glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,070 μηνύματα.
29-01-24
22:24
Για γκουρμέ γεύση σε συνδυασμό με μαρμελάδα βατομουροΑ δυνατό αυτό! Η καλυτερη χρήση της μερέντας. Γλείφεις με μεγαλυτερη όρεξη αν την έχεις αλείψει σε κορμάκι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε βυζια...
30-01-24
08:01
Υποτίθεται οτι την μερέντα δεν την τρως όταν κάνεις δίαιτα λόγω θερμίδων, όχι επειδή τα υλικά δεν είναι υγιεινά. Γι΄ αυτό τσαντίστηκα με την βιολογική μερέντα. Χαζομάρες και πάνε και τα αγοράζουνε πανάκριβα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,730 μηνύματα.
30-01-24
15:46
ΠΩΠΩ...κρίμα να μην ήμουν μέλος οταν το έγραψες θα σε βοηθούσα σίγουρα.Ζητώ βοήθεια!!!
Ξαφνικά βρέθηκα με 2 βαζάκια merenda και δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω (Ναι, δώρο ήταν με κάτι άλλο που πήρα) Καμία ιδέα για κάποιο γλυκό ή κάτι τέλοσπάντων;
Δεν την πειράζεις την μερέντα δεν την ανακατεύεις με τίποτε άλλο...
Της βάζεις δάχτυλο και την απολαμβάνεις σκέτη..!!
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,278 μηνύματα.
30-01-24
15:57
Γιατί ρε συ, γλυκιές κρεπουλες με μπανάνα και μπισκότοΠΩΠΩ...κρίμα να μην ήμουν μέλος οταν το έγραψες θα σε βοηθούσα σίγουρα.
Δεν την πειράζεις την μερέντα δεν την ανακατεύεις με τίποτε άλλο...
Της βάζεις δάχτυλο και την απολαμβάνεις σκέτη..!!
Κανεις ωραιότατα σοκολατακια επίσης με ξηρούς καρπούς
Μιαμ
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,730 μηνύματα.
30-01-24
16:06
Εχει να κάνει καθαρά με παιδικό τραύμα..Γιατί ρε συ, γλυκιές κρεπουλες με μπανάνα και μπισκότο
Κανεις ωραιότατα σοκολατακια επίσης με ξηρούς καρπούς
Μιαμ
Ομως ναι....
μπράβο @rafaela11 μόλις τα κατάφερες....
Μου τρέχουν τα σάλια.... σλουυυυρπ!!
Antonia Alexandra
Νεοφερμένος
Η Antonia Alexandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
30-01-24
19:39
Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα | ΣΥΝΤΑΓΗ | Gastronomos.gr
Τρία υλικά όλα κι όλα έχει αυτό το εύκολο μωσαϊκό: κρέμα γάλακτος, μερέντα και πτι μπερ. Και βγαίνει θεϊκό!
www.gastronomos.gr
Μπαινει καταψυξη,οποτε δεν χαλαει,και φυσικα τρως οποτε θες,για ναμην μπουχτίσεις
Εναλλακτικα οτι ειπαν..κρεπουλες(ωραα συνταγη έχει η Sitronella στο cookpad) Την εχω φτιαξει απειρες φορες.Εάν αποφασισεις νακανεις κρεπες(σκετες) μπορεις νακανεις εξτρα ποσοτητα κι να τις βαλεις καταψυξη βαζοντας αναμεσα σε καθε ψημενη κρεπα λαδοκολλα κι θα τις συσκευασεις σε αεροστεγες ταπερ.Τις ξεπαγωνεις στη συντηρηση οσες θες καθε φορα.Κι αντοιστοιχα τις κανεις γλυκες με μερεντα μπανανα πτιμπερ ξηρους καρπους.
Τελος μπορεις να χρησιμοποιησεις τη μερεντα για να κανεις γλάσο σε κεικ ή να φτιαξεις τουρτα
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,278 μηνύματα.
30-01-24
19:42
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, τέλειο !Μωσαικο με μερεντα..απαιτουνται 400 γρ.Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα | ΣΥΝΤΑΓΗ | Gastronomos.gr
Τρία υλικά όλα κι όλα έχει αυτό το εύκολο μωσαϊκό: κρέμα γάλακτος, μερέντα και πτι μπερ. Και βγαίνει θεϊκό!www.gastronomos.gr
Μπαινει καταψυξη,οποτε δεν χαλαει,και φυσικα τρως οποτε θες,για ναμην μπουχτίσεις
Εναλλακτικα οτι ειπαν..κρεπουλες(ωραα συνταγη έχει η Sitronella στο cookpad) Την εχω φτιαξει απειρες φορες.Εάν αποφασισεις νακανεις κρεπες(σκετες) μπορεις νακανεις εξτρα ποσοτητα κι να τις βαλεις καταψυξη βαζοντας αναμεσα σε καθε ψημενη κρεπα λαδοκολλα κι θα τις συσκευασεις σε αεροστεγες ταπερ.Τις ξεπαγωνεις στη συντηρηση οσες θες καθε φορα.Κι αντοιστοιχα τις κανεις γλυκες με μερεντα μπανανα πτιμπερ ξηρους καρπους.
Τελος μπορεις να χρησιμοποιησεις τη μερεντα για να κανεις γλάσο σε κεικ ή να φτιαξεις τουρτα
Το cookpad με έχει σώσει έχω βρει πολύ ωραίες συνταγές.
Antonia Alexandra
Νεοφερμένος
Η Antonia Alexandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
30-01-24
19:49
Δεν αγχωνεσαι με την ημερομηνια ληξης λογω καταψυξης..ασε που μπορεις να το κεράσεις σπιτι ,να φας ενα κομματακι σε περιπτωση λιγουρας...ή να το πας καπου..Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, τέλειο !
Το cookpad με έχει σώσει έχω βρει πολύ ωραίες συνταγές.
Esperos1
Δραστήριο μέλος
Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
30-01-24
19:50
Και δε βουτάς καλύτερα τα μπισκότα ένα ένα στην μερέντα μέχρι να τελειώσει ?κι αν είναι να μιλήσουμε για σοβαρές θερμίδες ....
πιάνεις ένα ταψάκι ή ένα πυρέξ (καλύτερα πυρέξ)
Στρώνεις μια στρώση από μπισκότα πτι μπερ ή μιράντα
Βάζεις μια στρώση μερέντας
Βάζεις άλλη μια στρώση μπισκότα
Φτιάχνεις μια κρέμα γιώτης (κατά προτίμηση άσπρη μην λιγώσεις απ την πολύ σοκολάτα)
Τη ρίχνεις από πάνω
Βάζεις και λίγη κουβερτούρα τριμμένη (κατά τη Βίκυ μυρμηγκάκια δε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό ) το βάζεις στο ψυγείο και σε μισή ώρα το τσακάς μονάχη σου κοιτώντας με δολοφονικό βλέμμα όποιον τολμήσει και πλησιάσει με πρόθεση να φάει
Μετά τρως και μια γιώτης για να ισιώσει το στομάχι και τέλος μια σοκολάτα υγείας.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,520 μηνύματα.
30-01-24
20:35
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΝΤΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΟ
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
30-01-24
20:38
Αυτο σκεφτηκα να γράψω κι εγω.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΝΤΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΟ
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ
-Τι μπορω να φτιάξω με μερέντα;
Εγω: Μερέντα!
Σας μιλάει άνθρωπος που έχει πάρει το κρικρι με τις 3 γευσεις σοκολατα κρεμα φράουλα και το χει βγάλει με κουταλα μαγειρικής μεγάλη. Η μερέντα θα το γλύτωνε το κουταλι της σούπας;
Antonia Alexandra
Νεοφερμένος
Η Antonia Alexandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
30-01-24
20:42
Αν κι υποθετω ηδη θα το γνωρίζεις..στα γκυκα παντα κρεμα γαλακτος με ολα γα λιπαραμοχι μειωμενα-lightΔεν το είχα σκεφτεί ποτέ, τέλειο !
Το cookpad με έχει σώσει έχω βρει πολύ ωραίες συνταγές.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,520 μηνύματα.
30-01-24
20:42
Δεν το έχω κάνει ποτέ, γιατί είναι θάνατος, αλλά valder μου, θέλω μια φορά στη ζωή μου να πάρω ένα κουτί νουτελα ή μερέντα, να την ζεστάνω λίγο πάνω από ατμό να λιώσει και να την ΤΣΑΚΙΣΩΑυτο σκεφτηκα να γράψω κι εγω.
-Τι μπορω να φτιάξω με μερέντα;
Εγω: Μερέντα!
Σας μιλάει άνθρωπος που έχει πάρει το κρικρι με τις 3 γευσεις σοκολατα κρεμα φράουλα και το χει βγάλει με κουταλα μαγειρικής μεγάλη. Η μερέντα θα το γλύτωνε το κουταλι της σούπας;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
30-01-24
20:48
Το χω κανει και με μερεντα και με ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο γάλα (άλλη ανωμαλία απο κει)Δεν το έχω κάνει ποτέ, γιατί είναι θάνατος, αλλά valder μου, θέλω μια φορά στη ζωή μου να πάρω ένα κουτί νουτελα ή μερέντα, να την ζεστάνω λίγο πάνω από ατμό να λιώσει και να την ΤΣΑΚΙΣΩ
Σα σκυλί θα τρως ασταματητα!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,520 μηνύματα.
30-01-24
20:49
Α πα πα αυτό δεν μου αρέσει καθόλουΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
30-01-24
20:50
More for me then!Α πα πα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,266 μηνύματα.
30-01-24
20:51
Τη Μερέντα το ζαχαρουχο γάλα τα απολαμβάνεις κλτρα μόνα τους,όχι σε γλυκα. ΝΟΜΟΣ
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,070 μηνύματα.
30-01-24
20:57
Εγώ πάντως κάνω μεταμεσονύκτιες βουτιές στα άδυτα της νουτέλας.. Είναι. Μη μου μπει η ιδέα.. Η Μερέντα είναι πολυ γλυκιά για τα γούστα μου
Στις κρέπες κάνω γουρουνια.. Νουτέλα + μαρμελάδα γλυκόξινη + κανέλα
Στις κρέπες κάνω γουρουνια.. Νουτέλα + μαρμελάδα γλυκόξινη + κανέλα
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,803 μηνύματα.
30-01-24
21:38
9€/350gr, LMAO.Άσχετο, ξέρατε οτι υπάρχει βιολογική πραλίνα;
Έλεος ρε φίλε, τί άλλο θα κάνουν για να βγάλουν λεφτά;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,771 μηνύματα.
30-01-24
21:45
Τη Μερέντα το ζαχαρουχο γάλα τα απολαμβάνεις κλτρα μόνα τους,όχι σε γλυκα. ΝΟΜΟΣ
Ειστε πολυ καλοι μου φιλοι και οι δυο.-Εγώ πάντως κάνω μεταμεσονύκτιες βουτιές στα άδυτα της νουτέλας.. Είναι. Μη μου μπει η ιδέα.. Η Μερέντα είναι πολυ γλυκιά για τα γούστα μου
Στις κρέπες κάνω γουρουνια.. Νουτέλα + μαρμελάδα γλυκόξινη + κανέλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.