Vinted εφαρμογή

mixaelaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Γειά σας έχει παραγγείλει κάποιος από το vinted κάποιο είδος, παπούτσια, ρούχα, πχ που ερχονται από Ρουμανία, πόσο καιρό σας πήρε να φτάσουν

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
ναι εχω αγοράσει μια μπλουζα Winnie the Pooh* που λιάζεται στο μποξ ναου της περιοχής μου και προσπαθώ να πουλήσω τώρα κάτι γυαλιά ηλίου άμα ενδιαφέρεσαι hmu

καμία 10αρια μέρες έκανε να ερθει ο γουινι.

Δεν είναι για μενα, για μια φίλη μου είναι*

mixaelaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
ναι εχω αγοράσει μια μπλουζα Winnie the Pooh* που λιάζεται στο μποξ ναου της περιοχής μου και προσπαθώ να πουλήσω τώρα κάτι γυαλιά ηλίου άμα ενδιαφέρεσαι hmu

Πάντως στο box now από όσο ξέρω μένουν για 2, 3 μέρες αν είναι να προλάβεις να την πάρεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εγώ πήγα να πουλήσω κάτι ρούχα σε καλή κατάσταση, αλλά κανένας δεν τα αγόρασε και έτσι τελικά τα διέγραψα

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
Πάντως στο box now από όσο ξέρω μένουν για 2, 3 μέρες αν είναι να προλάβεις να την πάρεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εγώ πήγα να πουλήσω κάτι ρούχα σε καλή κατάσταση, αλλά κανένας δεν τα αγόρασε και έτσι τελικά τα διέγραψα

Ναι δεν υπάρχει θέμα μπορείς και να το παρατεινεις το διάστημα αυτό αν δεν προλαβαινεις.

Ίσως επειδή είναι νέο στην Ελλάδα δεν έχει πολλή κίνηση ακόμη ή απλά υπάρχουν τόσες επιλογές.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

γνωρίζω έναν τύπο που θησαυρίζει κυριολεκτικά πουλώντας κάρτες yugioh και εμενα δεν αγοράζει κανείς τα σαν ολοκαίνουργια σχεδόν γυαλάκια μου που δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ ποτέ, και τα δίνω και σε τιμη κοψοχρονιά…αισιχτιρ

mixaelaaa

Νεοφερμένο μέλος

γνωρίζω έναν τύπο που θησαυρίζει κυριολεκτικά πουλώντας κάρτες yugioh και εμενα δεν αγοράζει κανείς τα σαν ολοκαίνουργια σχεδόν γυαλάκια μου που δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ ποτέ, και τα δίνω και σε τιμη κοψοχρονιά…αισιχτιρ
Πραγματικά δεν αγοράζουν, βλέπω κάτι παπούτσια τα έχουν 1 χρονο

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά δεν αγοράζουν, βλέπω κάτι παπούτσια τα έχουν 1 χρονο
Κάτσε τώρα πρόσφατα δεν άνοιξε αυτό;

Εγώ έχω κάτι πράγματα που ήθελα να ξεφορτωθώ αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω μιας και φευγω από ελλαδα αρχές αυγουστου…

mixaelaaa

Νεοφερμένο μέλος

Κάτσε τώρα πρόσφατα δεν άνοιξε αυτό;

Εγώ έχω κάτι πράγματα που ήθελα να ξεφορτωθώ αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω μιας και φευγω από ελλαδα αρχές αυγουστου…
Μάλλον είναι αρκετό καιρό απλά ίσως δεν ήταν στην Ελλάδα. Για που με το καλό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια