MissKit
Επιφανές μέλος
Λοιπόν. Έχω μια ολόμαλλη φούστα η οποία έχει ένδειξη ότι δεν κάνει να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο, αλλά επιτρέπεται μόνο στεγνό καθάρισμα. Το θέμα είναι πως είναι Σάββατο βράδυ. -.-' Τι κάνουμε;
Σημειώνω πως δεν έχω περιθώρια πειραματισμών, είναι αρκετά ακριβή αγορά και δε θέλω να πάθει κάτι. Αν έχετε κάποια ιδέα, please, help. Διαφορετικά θα περιμένω τη Δευτέρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ρούχα με οδηγία «Μόνο στεγνό καθάρισμα» δεν πρέπει να πλένονται!Δεν ξέρω πόσο ταιριάζει εδώ η απορία μου, αλλά δε βρήκα σχετικό θέμα.
Λοιπόν. Έχω μια ολόμαλλη φούστα η οποία έχει ένδειξη ότι δεν κάνει να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο, αλλά επιτρέπεται μόνο στεγνό καθάρισμα. Το θέμα είναι πως είναι Σάββατο βράδυ. -.-' Τι κάνουμε;
Σημειώνω πως δεν έχω περιθώρια πειραματισμών, είναι αρκετά ακριβή αγορά και δε θέλω να πάθει κάτι. Αν έχετε κάποια ιδέα, please, help. Διαφορετικά θα περιμένω τη Δευτέρα...
Άρα μόνο στεγνό καθάρισμα!
Περισσότερα εδώ:
https://www.vazoplintirio.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά εμένα ο φούρνος μου που δεν καθαρίζει με τίποτα τι να τον κάνω? Σαν η επιφάνεια να έχει απορροφήσει τα λίπη πως να το πω Ούτε όταν ήταν ζεστός μπορούσα να τα καθαρίσω, η μπογιά του ίσως δεν ήταν καλή δεν ξέρω Τι μπορώ να κάνω τώρα? Να βάψω ίσως με κάποιο spray ανθεκτικό στις μεγάλες θερμοκρασίες μερικά σημεία, γίνεται αυτό?
έχεις δοκιμάσει τα καθαριστικά για τα λίπη που κυκλοφορούν στο super market?
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Dr Beckmann καθαριστικο φουρνου καθαρίζει τα πάντα σε σχεση με λίπη φούρνου...Ρε παιδιά εμένα ο φούρνος μου που δεν καθαρίζει με τίποτα τι να τον κάνω? Σαν η επιφάνεια να έχει απορροφήσει τα λίπη πως να το πω Ούτε όταν ήταν ζεστός μπορούσα να τα καθαρίσω, η μπογιά του ίσως δεν ήταν καλή δεν ξέρω Τι μπορώ να κάνω τώρα? Να βάψω ίσως με κάποιο spray ανθεκτικό στις μεγάλες θερμοκρασίες μερικά σημεία, γίνεται αυτό?
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
έχεις δοκιμάσει τα καθαριστικά για τα λίπη που κυκλοφορούν στο super market?
Χρησιμοποίησα την κρέμα cif άλλα δεν έκανε κάτι γιατί τα λίπη μοιάζουν να έχουν απορροφηθεί Θα δοκιμάσω όμως και τον DrDr Beckmann καθαριστικο φουρνου καθαρίζει τα πάντα σε σχεση με λίπη φούρνου...
MissKit
Επιφανές μέλος
ToxicLips
Δραστήριο μέλος
MissKit ποιο cillit bang από όλα? Μόνο το πορτοκαλί έχω δοκιμάσει για το μπάνιο Γενικά κάνει δουλειά?Αν δεν πιάσει, δοκίμασε και με cillit bang και σύρμα βουτηγμένο σε καυτό νερό. Αν πάρεις αυτό με την πλαστική λαβή, δε θα κάψεις και τα χέρια σου.
MissKit
Επιφανές μέλος
Το πράσινο έχω που είναι για καμένα λίπη. Ωστόσο τώρα που το κοίταξα, ενδείκνυται για ελαφρά λερωμένο φούρνο, επομένως δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετήσει.MissKit ποιο cillit bang από όλα? Μόνο το πορτοκαλί έχω δοκιμάσει για το μπάνιο Γενικά κάνει δουλειά?
Το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα για την πόρτα του φούρνου η οποία θέλω να λάμπει για να βλέπω μέσα τι γίνεται και κάνει καλή δουλειά.
Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά μοιάζει εύκολο, ειδικά αφού η ντουλάπα μου είναι έτσι:
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά μοιάζει εύκολο, ειδικά αφού η ντουλάπα μου είναι έτσι:
Θα ειχα φρικαρει με αυτη την ντουλαπα. Εγω ειμαι πολυ τακτικη, ολα ειναι σε κατηγοριες, δηλαδη εκει μπλουζακι καθημερινα, εκει τα καλα, εκει τα παντελονια, αλλου οι πυτζαμες κοκ κι ετσι καθε φορα που θελω να βαλω κατι αναλογα την περισταση, ξερω που να κοιταω.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως τα κάνω και με το πράσινο του σφουγγαριού και δεν παθαίνουν τίποτα, μήπως να δοκιμάσεις και αυτό μπας και βοηθήσει? (σε κάποιο μικρό σημείο στην αρχή, μην τυχον και στα δικα σου κανει ζημια...)
Εγώ έχω άλλο θέμα, είχα ένα τηγάνι με λάδι μέσα στο φούρνο (οταν κάνω πατάτες το κρατάω για μερικά τηγανισματα ακόμα και το αποθηκευω στο φουρνο) και εκει που πάω να το βγάλω βιαστικά, χύθηκε σχεδον ολο μεσα στο φουρνο! Το τι νευρα ειχα δεν περιγραφεται... Το εχω καθαρίσει μερικές φορές αλλά όταν ανάβω τον φούρνο μυρίζει λαδίλα. Καμια ιδέα να φύγει?
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Αυτο με το σφουγγαρακι το φοβαμαι λιγο μη κι αφησει γρατζουνιες. Εχει βερνικι το ξυλο, σε πολλα σημεια το καθαρισα αλλα ειναι μια σταμπα που μου χει σπασει τα νευρα. Θα το κανω παλι μπας και...
Ευχαριστω!
Dr Beckmann καθαριστικο φουρνου καθαρίζει τα πάντα σε σχεση με λίπη φούρνου...
Τι κακο κι αυτος ο φουρνος, καθε φορα που μαγειρευω, μετα καθομαι γονατιστη να καθαριζω για να μη μεινουν λιπη και παλι παιδευομαι. Πως το χρησιμοποιουμε αυτο; Κλασικα οπως ολα, ψεκασμα και τριψιμο; Το αφηνουμε καθολου για ωρα;
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Το ξυλο ειναι φυσικο με βερνίκι απο πάνω;Αυτο με το σφουγγαρακι το φοβαμαι λιγο μη κι αφησει γρατζουνιες. Εχει βερνικι το ξυλο, σε πολλα σημεια το καθαρισα αλλα ειναι μια σταμπα που μου χει σπασει τα νευρα. Θα το κανω παλι μπας και...
Ευχαριστω!
Ή έχει λάκα;
Αν εχει βερνίκι προφανως δεν εχει ποτίσει καλά οποτε και βρεγμένο ποτήρι νερό να κατσει θα αφήσει σημαδι...
Δοκιμασε και με το μαγικο σφουγγαράκι αλλά απαλά...
Αν και εφοσον δεν καθαρίζει το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα γυαλόχαρτο το πολυ μαλακο που απλα θα σηκωσεις τις ίνες του ξυλου θα ξύσεις ολη την επιφάνεια και θα βερνικώσεις παλι απο πάνω...
Ειναι αφρός .....τον αφηνεις 20 λεπτα και μετα με ενα σφουγγαράκι απο τη μαλακή πλευρά το τριβεις ελαφρώς και το καθαρίζεις με γαζα ποτισμένη σε πράσινο σαπούνι για να μην μεινουν υπολείμματα απο τον αφρο…… και ο φούρνος ειναι τζιτζι!Τι κακο κι αυτος ο φουρνος, καθε φορα που μαγειρευω, μετα καθομαι γονατιστη να καθαριζω για να μη μεινουν λιπη και παλι παιδευομαι. Πως το χρησιμοποιουμε αυτο; Κλασικα οπως ολα, ψεκασμα και τριψιμο; Το αφηνουμε καθολου για ωρα;
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Το ξυλο ειναι φυσικο με βερνίκι απο πάνω;
Ή έχει λάκα;
Αν εχει βερνίκι προφανως δεν εχει ποτίσει καλά οποτε και βρεγμένο ποτήρι νερό να κατσει θα αφήσει σημαδι...
Δοκιμασε και με το μαγικο σφουγγαράκι αλλά απαλά...
Αν και εφοσον δεν καθαρίζει το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα γυαλόχαρτο το πολυ μαλακο που απλα θα σηκωσεις τις ίνες του ξυλου θα ξύσεις ολη την επιφάνεια και θα βερνικώσεις παλι απο πάνω...
Ειναι αφρός .....τον αφηνεις 20 λεπτα και μετα με ενα σφουγγαράκι απο τη μαλακή πλευρά το τριβεις ελαφρώς και το καθαρίζεις με γαζα ποτισμένη σε πράσινο σαπούνι για να μην μεινουν υπολείμματα απο τον αφρο…… και ο φούρνος ειναι τζιτζι!
Λακα λακα ειναι! Τι ειναι το μαγικο σφουγγαρακι;; Τον δοκτωρα θα τον παρω βενι, πρεπει οπωσδηποτε γαζα με σαπουνι; Ενα απλο βετεξ με νερο δεν κανει; Η μυρωδια αρωματων δε μενει, ετσι; ΚΑθαριζει τοσο τελεια που μπορω να αφηνω τον φουρνο και για κανα δυο μαγειρεματα; Διοτι καθε φορα που μαγειρευω, μετα το καθαριζω και τον κραταω καινουριο. ευχαριστω!!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ενα μαλακο απορροφητικό πανι και το vetex μια χαρα ειναι....Λακα λακα ειναι! Τι ειναι το μαγικο σφουγγαρακι;; Τον δοκτωρα θα τον παρω βενι, πρεπει οπωσδηποτε γαζα με σαπουνι; Ενα απλο βετεξ με νερο δεν κανει; ευχαριστω!!
Μαγικό σφουγγαρι
Το πουλάνε όλα τα Super Merket..
Απλά το βρεχεις το στραγγιζεις και ετοιμο για χρηση πανω στην επιφανεια που θες....
mindcircus
Περιβόητο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.