Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Αρπα μια.
(Και με τροπο
![Πολύ χαρούμενος :D :D](https://www.e-steki.gr/images/smilies/biggrin.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Έχω ένα, επίσης με ζελέ, αλλά θα 'θελα να δω άλλα, για να το... εξελίξω λίγο!
![Χαμόγελο :) :)](https://www.e-steki.gr/images/smilies/smilenew.png)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Έψαξα στο net αλλά πρώτον μπερδεύτηκα από τόσες που είδα και δεύτερον θα ήθελα μια δοκιμασμένη.
Για πέιτε λοιπόν μάγειρες και μαγείρισσες μου, βασίζομαι σε σας!
![Πολύ χαρούμενος :D :D](https://www.e-steki.gr/images/smilies/biggrin.gif)
Αααα και να είναι κάτι που με κάποιο τρόπο θα διώξει την έντονη μυρωδιά και θα μαλακώσει το κρέας. Αυτά!
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Μου θύμησες τον Αστερίξ...
![Confused :confused: :confused:](https://www.e-steki.gr/images/smilies/confused.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
![Κλείνω μάτι ;) ;)](https://www.e-steki.gr/images/smilies/wink.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Αααα και να είναι κάτι που με κάποιο τρόπο θα διώξει την έντονη μυρωδιά και θα μαλακώσει το κρέας. Αυτά!![]()
πολλά κρεμμύδια στο ψήσιμο και σάλτσα μουστάρδας
τώρα για συνταγή.... δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, εγώ απλά θα το έβαζα στο φούρνο με ταπατούλες
τα υπόλοιπα, δλδ μήλα στο στόμα κλπ
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Χωρίς τα πολλά κρεμμύδια πρέπει να είναι πολύ νόστιμο αυτό που περιγράφεις.πολλά κρεμμύδια στο ψήσιμο και σάλτσα μουστάρδας
τώρα για συνταγή.... δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, εγώ απλά θα το έβαζα στο φούρνο με ταπατούλες
τα υπόλοιπα, δλδ μήλα στο στόμα κλπδεν είναι για μένα... δεν τρώω μήλα
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Χωρίς τα πολλά κρεμμύδια πρέπει να είναι πολύ νόστιμο αυτό που περιγράφεις.
για να μαθαίνεις νεαρέ
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
τα πολλά κρεμμύδια μαλακώνουν ότι κρέας και να βάλεις
γκαμήλα να βάλεις με κρεμμύδια θα γίνει λουκούμι
η μαμά μου έβαζε μέχρι γίδα στο φούρνο με στρώσεις κρεμμυδιών πάνω και κάτω απ το κρέας και γινόταν νιανιά!
επίσης παίρνουν και τη μυρωδιά, η μουστάρδα επίσης
τώρα που το σκέφτομαι....
κόβεις το αγριογούρουνο σε χοντρές μερίδες και το κλείνεις σε λαδόκολα με πατάτες και αρωματικά και μουστάρδα (και κρεμμύδια φυσικά
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
το ψήνεις για πολλέεεεεεεεεεεεεεες ώρες σε χαμηλή φωτιά (πολλές ώρες = 6...7)
το ανοίγεις μόνο προς το τέλος αν θες και φουλάρεις το φούρνο στο γκριλ για να πάρει χρώμα απ έξω και να κάνει κρούστα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
εμένα η κουζίνα μου φτάνει το 9 στο μάτι και χαμηλή φωτιά εννοώ το 4-5
όσον αφορά τον φούρνο
χαμηλή φωτιά είναι οι 200-220 βαθμοί και αναμμένες οι αντιστάσεις πάνω κάτω
γερή φωτιά είναι είναι οι 250-270
το δε γκριλ, είναι κάρβουνο
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Ευχαριστώ πάντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
δοκίμασε το στο 4
βέβαια να ξέρεις ότι κουζίνα με κουζίνα αλλάζει....
αν είναι κεραμικές οι εστίες πχ που συγκρατούν θερμότητα όπως εμένα ή αυτόματες να κλείνει και να πέφτει κάθε τρεις και λίγο η θερμοκρασία (δε μπορώ να βγάλω τηγανητό της προκοπής
![Θυμωμένο :mad: :mad:](https://www.e-steki.gr/images/smilies/mad.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
τώρα που το σκέφτομαι....
κόβεις το αγριογούρουνο σε χοντρές μερίδες και το κλείνεις σε λαδόκολα με πατάτες και αρωματικά και μουστάρδα (και κρεμμύδια φυσικά)
το ψήνεις για πολλέεεεεεεεεεεεεεες ώρες σε χαμηλή φωτιά (πολλές ώρες = 6...7)
το ανοίγεις μόνο προς το τέλος αν θες και φουλάρεις το φούρνο στο γκριλ για να πάρει χρώμα απ έξω και να κάνει κρούστα
Αναστασάκι αρχικά ευχαριστώ, το ξερα πως μπορώ να βασιστώ πάνω σου!
![Πολύ χαρούμενος :D :D](https://www.e-steki.gr/images/smilies/biggrin.gif)
Σκεφτόμουν η αλήθεια είναι κάτι σε κατσαρολάτο (
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Να το μαρινάρω για τη μυρωδιά μήπως;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Επίσης μπορείς να το κάνεις με δαμάσκηνα, κάστανα και πατάτες στην κατσαρόλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
![Πολύ χαρούμενος :D :D](https://www.e-steki.gr/images/smilies/biggrin.gif)
Πότε τα βάζω; Μαζί με το κρέας όταν το τσιγαρίζω ή μετά στη βράση του;
![Χαμόγελο :) :)](https://www.e-steki.gr/images/smilies/smilenew.png)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
Κάστανα τέτοια εποχή θα είναι λίγο δύσκολο να βρω, αλλά το δαμασκηνάκι μια χαρά μου ακούγεται!
Πότε τα βάζω; Μαζί με το κρέας όταν το τσιγαρίζω ή μετά στη βράση του;![]()
Κάστανα βρίσκεις σε συσκευασία στο σούπερ, απλά για καλοκαίρι είναι λίγο κάπως.... τα βάζεις λίγο μετά τη μέση, γιατί αν τα βάλεις από την αρχή θα γίνουν μαρμελάδα ...
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
![Ημερομηνία Ημερομηνία](images/general/calendar.png)
![Ώρα Ώρα](images/general/clock.png)
άσε τα δαμάσκηνα για κανα αγοραστό χοιρινό
![Γλώσσα :P :P](https://www.e-steki.gr/images/smilies/tongue.gif)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.