Διάταξη προς ψήφιση: Τέσσερις οι τηλεοπτικές άδειες καναλιών εθνικής εμβέλειας

Ποια κανάλια θεωρείται πως θα τους δοθεί ή άδεια;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 29)
  • ALPHA (Παιανία & Παλλήνη)

    Ψήφοι: 23 79.3%
  • ΑΝΤ1 (Μαρούσι)

    Ψήφοι: 19 65.5%
  • ΑΡΤ (Καλλιθέα)

    Ψήφοι: 2 6.9%
  • E (Μαρούσι)

    Ψήφοι: 9 31.0%
  • Μακεδονία TV (Θεσσαλονίκη)

    Ψήφοι: 2 6.9%
  • MEGA (Αθήνα)

    Ψήφοι: 17 58.6%
  • ΣΚΑΪ (Νέο Φάληρο)

    Ψήφοι: 16 55.2%
  • STAR (Κηφισιά)

    Ψήφοι: 16 55.2%

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,867 μηνύματα.
:hehe::hehe: I don't know why I even care...

Ας πουλήσει λοιπόν lifestyle για να αναβαθμίσει το πρόγραμμά της. Αυτά μας αρμόζουν, όπως φαίνεται. Εκπομπές που σχολιάζουν το βρακί της Μαρίας και τις κατινιές του Τάκη και της Κικής και που τα σκυλάδικα παίζουν από το πρωί. Πάρε κόσμε πολιτισμό, όχι αστεία!

Τα ιδιωτικά κανάλια είναι δικαιολογημένα για τη μείωση της ποιότητας. Από τη στιγμή που φορολογήσανε τη μοναδική νόμιμη πηγή εσόδων τους ήταν αναμενόμενο να μειώσουν το προιόν τους.

Η ΕΡΤ από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει ειδήσεις... Εχτές παρουσίασαν την είδηση για το νομοσχέδιο ως ότι η αντιπολίτευση αντιδρά για το νομοσχέδιο που θα βάλει τάξη στην ιδιωτική τηλεόραση. Και μην ακούσω ότι η ΕΡΤ υπερασπίζει πάντα κάθε κυβέρνηση. Τέτοια προπαγάνδα δεν γινόταν ούτε με ΝΔ, ούτε με ΠΑΣΟΚ.

Παλιά γυρνάραμε από το σχολείο και βλέπαμε ΕΡΤ. Είχε δικές της παραγωγές και σειρές με ποιότητα. Τώρα λυπάμαι αλλά δεν έχει λόγο ύπαρξης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Παραβλέπω τις στραβοστομιές σου και σε ρωτάω, τα κόμματα τα κάνουν τα στελέχη και οι οπαδοί τους ή η "ιδεολογία";:rolleyes:

Τα κόμματα είναι σε ένα μεγάλο βαθμό η ιδεολογία και η ιστορία τους. Τα ίδια τα στελέχη και ανάλογα και για τι είδους στελέχη μιλάμε μπορούν να επηρεάσουν το χαρακτήρα ενός κόμματος αλλά μεχρι ένα σημείο. Δεν αλλάζει ένα κόμμα 180 μοίρες σε 1 χρόνο επειδή έκανε 15 μεταγραφές για να το πω απλά.

Το κατά πόσο αλλάζει ένα κόμμα έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την ίδια τη φύση του όπως λέω και πιο πάνω. Ένα κόμμα ιδεολογίας, του 5% έχει σταθερές θέσεις. Ένα κόμμα του 25% επειδή σιγά σιγά απευθύνεται σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν είναι ρεαλιστικό όλη η Ελλάδα να αποτελείται από αριστερούς, δεξιούς ή κεντρώους αντίστοιχα αναγκαστικά για να εγκαθιδρυθεί θα βάλει νερό στο κρασί του και θα επιδιώξει συνεργασίες είτε σε ανώτατο επίπεδο είτε σε επίπεδο στελεχών. Δεν είναι τυχαίο πως βλέπεις κάθε μεγάλο κόμμα να κρύβει από κάτω ένα εύρος ρευμάτων όπως η ΝΔ αποτελείται από ακροδεξιούς, μέχρι νεοφιλελεύθερους μέχρι στελέχη της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει από κεντρώους μέχρι μαρξιστές. Δεν είναι θέμα ξεπουλήματος είναι η φυσική εξέλιξη των κομμάτων όταν μετατρέποντια σε κόμματα εξουσίας ας μη βλέπουμε δράκους παντού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τα ιδιωτικά κανάλια είναι δικαιολογημένα για τη μείωση της ποιότητας. Από τη στιγμή που φορολογήσανε τη μοναδική νόμιμη πηγή εσόδων τους ήταν αναμενόμενο να μειώσουν το προιόν τους.

Η ΕΡΤ από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει ειδήσεις... Εχτές παρουσίασαν την είδηση για το νομοσχέδιο ως ότι η αντιπολίτευση αντιδρά για το νομοσχέδιο που θα βάλει τάξη στην ιδιωτική τηλεόραση. Και μην ακούσω ότι η ΕΡΤ υπερασπίζει πάντα κάθε κυβέρνηση. Τέτοια προπαγάνδα δεν γινόταν ούτε με ΝΔ, ούτε με ΠΑΣΟΚ.

Παλιά γυρνάραμε από το σχολείο και βλέπαμε ΕΡΤ. Είχε δικές της παραγωγές και σειρές με ποιότητα. Τώρα λυπάμαι αλλά δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Δε νομίζω να είναι "φθηνός" ο φιρμάτος τραγουδιστής σκυλάδικου. Κάθε άλλο θα έλεγα.

Όσον αφορά αυτό που λες, παράθεσε video γιατί δε νομίζω να ειπώθηκε έτσι ακριβώς (αν το βρεις). Έχουν πολύ καλές συζητήσεις και μου αρέσει που σπάνια θα φωνάζουν οι παρευρισκόμενοι παραπάνω από όσο πρέπει. Επίσης, μου αρέσει που δεν έχουν αυτή την αθλιότητα με τα 100 παράθυρα για κάθε είδηση και έχουν άλλη δομή: Η κυβέρνηση έφερε αυτό το νομοσχέδιο που προβλέπει 1, 2, 3 η αντιπολίτευση είπε εκείνο, η κυβέρνηση απάντησε αυτό, οι κοινωνικές ομάδες που θίγονται δήλωσαν εκείνο και έκαναν αυτό και πάμε σε επόμενη είδηση. Χωρίς αναλύσεις επί αναλύσεων. Καλά δεν έχει και νόημα η σύγκριση για το ποιος είναι καλύτερος, όμως θεωρώ ότι αν και ίσως να υπάρχει μια θετική διάθεση προς την κυβέρνηση (κάτι που εν μέρει δικαιολογείται από το κλείσιμό της από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), αυτό δε σημαίνει πως δεν της κάνουν κριτική εκεί όπου χρειάζεται (και στις τηλεοπτικές άδειες btw).

Μου θύμισες τους Ατρόμητους με αυτό που είπες :P Έχει νόημα το δημόσιο κανάλι να έχει συνέχεια ειδήσεις ή ειδησεογραφικές εκπομπές. Υποτίθεται ότι η ΕΡΤ2 έχει διαφορετικό πρόγραμμα, όμως πράγματι δεν έχει οργανωθεί καθόλου, αν και πότε-πότε έχει εκπομπές ιστορικού περιεχομένου (μηχανή του χρόνου κτλ) και κάποια ταινία που δεν είναι αμερικάνικη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Τα κόμματα είναι σε ένα μεγάλο βαθμό η ιδεολογία και η ιστορία τους.

Η "ιδεολογία" είναι μια μπούρδα που χρησιμοποιείται από τους κομματικούς σχηματισμούς για να προσελκύει αφελείς ψηφοφόρους, κάτι αντίστοιχο π.χ. με την "φανέλα" στην οποία πιστεύει ο οπαδός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,256 μηνύματα.
Δεν αναφέρθηκα κάπου στην αξιολόγηση αλλά όπως και να χει δεν είμαι κατά της αξιολόγησης σαν θεσμό. Το ίδιο όμως είναι ένα λεπτό θέμα για αυτό συναντά τόσες αντιδράσεις. Ποιος θα την κάνει αυτήν την αξιολόγηση καταρχήν και ποιος θα αποφασίζει και με τι κριτήρια, τι μεταχείριση θα έχουν όσοι δεν αξιολογούνται καλά; Τέτοια ερωτήματα έχουν βάση όταν μιλάμε για ένα διεφθαρμένο δημόσιο. Η μονιμοποίηση επί Βενιζέλου καθιερώθηκε πάνω σε αυτή τη λογική. Σκέψου ένα καθεστώς όπου ο καθενας με το φόβο της απόλυσης να επιδιώκει και να κρατά πελατειακές σχέσεις με πολιτικούς και ανθρώπους εξουσίας. Αυτά ισχύουν πάντα αμφίδρομα. Και η ΝΔ που απέλυσε τόσους ανθρωπους μην έχουμε αυταπάτες πως τους πέρασε από καμιά αξιολόγηση πρώτα. Μη το πάω μάλιστα και στο πιο πονηρό και πως πως πιθανότατα άφησε μόνο τα δικά της παιδιά.

Όσοι επαναπροσλήφθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν επειδή οι ίδιοι από το ΣΥΡΙΖΑ είχαν δηλώσει πως διαφωνούσαν με τις απολύσεις και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τέθηκε θέμα αντισυνταγματικότητας. Δεν είναι θέμα κομματικού στρατού. Κι εγώ διαφωνούσα και διαφωνώ. Το να απολύσεις κάποιον λόγω κάποιου παραπτώματος ή επειδή δεν κάνει σωστά τη δουλειά του να το καταλάβω. Αλλά επειδή δε βγαίνουν τα νούμερα και η τρόΙκα σου ζήτησε 7.000 απολύσεις για ποιο λόγο; Ο καθένας από αυτούς μπορεί να πει φίλε εμένα με προσέλαβες πριν μερικά χρόνια για να κάνω μια δουλειά την οποία την κάνω καλά με ποια αιτιολόγηση τώρα με πετάς στο δρόμο; σηκώθηκες ένα πρωί και αποφάσισες πως δε με χριεάζεσαι; Αυτές οι λογικές εκτείθουν το δημόσιο και δεν αντανακλούν την εικόνα ενός σοβαρού κράτους.

Τέλος πάντων προσωπικά έχω τοποθετηθεί πολλές φορές για τις προσλήψεις του δημοσίου η απόλυση εδώ δε λύνει τίποτα καταρχήν πίσω από κάθε τέτοια πρόσληψη υπάρχουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες με το να ψάξεις απλά να απολύσεις κόσμο το μόνο που κάνεις είναι να κοιτάς για αποδιοπομπαίους τράγους δε ξέρω αν γίνεται αντιληπτό. Βγήκε με θράσος ο Πάγκαλος να πει ό,τι είπε κι αντί να τον κάτσουν σε ένα σκαμνί να τους δώσει όλους του βγάλαμε και εικόνισμα! Μετά έχουμε και αυταπάτες πως θα εξυγειανθεί το δημόσιο. Εγώ δε βλέπω καμία τέτοια προσπάθεια προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι μίσος να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα από συνανθρώπους μου. Αν και του ιδιωτικού περνούσαν εξίσου ωραία ακόμη και σήμερα τώρα δε θα μιλούσε κανείς. Η υποκρισία στο μεγαλείο της
.
Οι απολύσεις δεν θα γίνουν, επειδή δεν βγαίνουν τα νούμερα, αλλά επειδή υπάρχουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και δημόσιοι οργανισμοί που δεν έχουν αντικείμενο. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποια αξιολόγηση για να φύγουν αυτοί. Δεν χρειάζεται αξιολόγηση για να απολυθούν οι 500+ καθαρίστριες των 6 ορόφων του υπουργείου οικονομικών. Είναι πλεονάζον προσωπικό και τέλος. Όπως ένας επιχειρηματίας, αν έχει πλεονάζον προσωπικό σε τέτοιο βαθμό πολύ απλά κλείνει την επιχείρησή του, με τον ίδιο τρόπο έχει χρεοκοπήσει και το δημόσιο χρόνια τώρα. Αξιολόγηση πρέπει να υπάρχει για το εναπομείναν προσωπικό του δημοσίου για ευνόητους λόγους, αφού όλοι λίγο πολύ έχουμε ταλαιπωρηθεί σε υπηρεσίες από αργόσχολους του δημοσίου που επαφίενται στη μονιμότητά τους. Η αξιολόγηση υποθέτω θα γίνει από τεχνοκράτες, αλλά είναι ένα στάδιο που θα γίνει αφότου γίνουν αυτά τα αυτονόητα που συζητάμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρνείται μόνο την αξιολόγηση, αλλά αρνείται και το ξεσκαρτάρισμα στο δημόσιο, πράγμα που απέδειξε με καθαρίστριες, ερτ, διορισμούς μετακλητών. Και όλα αυτά συμβαίνουν εις βάρος των φορολογουμενων και της οικονομίας. Η στάση του είναι 2 φορές πιο εγκληματική από αυτή των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προ κρίσης, αφού επιδίδεται σε μικροπολιτικά παιχνίδια σε καιρούς δύσκολους. Για να μην πιάσω τι έχει κάνει με τον ιδιωτικό τομέα... εν τέλει ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει κάνει για να φέρει ανάπτυξη στη χώρα και οι ελπίδες σας επαφίενται σε αυτόν;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακάλυπτος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ακάλυπτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 240 μηνύματα.
Αυτή είναι δουλειά των αρμόδιων φορέων (Σ.Δ.Ο.Ε., δικαστήρια κ.λπ.) και όχι του κάθε επίδοξου Τσαουσέσκου...

Ναι πολύ Τσαουσέσκου ο Τσίπρας, γελάει ο κόσμος με τα νεοφιλελέ επιχειρήματα ορισμένων που νομίζετε πως ο Τσίπρας είναι ένας αγνός κομμουνιστής. Μόνο Πολ Ποτ δεν τον έχετε γράψει ακόμα..

Και τώρα τα θεσμικά πλαίσια κλπ. για το κλείσιμο των καναλιών είναι τουλάχιστον γελοία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Τα ιδιωτικά κανάλια είναι δικαιολογημένα για τη μείωση της ποιότητας. Από τη στιγμή που φορολογήσανε τη μοναδική νόμιμη πηγή εσόδων τους ήταν αναμενόμενο να μειώσουν το προιόν τους.

Η ΕΡΤ από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει ειδήσεις... Εχτές παρουσίασαν την είδηση για το νομοσχέδιο ως ότι η αντιπολίτευση αντιδρά για το νομοσχέδιο που θα βάλει τάξη στην ιδιωτική τηλεόραση. Και μην ακούσω ότι η ΕΡΤ υπερασπίζει πάντα κάθε κυβέρνηση. Τέτοια προπαγάνδα δεν γινόταν ούτε με ΝΔ, ούτε με ΠΑΣΟΚ.

Παλιά γυρνάραμε από το σχολείο και βλέπαμε ΕΡΤ. Είχε δικές της παραγωγές και σειρές με ποιότητα. Τώρα λυπάμαι αλλά δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Ενώ η Βουλή (δε ξέρω αν είναι δημόσια)
Η το Αντ1 και αυτά με την Νταβαρίνου είχαν λόγο ύπαρξης ή με τα διάφορα τηλεπαιχνίδια βρες την λέξη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,867 μηνύματα.
Ενώ η Βουλή (δε ξέρω αν είναι δημόσια)
Η το Αντ1 και αυτά με την Νταβαρίνου είχαν λόγο ύπαρξης ή με τα διάφορα τηλεπαιχνίδια βρες την λέξη
Τον αντ1 δεν τον πληρώνουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Ναι πολύ Τσαουσέσκου ο Τσίπρας, γελάει ο κόσμος με τα νεοφιλελέ επιχειρήματα ορισμένων που νομίζετε πως ο Τσίπρας είναι ένας αγνός κομμουνιστής. Μόνο Πολ Ποτ δεν τον έχετε γράψει ακόμα..

Και τώρα τα θεσμικά πλαίσια κλπ. για το κλείσιμο των καναλιών είναι τουλάχιστον γελοία.

Ο κόσμος γελάει με τους ψηφοφόρους αυτού του τσίρκου και τους οπαδούς της "αριστεράς", πόσο δε μάλλον με αυτούς που ενώ το καλοκαίρι χόρευαν στο Σύνταγμα σαν δίποδα γίδια που είναι σήμερα δηλώνουν αποστασιοποιημένοι από τον τσοπάνη τους και την ακόμη πιο γελοία φράση (πιο γελοία κι απ' τους ίδιους) ότι "τελικά δεν ήταν ο Τσίπρας αριστερός"...:whatever:

Όντως δεν είναι Τσαουσέσκου, είναι κάτι χειρότερο...wannabe Τσαουσέσκου!
Ούτε το "ΟΧΙ" του ίδιου του του λαού δεν ήταν ικανός να αξιοποιήσει προς όφελος του!:rolleyes:
Ένας απαίδευτος βουτυρομπεμπές που θέλει να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία να κάνει τα γούστα του αλλά και να τα έχει και καλά με όλους χωρίς να κοπιάζει (σε φάση "που να τρέχουμε τώρα μωρέ να τυπώνουμε δραχμές και αηδίες και να διαπραγματευόμαστε, βάλε εκεί πέρα τη τζίφρα και άλλα 50 δις ενέχυρο και θα είμαστε όλοι καλά και αραχτοί στις καρέκλες μας, μήπως δικά μας είναι;!Και 150 δις να ήταν χεστήκαμε, έτσι κι αλλιώς τα κορόιδα θα πληρώσουν, εμείς το πολύ πολύ να φυγαδευτούμε με ελικόπτερο στις Bahames")...
Ένας πρωθυπουργός που αξίζει 100% σ' αυτό τον απερίγραπτης ηλιθιότητας και ανευθυνότητας λαό!;)

Τι να εννοεί άραγε το παιδί όταν λεει "θεσμικά πλαίσια" και ότι είναι "γελία";:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Cody

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Η ΕΡΤ θα ήταν ωραία εάν λειτουργούσε κάπως αλλιώς...

Προσωπικά θα μου άρεσε περισσότερο εάν κατηγοριοποιήσουν τα κανάλια της ΕΡΤ. Για παράδειγμα να είναι ένα κανάλι η ΕΡΤ Πολιτικά, και να δείχνει μόνο πολιτικά, πολιτικές εκπομπές κλπ.
Μετά ένα άλλο κανάλι ΕΡΤ Edu (από το Education πχ.), να δείχνει μόνο ντοκιμαντέρ κλπ (πριν μια εβδομάδα στην ΕΡΤ2 είχε την άνοδο και την πτώση των Βερσαλλιών, πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ :D )
Μετά άλλο ένα κανάλι ξέρω 'γω, ΕΡΤ Music, να παίζει μόνο μουσική κλπ κλπ.

Θα τραβούσαν περισσότερο κόσμο, αναλόγως με την προτίμηση που έχει ο καθένας. Βέβαια τόσο κανάλια, πιο πολλά λεφτά, όντως...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
Εγώ θέλω ένα κανάλι μόνο για ζώδια, γίνεται?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
το όραμα μου για την τηλεόραση:

ERT1
ενημερωτικό κανάλι οπου ο κυβερνητικός γυμνοσάλιαγκας λαζόπουλος θα λέει τις ειδήσεις και στο ενδιάμεσο θα λέει ανέκδοτα με κλανιές και όσους μισεί.
βραδινό δελτίο η γεροβασίλη

ΕΡΤ2 lifestyle ντοκιμαντέρ
εδω θα μπορούμε να δούμε ντοκιμαντέρ για τους αγώνες της οπορτουνιστικής αριστεράς
απο τον αγώνα στην κερατέα, τους αγανακτισμένους, τα Εξάρχεια..το δέν πληρώνω, κάθε πόλη και μια γειτονιά κάθε γειτονιά και μια ιστορία. η επαναπρόσληψη των καθαριστριών θα αποτελεί το πρώτο μεγάλο αφιέρωμα για την πρώτη νίκη της αριστεράς στην μνημονιακή βαρβαρότητα. ένα κανάλι αφιέρωμα στην μετα ανδρέα παπανδρέου εποχή και ειδικά στους αντιμνημονιακούς αγώνες 2009-2015 που τελείωσαν με την νίκη της αριστεράς
συριζα podemos venceremos

ERT3
ένα κανάλι χωρίς συγκεκριμένο σκοπό, απλά εδω θα προσληφθούν όλοι όσοι δεν χώρεσαν στα άλλα 2 κανάλια, συγγενείς συριζαίων, αργόσχολοι πριν την σύνταξη, συνδικαλιστές και κομματοπαίδια
το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κυρίως μουσικά σύνολα ert σε επανάληψη, και το ''σαν σήμερα'' που θα παίζει όλη μέρα.
τα βράδια αν δεν βαριέται ο σκηνοθέτης μπορεί να βάλει και καμιά ξεχασμένη κασέτα απο ''το κουτί της Πανδώρας'' του μπαξεβάνη

ERT HD
ένα κανάλι που να παίζει 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την βδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο το προεκλογικό πρόγραμμα θεσσαλονίκης σύριζα
στα διαλείμματα απροειδοποίητα θα υπάρχουν ειδικά αφιερώματα στα best off της διαπραγμάτευσης βαρουφάκη.. μια ανταμοιβή για τους πολύ πιστούς θεατές

ΣΤΑ4
η τέταρτη και τελευταία άδεια θα δωθεί στον υπουργό μας άμυνας κύριο καμμένο. στο κανάλι ΣΤΑ4 θα είναι αφιερωμένο στην υπεροπλία της χώρας μας και θα παίζουν βίντεο με δοκιμές πυραύλων σε στόχους στην τουρκία, θα παρουσιάζει τα τανκς και τα ελικόπτερα μας, παρελάσεις ,και θα έχει έναν πατριωτικό τόνο. επίσης θα υπάρχουν και αφιερώματα ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζουν τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής την φτώχια και την απελπισία στην οποία ζούνε όσες χώρες προσκύνησαν τους δανειστές και εφάρμοσαν μνημόνιο όπως Πορτογαλία Ιρλανδία και Κύπρο έτσι ωστε ο κόσμος να ξέρει πόσο καλύτερα ζει εδω και πόσο μας φροντίζει και νοιάζεται για εμας η καλή κυβέρνηση


ιδιωτικά κανάλια δεν θα υπάρχουν καθώς αυτά ως γνωστόν προάγουν την διαφθορά και τα συμφέροντα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
ιδιωτικά κανάλια δεν θα υπάρχουν καθώς αυτά ως γνωστόν προάγουν την διαφθορά και τα συμφέροντα
Αχ ναι αυτό που όλους τους έπαιρνε ο πόνος όταν ένα κανάλι υποστήριζε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα (ναι οκ δεν είναι καλό) αλλά το κρατικό (ΕΡΤ) ήταν πάντα φουλ υπέρ της κυβέρνησης το περνάμε στο ντούκου. Fuck logic είμαστε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακάλυπτος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ακάλυπτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 240 μηνύματα.
Ο κόσμος γελάει με τους ψηφοφόρους αυτού του τσίρκου και τους οπαδούς της "αριστεράς", πόσο δε μάλλον με αυτούς που ενώ το καλοκαίρι χόρευαν στο Σύνταγμα σαν δίποδα γίδια που είναι σήμερα δηλώνουν αποστασιοποιημένοι από τον τσοπάνη τους και την ακόμη πιο γελοία φράση (πιο γελοία κι απ' τους ίδιους) ότι "τελικά δεν ήταν ο Τσίπρας αριστερός"...:whatever:

Όντως δεν είναι Τσαουσέσκου, είναι κάτι χειρότερο...wannabe Τσαουσέσκου!
Ούτε το "ΟΧΙ" του ίδιου του του λαού δεν ήταν ικανός να αξιοποιήσει προς όφελος του!:rolleyes:
Ένας απαίδευτος βουτυρομπεμπές που θέλει να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία να κάνει τα γούστα του αλλά και να τα έχει και καλά με όλους χωρίς να κοπιάζει (σε φάση "που να τρέχουμε τώρα μωρέ να τυπώνουμε δραχμές και αηδίες και να διαπραγματευόμαστε, βάλε εκεί πέρα τη τζίφρα και άλλα 50 δις ενέχυρο και θα είμαστε όλοι καλά και αραχτοί στις καρέκλες μας, μήπως δικά μας είναι;!Και 150 δις να ήταν χεστήκαμε, έτσι κι αλλιώς τα κορόιδα θα πληρώσουν, εμείς το πολύ πολύ να φυγαδευτούμε με ελικόπτερο στις Bahames")...
Ένας πρωθυπουργός που αξίζει 100% σ' αυτό τον απερίγραπτης ηλιθιότητας και ανευθυνότητας λαό!;)

Τι να εννοεί άραγε το παιδί όταν λεει "θεσμικά πλαίσια" και ότι είναι "γελία";:hmm:

Μπορεί πολλά να καταλογίσει κανείς στον Τσίπρα, μπορεί να τον πει, άχρηστο-απαίδευτο-'μικρό' για την θέση-δημοσιοσχεσίτη, όμως όλοι ξέρουν πως τουλάχιστον προσπάθησε να πετύχει μια καλύτερη διαπραγμάτευση.
Εσείς που ήσασταν μένουμε Ευρώπη, το καλοκαίρι ήσασταν χειρότεροι. Δεν έχετε δικαίωμα να κράζετε, τους ΟΧΙ για πάρα πολλούς λόγους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Εσείς που ήσασταν μένουμε Ευρώπη, το καλοκαίρι ήσασταν χειρότεροι. Δεν έχετε δικαίωμα να κράζετε, τους ΟΧΙ για πάρα πολλούς λόγους.

Ποιοι είστε "εσείς" και ποιοι "εμείς";Σε τι είμασταν "εμείς" χειρότεροι κι "εσείς" καλύτεροι;
Για ποιους λόγους (και μάλιστα "πολλούς") "δεν έχουμε δικαίωμα" να κράζουμε τα προαναφερθέντα δίποδα γίδια;
Και ποιος είσαι εσύ που χρειαζόμαστε την άδεια σου για να το κάνουμε;

Πολλά ερωτήματα, κίνδυνος εμφάνισης βλάβης...ελπίζω το "γελοία θεσμικά πλαίσια" για το οποίο σου ζήτησα επεξήγηση να έχει περάσει το 50% στο upload!:rolleyes:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,256 μηνύματα.
Μπορεί πολλά να καταλογίσει κανείς στον Τσίπρα, μπορεί να τον πει, άχρηστο-απαίδευτο-'μικρό' για την θέση-δημοσιοσχεσίτη, όμως όλοι ξέρουν πως τουλάχιστον προσπάθησε να πετύχει μια καλύτερη διαπραγμάτευση.
Εσείς που ήσασταν μένουμε Ευρώπη, το καλοκαίρι ήσασταν χειρότεροι. Δεν έχετε δικαίωμα να κράζετε, τους ΟΧΙ για πάρα πολλούς λόγους.
Μνημόνιο χ10
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Τον αντ1 δεν τον πληρώνουμε.

έλα να σου πω τα τηλεφωνήματα που κάνεις στα παιχνίδια αντ1 και μακεδονια στο κανάλι πάνε.'

Βγάζουν πολλοί λεφτά από κάτι "βλάκες"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
Νομίζω εννοεί δεν τον πληρώνουμε μέσω της φορολογίας. Εφόσον παίρνεις τηλέφωνο στο παιχνίδι, καλώς πληρώνεις. Μήπως θα έπρεπε να σε πληρώνουν δηλαδή για να κάνεις το γούστο σου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PeterTheGreat

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα.
έλα να σου πω τα τηλεφωνήματα που κάνεις στα παιχνίδια αντ1 και μακεδονια στο κανάλι πάνε.'

Βγάζουν πολλοί λεφτά από κάτι "βλάκες"

Αν πάρω τηλέφωνο, θα είναι επιλογή μου για το συγκεκριμένο κανάλι. Την ΕΡΤ που δεν την βλέπουμε σαν οικογένεια ποτέ, δεν ξέρω για ποιόν λόγο πρέπει να την πληρώνουμε υποχρεωτικά με την φορολογία μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
έλα να σου πω τα τηλεφωνήματα που κάνεις στα παιχνίδια αντ1 και μακεδονια στο κανάλι πάνε.'

Βγάζουν πολλοί λεφτά από κάτι "βλάκες"
για αυτο ο καπιταλισμός είναι πολύ ανώτερος του κομμουνισμού
γιατί οι βλάκες πληρώνουν οι ίδιοι την βλακεία τους

άλλη μια έννοια που επηρεάζεται άμεσα απο το ποσοστό βλακείας σε μια κοινωνία είναι η δημοκρατία
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • *
  • Φορτώνει...
Top