Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τον χειμώνα προτιμώ ζεστό καφε (έχουμε και μια ευαισθησία στα κρύα όποτε αναγκαστικά ), μ'αρεσει πολυ ο φίλτρου με γάλα πάντα,χωρις ζάχαρη, και το ζεστο καπουτσίνο,χωρις ζάχαρη αλλα με καραμέλα. Όταν πιάσουν οι ζεστές προτιμώ φρεντο καπουτσίνο αλλα το'χω παράπονο που σε πολλές καφετέριες δεν τον πετυχαίνουν ποτε Ειναι ενα απαίσιο πράγμα φουλ στη ζάχαρη. Φραπέ πίνω γιατι ειναι ο μοναδικός κρύος καφές που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου πολυ απλά και γι'αυτο τον εχω συνδυάσει με καλοκαίρι και με διακοπές. Αλλα για να λέμε την αλήθεια,δεν με τρελαίνει τόσο. Προτιμώ φρεντο καπουτσίνο. Δεν μπορώ να διαλέξω αγαπημένο καφε,όλοι αυτοί που ανέφερα μ'αρεσουν το ίδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έρι
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife
Νεοφερμένος
Αν και τώρα τελευταία, επειδή ξεκίνησα τις ζαχαρίνες πίνω μόνο φρέντο καπουτσίνο...Είναι ο μόνος που αντέχω με ζαχαρίνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Με γάλα μου φαίνεται ότι αλλοιώνεται πολύ η γεύση του, το άρωμά τουΓαλα. Πινεται και σκετος αλλα κυριως,με γαλα
Κι όταν λες γάλα, σε τι ποσότητα περίπου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Άμα πιεις καφέ απ'τα χέρια μου θα καταλάβεις πως τον πίνουμεΤον καφέ φίλτρου πώς τον πίνετε χωρίς ζάχαρη;
Πέρα απ'την πλάκα, έτσι τον έχω συνηθίσει και νομίζω ότι η γεύση ( και το άρωμα) είναι μακράν καλύτερη δίχως ζάχαρη. Γάλα έβαζα και'γω μέχρι πέρυσι αλλά θεωρώ ότι τον αδικεί πολύ έτσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
i_lie_us
Διάσημο μέλος
Μόνο το αφρόγαλο στον cappuccino μπορώ να ανεχτώ, διαφορετικά, πλέον σιχαίνομαι και την μυρωδιά του στον καφέ
On topic
Με κρύο: Φίλτρου σπίτι (δεχόμαστε και με γεύση-άρωμα αλλά προτιμάμε τον original) - cappuccino απ'εξω (χωρίς κανέλες-σοκολάτες από πάνω)
Με ζέστη: Αντί φραπέ και μιας που δεν υπάρχει εσπρεσιέρα, αυτό σπίτι - freddo espresso απ' έξω
Σε όλα 1 μαύρη-1μιση άμα έχουμε όρεξη για γλυκάκι
Πλέον σχεδόν ποτέ φραπέ, νιώθω αρκετά περίεργο το στομάχι μετά. Ίσως κάναν νες τη βδόμαδα το χειμώνα άμα έχουμε φτάσει Γενάρη-Φλεβάρη και έχω βαρεθεί να πίνω γαλλικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Απεχθανομαι τον γαλλικο και μονο η μυρωδια του με απωθει
Μαρεσει ο φραπε αλλα τον αποφευγω, δεν εχουμε και δε θελουμε κυτταριτιδα.
* Για τους ασχετους: Ο φραπε κανει κυτταριτιδα.
αυτό σπίτι - freddo espresso απ' έξω
Κι εγω τον πινω αυτον, μαρεσει πολυ, αλλα δεν κανει ουτε κι αυτος καλο. Κανει κι αυτος κυτταριτιδα. Ο πιο καλος ας πουμε καφες που δεν προκαλει προβληματα ειναι ο ελληνικος. Ο φραπε-νες- επρεσσο και γαλλικος βεβαια κλονιζουν το νευρικο συστημα. Γιαυτο οσοι ειναι αγχωδεις, καλο ειναι να τους αποφευγουν. Επισης πειραζουν και στο στομαχι, ειδικα ο φραπε/νες (στιγμιαιος πως θκατα τους λενε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης
Άμα πιεις καφέ απ'τα χέρια μου θα καταλάβεις πως τον πίνουμε
Πέρα απ'την πλάκα, έτσι τον έχω συνηθίσει και νομίζω ότι η γεύση ( και το άρωμα) είναι μακράν καλύτερη δίχως ζάχαρη. Γάλα έβαζα και'γω μέχρι πέρυσι αλλά θεωρώ ότι τον αδικεί πολύ έτσι.
Η αλήθεια είναι ότι θέλω τον χειμώνα να αρχίζω να κόβω τη ζάχαρη (ή έστω να την ελαττώσω σημαντικά) από τον γαλλικό επειδή για να τον πιώ, βάζω αρκετή πχ 2 κουταλάκια
Το freddo espresso πώς το κάνεις σπίτι; ΤΟν χτυπάς σαν να έκανες φραπέ;Όταν ακούω για γάλα στον καφέ κάτι με πιάνει
Μόνο το αφρόγαλο στον cappuccino μπορώ να ανεχτώ, διαφορετικά, πλέον σιχαίνομαι και την μυρωδιά του στον καφέ
On topic
Με κρύο: Φίλτρου σπίτι (δεχόμαστε και με γεύση-άρωμα αλλά προτιμάμε τον original) - cappuccino απ'εξω (χωρίς κανέλες-σοκολάτες από πάνω)
Με ζέστη: Αντί φραπέ και μιας που δεν υπάρχει εσπρεσιέρα, αυτό σπίτι - freddo espresso απ' έξω
Σε όλα 1 μαύρη-1μιση άμα έχουμε όρεξη για γλυκάκι
Πλέον σχεδόν ποτέ φραπέ, νιώθω αρκετά περίεργο το στομάχι μετά. Ίσως κάναν νες τη βδόμαδα το χειμώνα άμα έχουμε φτάσει Γενάρη-Φλεβάρη και έχω βαρεθεί να πίνω γαλλικό.
Τέλεια photo profil btw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, δεν έχεις άδικο. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται βαρύς, όσο κι αν λέγεται ότι είναι πιο ελαφρύς σε σχέση με τους άλλους καφέδες.Ελληνικος σκετος και πολλα βαρυς
Απεχθανομαι τον γαλλικο και μονο η μυρωδια του με απωθει
Αν και μου αρέσει γενικώς να δοκιμάζω καινούριες γεύσεις, στον καφέ προτιμώ τις κλασικές.
Α)Την κλασική φραπεδιά
Λίγος καφές, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου που λένε... (το τελευταίο μας τελείωσε βέβαια, οπότε πίνω τον καφέ της παρηγοριάς)
Β)Ο κλασικός εσπρέσο με μέλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 191 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- hirasawayui
- Dmzk
- Volkswagen Fan
- Wonderkid
- Kate1914
- giannhs2001
- juste un instant
- fmarulezkd
- rafaela11
- Fernando_A
- Thinkguy
- Paragontas7000
- touvlo
- suaimhneas
- johnsala
- Scandal
- taketrance
- ROM32
- chester20080
- Μήτσος10
- Unboxholics
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- AggelikiGr
- Μαθητής του 15
- *
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Μαυρίκιος
- Arianara S3
- *
- *
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- brizoulis
- camil
- *
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- kalhkardia
- jj!
- marww
- Johny4Life
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- *
- *
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- *
- *
- Citylights
- *
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- *
- Idontknoww
- *
- sunsetpp
- jims
- *
- *
- Euge.loukia
- *
- Mt73
- *
- *
- *
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- *
- Αναστασία197
- *
- *
- *
- *
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- *
- harry akritas
- *
- *
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.