Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,484 μηνύματα.
08-12-23
02:47
Αυτά είναι εικασίες δικές σου ή είναι έγκυρα ;Το παιδί δε θα έρθει στον κόσμο one way or another.
Ο Τάσος θα αντιδράσει άσχημα που τελικά δε θα έχει κάτι να δώσει νόημα στην μπουρδέλο ζωή του, θα τονε διώξει η άλληνα και τελικά θα γίνει ένας ακόμα γυναικοκτόνος στην ελληνική επαρχία.
Η γιαγιά θα πεθάνει από τον καημό της λίγο καιρό μετά και ο Τζο θα πάει όντως Βερολίνο από Σεπτέμβρη.
Κατά τη διαρκεία όλων αυτών βέβαια ο πατέρας θα παραμένει όσο ανέκφραστος τον είδαμε.
Αυτό θα κάνει τη Γιουλίκα να τον χωρίσει. Μαζί με την ερωμένη της Μύριαμ θα πούνε στο Μάκη να τους γράψει απόλυση για να πάρουν αποζημίωση/οαέδ και θα φύγουν για την πόλη.
Σίριζ φινάλε λοιπόν με πάντρεμα τριών σκηνών:
Σκηνή 1: Βράδυ 15αύγουστου, εξωτερικό, Μύριαμ-Γιουλίκα και Τζο που ρθε ελλάδα για γκρικ σάμμερ ως κλασικός ξενιτεμένος σε συναύλια Φουρέιρα να δούνε τις πρώην φίλες της αλληνής στο μπαλέτο.
Σκηνή 2: Βράδυ 15αύγουστου, εξωτερικό, πατέρας και αναπληρώτρια σε πανηγύρι στο χωριό και ο αηδός στο βάθος να τραγουδάει Βέρτη - Αστέρι μου
Σκηνή 3: Βράδυ, εσωτερικό, "αυτοκτονούν" οι συγκάτοικοι τον Τάσο στο κελί του. Κάδρο με κρεμασμένο Τάσο μπροστά, σταυρωμένο Ιησού στον τοίχο πίσω.
Ξέρω ότι εκεί που λέω για οαεδ ίσως είναι λίγο τραβηγμένο αλλά ο Μάκης είναι ψυχούλα μωρέ.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,286 μηνύματα.
08-12-23
15:36
Έχω διαβάσει το βιβλίο παιδιά.
Προφανώς όχι, μλκιες λέω.
Ωστόσο
Ωστόσο
Το να κατέληγε σε γυναικοκτονία με βάση το πώς πάει η σειρά σο φαρ δεν το θεωρώ τόσο απίθανο σενάριο. Αν οι δημιουργοί θέλουν τόσο βαρύ τέλος δεν το ξέρω όμως.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,052 μηνύματα.
08-12-23
15:38
Αι στο καλό σου εγώ αγριευτηκα με την περιγραφή της φυλακήςΈχω διαβάσει το βιβλίο παιδιά.
Ωστόσο
Το να κατέληγε σε γυναικοκτονία με βάση το πώς πάει η σειρά σο φαρ δεν το θεωρώ τόσο απίθανο σενάριο. Αν οι δημιουργοί θέλουν τόσο βαρύ τέλος δεν το ξέρω όμως.
Καλύτερα που δεν ισχύουν αυτά, γιατί άνοιξα το spoiler από περιέργεια και ξενέρωσα. Θέλω να το δω χωρίς να ξέρω κατάληξη.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,484 μηνύματα.
08-12-23
15:39
Γαμάτο το τέλος που έδωσες , αλλά πιστεύω θα το γυρίσουν σε happy endingΈχω διαβάσει το βιβλίο παιδιά.
Ωστόσο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,945 μηνύματα.
08-12-23
15:56
Πες το ντε και μας κοψοχόλιασες εχθές βράδυ. Και βαρύ τέλος και να το ξέρουμε από πριν. Διπλό χτύπημαΠροφανώς όχι, μλκιες λέω.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,046 μηνύματα.
08-12-23
16:10
Πλοτ τουιστ, είναι αυτό όντως το τέλος, αλλά μετάνιωσε που το αποκάλυψε και τα γύρισε στα γρήγορα
08-12-23
19:28
@i_lie_us τελικά είναι η κατάληξη αυτή ή όχι ???
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,052 μηνύματα.
08-12-23
19:34
@i_lie_us τελικά είναι η κατάληξη αυτή ή όχι ???
Η γυναικοκτονία και ο Τζο που θα πάει και καλά Βερολίνο είναι πολύ πειστικά. Καθώς και η κατάληξη της γιαγιάς.
Αν και τον Τάσο τον παρουσιάζουν πολύ αθώο για να φτάσει σε σημείο να δολοφονηθεί στις φυλακές.
Αλλά το να χαλαρώσει η Γιούλικα και να πάει με τη Μύριαμ, μου φαίνεται πολύ μακρινό
Αν και τον Τάσο τον παρουσιάζουν πολύ αθώο για να φτάσει σε σημείο να δολοφονηθεί στις φυλακές.
Αλλά το να χαλαρώσει η Γιούλικα και να πάει με τη Μύριαμ, μου φαίνεται πολύ μακρινό
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,286 μηνύματα.
08-12-23
20:29
Νιώθω ότι έπεσε αδικαιολόγητο ψάρωμα για ένα σενάριο που έβγαλα από την κούτρα μου
Αλλά πράγματι, προσωπικά
Αλλά πράγματι, προσωπικά
αυτό που μου φαίνεται πιο ακραίο απ' αυτά που είπα είναι να τελειώσει με γυναικοκτονία (και κατ' επέκταση φόνο τάσου) και να πάρουν ταμείο ανεργίας οι άλλες δύο. Για τιν ντράμα με νεανικές/κοινωνικές ανησυχίες φαίνεται να το πηγαίνει, πιστεύω δε θα το βάραινε τόσο.
Βέβαια δεν έχω ξαναδεί καμία δουλειά τ' ανθρώπου, δεν ξέρω ποιο είναι το στυλ του.
Ότι όμως δε θα έρθει το παιδί, θα δούμε θάνατο γιαγιάς, θα χωρίσουν και τα δύο ζευγάρια κι ο Τζο θα πάει όντως Βερολίνο, τα θεωρώ στανταράκια.
Βέβαια δεν έχω ξαναδεί καμία δουλειά τ' ανθρώπου, δεν ξέρω ποιο είναι το στυλ του.
Ότι όμως δε θα έρθει το παιδί, θα δούμε θάνατο γιαγιάς, θα χωρίσουν και τα δύο ζευγάρια κι ο Τζο θα πάει όντως Βερολίνο, τα θεωρώ στανταράκια.
Scandal
Διαχειριστής
08-12-23
20:37
Εντάξει ναι, αλλά το να "σκοτώσουν" την πρωταγωνίστρια, είναι too much. Πολύ βαρύ για τέλος μιας σειράς που θέλει να καλλιεργήσει την ελπίδα και την απελευθέρωση από το όποιο "κακό πεπρωμένο" σε περιτριγυρίζει.
09-12-23
19:49
Ποπο πραγματικά κι εγώ πίστεψα ότι αυτό που είπε ο lie us είναι το τέλος κ τρόμαξα !!!!
Εγώ πιστεύω ότι ο Τάσος είναι καλός κ δεν θα το έκανε αυτό !!!
Εγώ πιστεύω ότι ο Τάσος είναι καλός κ δεν θα το έκανε αυτό !!!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,945 μηνύματα.
09-12-23
21:07
Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αίσιο τέλος η σειρά αφού το όλο νόημα της μάλλον είναι να δείξει πως η ζωή δεν είναι το παραμυθάκι που στο τέλος οι καλοί κερδίζουν και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλλίτερα. Εκτός αν θέλουν να μείνουν ως πρότυπο, do it, your body your choice και έτσι.
Από την άλλη σίγουρα δεν πιστεύω να λήξει με την Μαρία να γεννάει και τον Τάσο να γίνεται οικογενειάρχης (μην τους πουν και πατριαρχικούς μπασίστες).
Από την άλλη σίγουρα δεν πιστεύω να λήξει με την Μαρία να γεννάει και τον Τάσο να γίνεται οικογενειάρχης (μην τους πουν και πατριαρχικούς μπασίστες).
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,621 μηνύματα.
09-12-23
21:11
Θεία είσαι και φαίνεσαι..που θα πεις τις 50ρες θείες !!!Αααα, οκ! Εκεί ναι, ισχύει.
Δεν το σκέφτηκα καν, γιατί δεν είμαι 50αρα θεία για να σοκαριστώ
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
09-12-23
21:13
Εγώ νομίζω πως το τέλος της σειράς θα είναι λυτρωτικό για τους ήρωες και ανάλαφρο σαν πούπουλο για τους τηλεθεατές.
Έχοντας φτάσει αισίως στο 6ο επεισόδιο έχουμε εμπεδώσει πως ούτε η Μαρία θέλει το παιδί, ούτε ο Τασούλης είναι κατάλληλος για οικογένεια, οπότε το να τους δούμε μαζί με το παιδί στο φινάλε, θα είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Πιο πιθανό βρίσκω το να κρατήσει η Μαρία το παιδί και να συνεχίσει παράλληλα να κυνηγά τα όνειρά της, έχοντας τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων.
Έχοντας φτάσει αισίως στο 6ο επεισόδιο έχουμε εμπεδώσει πως ούτε η Μαρία θέλει το παιδί, ούτε ο Τασούλης είναι κατάλληλος για οικογένεια, οπότε το να τους δούμε μαζί με το παιδί στο φινάλε, θα είναι λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Πιο πιθανό βρίσκω το να κρατήσει η Μαρία το παιδί και να συνεχίσει παράλληλα να κυνηγά τα όνειρά της, έχοντας τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων.
10-12-23
09:23
Εγώ θεωρώ ότι ο Τάσος και η Μαρία θα χωρίσουν ...
14-12-23
22:03
Ανυπομονώ !!!
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,939 μηνύματα.
14-12-23
23:17
Ανοίγω τηλεόραση στο mega πριν από 2 λεπτά, με την ελπίδα ότι θα είχε ξεκινήσει και πέφτω πάνω στην "Γη της βατομουριάς" σε μια ανεκδιήγητη σκηνή. Γκερέκου, πιο ατάλαντη από ποτέ και Κοντού στα 100 της με πάρκινσον.
Scandal
Διαχειριστής
14-12-23
23:21
Πατήστε επιτέλους το κουμπί να τελειώσει, λυπηθείτε μας."Γη της βατομουριάς"
14-12-23
23:50
Πως και δεν έδειξαν την αντίδραση της Μαρίας που το σπίτι του Τάσου κάηκε???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jj!
- Scandal
- Hased Babis
- User2350
- camil
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- Kate1914
- johnsala
- Luludaki
- dmav
- giannhs2001
- Memetchi
- AggelikiGr
- phleidhs
- Joji
- thenutritionist
- Paragontas7000
- rafaela11
- epote
- American Economist
- taketrance
- charmander
- Athens2002
- Γατέχων
- Εριφύλη
- Wonderkid
- tsiobieman
- Dark_kronos
- nearos
- Maraki4you
- dimitris 9067
- Indiana Jones
- Totreno
- GeorgePap2003
- fourkaki
- Steliosgkougkou
- Fernando_A
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.