dt008
Νεοφερμένος

άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεϊκό review του P990i
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το ολο review πολυ το burn μου θύμισε

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Έλα ρε γιατί να μη συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου;
Δηλαδή εγώ μεταξύ ενός τραπεζιού και μιας αιθέριας ύπαρξης προτιμάω την αιθέρια ύπαρξη...![]()
Σορρυ αλλα εγω θα προτιμούσα σε ενα τραπέζι... Αν διαβάζω ενα review θελω να διαβαζω ενα review και οχι το περιοδικο playboy
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέσπα, I rest my case...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οσο για το αισθητικά ... ειναι υποκειμενικό ... σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:σορρυ αλλα η κοπελα δεν μου αρεσε καθολου ...
Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

αν διαφωνησω θα βγουμε πολυ offtopic οποτε δεν εξυπηρετει σε τπτΑρχική Δημοσίευση από Valder:Μη φας, θα σφάξουμε γλάρο!![]()
![]()
Τι λες μωρέ, αρκετά καλούλες ήταν και οι 2
Όπως και το κινητό φυσικά!
(άσχετα αν δε θα το πάρω! Προτιμώ να τα σκάω στις καλύτερες Αθηναϊκές πίστες τα βράδια παρά σε κινητά κ μ@λ@κίες. Τη δουλίτσα μου την κάνω με όσα εχω)
![]()

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dt008:εγώ έχω ψηθεί τρελά για το Qtec 9100.....
άμα με πάρουν στην δουλειά που κυνηγάω, το καβάτζωσα!!! :-)
Πήγαμε σήμερα (δηλαδή χτες

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.