Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ναι αυτο μπραβοΕίδες κανένα αφότου πέρασε μια μέρα απο την αναβάθμιση;
ΥΓ: Δεν υπάρχει φόρουμ "Ενοχλητικοί χρήστες". "Προβληματικοί χρήστες" υπάρχει. Μην παρεξηγηθούμε και άδικα απο κανέναν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ωραία. Αυτό με το κρυφό ήταν ένα πρόβλημα της πρώτης μέρας.δεν εχω παρατηρηση ελειπα κ 2 μερες σχεδον τωρα βλεπω το μνμ του πανου στο θεμα μανταρα
Αυτό του Πάνου ΔΕΝ είναι στο κρυφό, είναι σε ένα φόρουμ που βλέπουν μόνο οι επισκέπτες και η ΟΔ για να τους βοηθάει με την εγγραφή τους.
Οτι υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα υπάρχει, αλλά απο το κρυφό ΔΕΝ δείχνει. Μην μας κοψοχολιάζετε άδικα βρε παιδιά.
Καληνύχτα (πάω για ύπνο).
fandago
Διακεκριμένο μέλος
A ok, ευτυχώς που είναι προβληματικοί, γιατί τους ενοχλητικούς δεν τους μπορώ...ΥΓ: Δεν υπάρχει φόρουμ "Ενοχλητικοί χρήστες". "Προβληματικοί χρήστες" υπάρχει. Μην παρεξηγηθούμε και άδικα απο κανέναν.
Και για να μην είμαι offtopic τελείως, να δηλώσω ότι με το νέο σύστημα δεν μπορώ να βαθμολογήσω κάποιον με την επιλογή κάτω από το avatar του. Πάντα μου βγάζει το γνωστό μνμ με τους πιθανούς λόγους, ενώ κανένας δεν ισχύει. Αντιθέτως, από το προφίλ του, μπορώ να βαθμολογήσω το ίδιο άτομο κανονικά.
Subject to change
e-steki.gr Founder
A ok, ευτυχώς που είναι προβληματικοί, γιατί τους ενοχλητικούς δεν τους μπορώ...
Για την ακρίβεια είναι "Προβληματικοί χρήστες, warnings και bans.". Εχμ, κάπου πρέπει να συζητάμε και για αυτά ξέρεις, άχαρο μεν, but somebody has to do it.
Όσο για το bug, το έχω υπόψιν και θα διορθωθεί σύντομα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πού να δεις πόσο άχαρο είναι in real life. Χαρτιά, τιμολόγια και δεν συμμαζεύευται...Για την ακρίβεια είναι "Προβληματικοί χρήστες, warnings και bans.". Εχμ, κάπου πρέπει να συζητάμε και για αυτά ξέρεις, άχαρο μεν, but somebody has to do it.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος
Τι έγινε βρε παιδιά?
Τώρα αν το ενεργοποιήσω θα είναι στο 0?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Θα το κοιτάξω σύντομα.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Το πρόβλημα διορθώθηκε, αλλά με ένα τίμημα: Πλέον μερικοί που ίσως να μην θέλετε να συμμετέχετε στο κάρμα, το έχετε και πάλι ανοιχτό. Θα πρέπει να το ξανακλείσετε (δείτε και τη σχετική ανακοίνωση). Συγγνώμη και απο εδώ
Γρήγορη Μισέλ (ξέρεις πόσες μέρες έχω περάσει ψάχνοντας για bug σε κώδικα)!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ναι το χω αυτό Μπορεί να αφήνω εκατοντάδες bugs αλλά τουλάχιστον τα βρίσκω γρήγορα όταν μου λένε οτι υπάρχουνΓρήγορη Μισέλ (ξέρεις πόσες μέρες έχω περάσει ψάχνοντας για bug σε κώδικα)!
Που να δεις και πόσα είχε ΠΡΙΝ το εγκαταστήσω στο στέκι (πρώτα το έκανα release σε ένα site για vbulletin modifications (δωρεάν φυσικά, η καλή πράξη της ημέρας ή μάλλον η κακή στην περίπτωση μου, με τόσα bugs που είχε)
Όπως έλεγε και ένας σοφός: "My code never has bugs, it just develops random features"
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. σόρυ για το συννημένο, αλλά δεν είμαι στο πισί μου ώστε να ανεβάσω την εικόνα από το photobucket.
Συνημμένα
Hunter
Περιβόητο μέλος
διαβασε το EDIT μου εδω και θα σου λυθει η αποριαΓια το θέμα του χρόνου που λέμε μεταξύ του search
Υ.Γ. σόρυ για το συννημένο, αλλά δεν είμαι στο πισί μου ώστε να ανεβάσω την εικόνα από το photobucket.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πάνω στο ΥΓ: ίσα - ίσα είναι πολύ καλύτερο να ανεβάζεις συνημμένα, μιας και σε εξωτερικό server η εικόνα φορτώνει πιο αργά κι ενδέχεται να χαθεί.Για το θέμα του χρόνου που λέμε μεταξύ του search
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεκτόν, λογικό και κατανοητόνδιαβασε το EDIT μου εδω και θα σου λυθει η απορια
add
Ε τότε οκεικκκκκκ!!!!!Πάνω στο ΥΓ: ίσα - ίσα είναι πολύ καλύτερο να ανεβάζεις συνημμένα, μιας και σε εξωτερικό server η εικόνα φορτώνει πιο αργά κι ενδέχεται να χαθεί.
Δε σας προλαβαίνω ρε παιδιά
Guest 990498
Επισκέπτης
Πατώντας να δω το gallery μου, με βγάζει στη πρώτη σελίδα του gallery.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.