e-steki: Ποιο χρώμα layout χρησιμοποιείτε;

e-steki: Ποιο χρώμα layout χρησιμοποιείτε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 67)

blackgirl

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα.
μπλε για να ότι ταιριάζει με το άβαταρ μου (πριν είχα πράσινο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Imadlak

Τιμώμενο Μέλος

Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλεται Χημικός. Έχει γράψει 6,231 μηνύματα.
παντα μαυρο!!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giannoutas

Διάσημο μέλος

Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.
Το μπλε χρησιμοποιω παντα,το πιο χαρουμενο χρωμα :clapup:

Δεν μπορω τα μαυρα :mad:

JaneWin

Διάσημο μέλος

Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,240 μηνύματα.

Sofaki Loony

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 158 μηνύματα.
το μπλε.. τωρα προσεξα πως εχει και αλλα :P

nafs

Διάσημο μέλος

Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2,862 μηνύματα.
Για πολύ καιρό δεν ήξερα ότι έχει άλλα χρώματα(:P) αλλά γενικά χρησιμοποιώ μαύρο αν και τώρα για κάποιον ανεξήγητο λόγο χρησιμοποιώ λαχανί

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Τα αλλάζω κατά καιρούς γιατί βαριέμαι το ίδιο. Ολα τα έχω βαλει κατα καιρούς εκτός του μπλε που μου βγάζει -αυτό το μπλε- νοσοκομίλα μπρρρρ ^^

Chiyo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα.
αλλάζω συνεχώς....αν και η αλήθεια είναι ότι έχω μία αδυναμία στο μπλε :redface:

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
αλλάζω συνεχώς....αν και η αλήθεια είναι ότι έχω μία αδυναμία στο μπλε :redface:

Μα πως μπορειτε?! Νοσοκομειο θυμιζει! Κι οπου νοσοκομεια εγω, τον Λουη τον ξερεις?:P

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Το μαύρο γιατί ξεκουράζει καλύτερα το μάτι.

Giannoutas

Διάσημο μέλος

Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.

JaneWin

Διάσημο μέλος

Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,240 μηνύματα.
Μα γιατι το λες αυτο? :whistle:

Ναι και εγώ απορώ,πως σχετίζεται το χαρούμενο αυτό χρωματάκι,που έχω,με το μήνυμα σου. :P

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
To μωβ, αλλά μόλις κάνω log out και επιστρέφω βλέπω ότι γίνεται μπλε. Απορώ πώς γίνεται αυτό. Γεια.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Στην αρχή είχα το μαύρο...
Αλλά μετά αποφάσισα να αλλάζω το χρωματάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα,για να ταιριάζει με τις αντίστοιχες αλλαγές στα άβαταρ που κάνω.
Για την ώρα έχω το πορτοκαλί(για ευνόητους λόγους:P)

KingFox

Δραστήριο μέλος

Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα.
πορτοκαλι και μαυρο, αν και μερικες φορες επιδη η προεπιλογη του e-steki ειναι μπλε και βαριεμε να το αλλαξω χρησιμοποιω και αυτο..
(μπορείτε να αλλαξετε το προεπιλεγμενο χρωμα του e-steki για αλαγη σε μαυρο που εχει και τους πιο πολλους ψηφους, μπορείτε επησεις να βάλετε και περισσοτερα χρωματα..!)

kit-kat

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,739 μηνύματα.
το αλλαζω συνεχεια :) συνηθως η αλλαγη πάει με τη διαθεση μου:P
τωρα για παραδειγμα το χω μωβ :D

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Εγώ τώρα το έχω μπλε γιατί μου αρέσει το μπλε, είναι το αγαπημένο μου χρώμα! :D

LYDIAG

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η LYDIAG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
και γω μπλε για τον ιδιο λογο!!! μαρεσει πολυ:)

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Εγώ έβαλα σήμερα το μελιτζανιί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Εγώ εξακολουθώ να έχω το μπλεεε :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια