για αυτό το λόγο.
Τι με θύμησες τώρα1) Τρίτη λυκείου, Πενταήμερη : Πήγαμε τον Απρίλιο (και όχι στην ξενέρα του χειμώνα). Αεροδρόμιο για την επιστροφή. Όλα τα κορίτσια αρχίζουν τους μεταξύ τους αποχαιρετισμούς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν οι πανελλήνιες και θα χαθούμε. Αγκαλιάζονται δυο-δυο, τρεις-τρεις (ή και περισσότερες) "Δεν θα χωριστούμε ποτέ", "friends for ever" και κλάμα, κλάμα, κλάμα. Εμείς τα αγόρια, απλά κοιτάζαμε. (Έχω και φωτογραφίες).

Όταν γυρνούσαμε από την 6ήμερη και μεις ήταν ένα παιδί που είχε ένα θέμα και δεν τον άφηναν να μπει στην Ελλάδα. Ήταν κάποια κορίτσια που δεν ξέρω ρε γαμώτο τόση στεναχώρια πια και κλαίγανε με λυγμούς.

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελευταία φορά που θυμάμαι ήμουν Α' Λυκείου.

Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος!οταν εχω ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ και οταν νιωθω οτι με υποτιμουν..![]()
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Εκείνη τη στιγμή δε νομίζω ότι μπορείς να χαρείς.Να χαιρεσαι οταν σε υποτιμανε, γιατι μετα θα εχεις την ευκαιρια να τους ταπεινωσεις για τα καλα, οταν δουν οτι κανανε λαθος!
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Guest 991793
Επισκέπτης

Η εμπειρία μου μού έχει δείξει ότι αυτοί που το λένε αυτό είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι.Εγώ δεν είμαι καθόλου ευαίσθητος.

Η ευαισθησία δεν είναι κακό πράγμα, μην σας πω ότι είναι απαραίτητη. Αρκεί να συνδυάζεται με την λογική. Ένας ψυχικά υγιής άνθρωπος συνδυάζει την λογική και το συναίσθημα.
Το να κλαίει κάποιος/α με το παραμικρό —άσχετα με το φύλο— καταντάει κουραστικό. Τότε μιλάμε για υπερευαίσθητους[FONT=Verdana, sans-serif]·[/FONT] η υπερευαισθησία είναι ελάττωμα.
Μιλώντας προσωπικά, είμαι ευαίσθητος άνθρωπος — ποτέ δεν το έκρυψα, δεν έχω τέτοιο ταμπού. Αν κλαίω εύκολα; Η απάντηση είναι «όχι».

American Economist
Επιφανές μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Κλαίω σπάνια θα λεγα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά η ευαισθησία ενίοτε δεν είναι και ανάλογη με τη συχνότητα ή την ευκολία να ξεσπά κάποιος σε ποταμούς δακρύων.

Guest 092312
Επισκέπτης

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Είμαι στη φάση που και ένα "και" παραπάνω να ακούσω θα πλαντάξω στο κλάμα. Παλιότερα δεν ήμουν έτσι, ήμουν χοντρόπετση, τώρα έχω παραγίνει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.