Έχουμε το δικαίωμα να εγκαλούμε κάποιον για το βάρος του;

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,537 μηνύματα.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Νιώθω πως γυρνοβολάει μια ιδιαίτερα παιδιάστικη ερμηνεία της ομορφιάς και της ιστορικότητας της αισθητικής.

Η σημερινή μόδα, που υπάρχει εδώ και 200 χρόνια περίπου, ηγείται αποκλειστικά από γυναίκες και ομοφυλόφιλους άντρες. Δε βρίσκουμε απαραίτητα κάτι κακό σε αυτό, αλλά το ευερέθιστο και άτακτο γούστο αυτών των high fashion σμηλευτών Δ Ε Ν αντιπροσωπεί το πάγιο γούστο των αντρών και των γυναικών της καθημερινότητας.

Η ομορφιά είναι σχεδόν αποκλειστικά αντικειμενική. Πέραν της εξελικτικής της βάσης, σχεδόν όλοι οι πολιτισμοί και οι φυλές είχαν κατά 90% τουλάχιστον τα ίδια χαρακτηριστικά που έβρισκαν ελκυστικά. Πολύ γυμνασμένο σώμα, καμπύλες στις γυναίκες, χαμηλό αλλά όχι πολύ ποσοστό λίπους, μοτίβα στα οστά των προσώπων και άλλα.

Επειδή ένας αρρωστιάρης ομοφυλόφιλος που έχει κάνει 3 αλλαγές φύλου, λέει πως οι γυναίκες πρέπει να είναι κοκκαλιάρες με κουναβόφατσα και κοντό μαλλί και δείχνει μία αφρικανή και λέει αυτή να κοιτάτε και όχι τη Δούκισσα Νομικού. Στην πραγματικότητα, ούτε οι συγχωριανοί της στην Αφρική δεν την κοιτάνε έτσι.



Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι αλλά στην γυναίκα έχει να κάνει και με το που συσσωρεύεται το λίπος. Ο άντρας μάλλον πως τα βάζει στη κοιλιά συνήθως, οπότε λίπος σημαίνει στην κοιλιά παρά στον πισινό του . Αν δηλαδή εγώ βάλω 10 κιλά και τα παίρνω στην κοιλιά και αυξάνω κατά χ τις πιθανότητες για καρδιοπάθειες κάποια που τα βάζει στην περιφέρεια , μπορεί να τις αυξάνει κατά χ/2 ας πούμε. Και προσωπικά στη κοιλιά θεωρώ ότι τα βάζω σαν σωματότυπο , μάλλον δεν έχω τα ίδια περιθώρια να βάλω κιλά όσο κάποια άλλη.
'Οχι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τη "γλυτώσεις" επειδή το λίπος κατανέμεται διαφορετικά από κάποιον άλλον. Μπορεί κάποιες αρθρώσεις να επιβαρύνονται λιγότερο, αλλά το ίδιο δεν ισχύει για τα όργανα και γενικά τα προβλήματα που το λίπος δημιουργεί(μαζί με τη κακή διατροφή) είναι τόσα πολλά και πολυειδή που τέτοιες λεπτομέριες είναι ασήμαντες.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,175 μηνύματα.
Αυτοί που λένε ότι κάνουν body shaming επειδή θέλουν να βοηθήσουν τον παχύ άνθρωπο να έχει καλή υγεία είναι ψεύτες γιατί είναι γνωστό ότι το body shaming δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο και δεν λύνει το πρόβλημα. Δηλαδή έχει ένας παραπάνω κιλά, υφίσταται body shaming, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τρώει παραπάνω, αποκτά περισσότερα κιλά, υφίσταται παραπάνω body shaming και πάει λέγοντας.

Αυτοί που κάνουν body shaming είναι οι κοινωνικά χαμηλού επιπέδου άνθρωποι που γελάνε με βιντεάκια τύπου έκατσε η χοντρή στην καρέκλα και έσπασε ή πάτησε ένας μία μπανανόφλουδα και έπεσε κάτω. Για αυτών των ανθρώπων τη γνώμη κάθεσαι και στεναχωριέσαι @Ioannidou ;
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,330 μηνύματα.
Δεν εχω βρεθεί ε;
Ειχα ακούσει άπειρες φορές "φαε κατι", ενω έτρωγα τον αγλεουρα. "Φιλες" μου στην α γυμνασίου να λένε "εε είναι λίγο παράξενο που δεν εχεις ακόμα περίοδο, μάλλον φταίει που είσαι αδύνατη" και θυμάμαι χαρακτηριστικά εναν συμμαθητή μου στην Στ δημοτικού να μου λέει οτι εχει μεγαλύτερο στήθος απο μένα και να γελάει.
Ολα αυτά επειδή δεν είχα αναπτυχθεί ακόμα και ήμουν στέκα.
Κορίτσια ηρεμία ηρεμία.
Σας αγαπάμε όλες το ίδιο είτε με λιγότερα είτε με περισσότερα κιλά :hehe: .

Πάντως σε κάποιες κοπέλες τα παραπανήσια κιλά είναι ωραία βασικά. Τους δίνουν κάπως πιο juicy εμφάνιση.

Η εμπειρία δείχνει οτι εαν κάποιος θέλει να γίνει αγενής θα πιαστεί απο όπου θέλει, για να προσβάλλει τον άλλο. Ακόμα και απο κάτι που δεν θα ήταν καν άξιο αναφοράς ή παρατήρησης.

Είναι δύσκολο όταν ακούς ένα αρνητικό σχόλιο μέσα στην μάπα σου να μην επηρεαστείς, το ξέρω. Αλλά απο την άλλη πρέπει να έχουμε υπόψιν μας οτι αυτά τα άτομα προσπαθούν να βγάλουν λαβράκι και να γεννήσουν αμφιβολίες και σκέψεις εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Βασιζόμενοι στο οτι θα τις κάνετε αυτές τις σκέψεις διότι σας είπαν κάτι που θεωρήσατε οτι άλλοι δεν θα σας έλεγαν όντας ευγενικοί μαζί σας. Well μην τους κάνετε την χάρη να πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Ο σκοπός τους είναι να νιώσετε άσχημα, όχι να πουν κάτι που έχει υπόσταση, λογική ή είναι έστω και με αγενή τρόπο ειλικρινές και αληθές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,537 μηνύματα.
Κορίτσια ηρεμία ηρεμία.
Σας αγαπάμε όλες το ίδιο είτε με λιγότερα είτε με περισσότερα κιλά :hehe: .

Πάντως σε κάποιες κοπέλες τα παραπανήσια κιλά είναι ωραία βασικά. Τους δίνουν κάπως πιο juicy εμφάνιση.

Η εμπειρία δείχνει οτι εαν κάποιος θέλει να γίνει αγενής θα πιαστεί απο όπου θέλει, για να προσβάλλει τον άλλο. Ακόμα και απο κάτι που δεν θα ήταν καν άξιο αναφοράς ή παρατήρησης.

Είναι δύσκολο όταν ακούς έναν αρνητικό σχόλιο μέσα στην μάπα σου να μην επηρεαστείς, το ξέρω. Αλλά απο την άλλη πρέπει να έχουμε υπόψιν μας οτι αυτά τα άτομα προσπαθούν να βγάλουν λαβράκι και να γεννήσουν αμφιβολίες και σκέψεις εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Βασιζόμενοι στο οτι θα τις κάνετε αυτές τις σκέψεις διότι σας είπαν κάτι που θεωρήσατε οτι άλλοι δεν θα σας έλεγαν όντας ευγενικοί μαζί σας. Well μην τους κάνετε την χάρη να πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Ο σκοπός τους είναι να νιώσετε άσχημα, όχι να πουν κάτι που έχει υπόσταση, λογική ή είναι έστω και με αγενή τρόπο ειλικρινές και αληθές.
Σαμαελακο, για να'χουμε καλό ρώτημα γιατί με παρέθεσες; :diablo:


Αλλα κατα τ'άλλα καλά τα λες, συμφωνω. Εμεις τους επιτρέπουμε να μας επηρεάζουν.
Μιας και με παρεθεσες να πω ότι τότε ναι επηρεαζομουν, στιγμιαία ευτυχώς, ήμουν και μικρή βλέπεις και πιο αδύναμη σαν χαρακτήρας απ'οτι τωρα. Πλέον αν μου κάνουν κάποιο σχόλιο και περα απο αυτό για τα κιλά, μιλάω γενικά γιατί η κακετρεχεια του κόσμου δεν περιορίζεται σε αυτό το θέμα,σε πρώτο βαθμό θα το αξιολογήσω,για να δω αν αξίζει να του δώσω σημασία και σε δεύτερο βαθμό αν το κρίνω περιττό θα το πετάξω στα σκουπίδια.
Και φυσικά πάντα λαμβάνω υπόψην ως εναν βαθμό και απο ποιον προέρχεται το εκάστοτε σχόλιο.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μα δεν υπάρχει ποιντ συζητησης... απλα η Ιοαννίδου ανακάλυψε ξαφνικά οτι στον κοσμο μας ο ένας κράζει τον άλλον. Ειτε για τα κιλά του ειτε για οτιδήποτε. Απλα οι έξυπνοι δεν κάθονται να χάνουν χρονο να ασχολουνται με τον καθε .... κοιτανε τι θα κάνουν να βελτι'ωσουν τη ζωη τους σε κάθε επιπεδο.
Πως τα ισοπεδώνεις όλα με μια σου μόνο πρόταση :no:

Δεν χρειάζεται νομίζω τους ανθρώπους με παραπάνω ευαισθησίες να τους χαρακτηριζουμε και χαζούς...
Τους κάνουμε χειρότερα ;)

Τους αγαπάμε πολύ περισσότερο, τους θαυμάζουμε γιατί όσο και αν σου φαίνεται παράξενο πολλές φορές έχουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από κάποιους άλλους και το κυριότερο?
Τους επιλέγουμε στην ζωή μας ...μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους ;)

Καλημερουδια !!!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,772 μηνύματα.
Πως τα ισοπεδώνεις όλα με μια σου μόνο πρόταση :no:

Δεν χρειάζεται νομίζω τους ανθρώπους με παραπάνω ευαισθησίες να τους χαρακτηριζουμε και χαζούς...
Τους κάνουμε χειρότερα ;)

Καλημερουδια !!!

Κάποιος που δεν ειναι έξυπνος δεν είναι απαραίτητα χαζός - απλα δεν είναι τόσο έξυπνος ωστε να βελτιώσει τη ζωη του προς το καλύτερο. Δυστυχως ειναι η αλήθεια και θα πρέπει αρκετος κοσμος να τη χωνέψει για να μη χάσει οχι μονο χρόνο αλλα ΧΡΟΝΙΑ πολλά απο τη ζωή του.

Κανενας δεν θα σε βοηθήσει εάν δεν βοηθάς και εσυ ως ενα βαθμο τον εαυτό σου κ αν δεν εχεις κάποιο background.

Για κάποιον που θέλει να βελτιωθεί ειτε στο γυμναστηριο ειτε να βρει μια κοπελα οπως θέλει ή να βρει μια καλυτερη δουλειά ή να γινει πιο κοινωνικος κτλπ κτλπ θα πρέπει να σταματησει τη κλάψα κ να θέσει στόχους. Θα πρεπει να σταματησει να ασχολειται με το τι ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ για αυτον. Θα τους αφησει συντομα πίσω έτσι κ αλλιώς. Αυτος θα προχωράει και αυτοι θα σχολιάζουν.

Έχουμε ενα ωραιοτατο θρέντ εδω μεσα για το Φιτνες στο οποιο παλαιοτερα συμμετείχαν κ παιδιά που ηξεραν μερικά πράγματα και απο το οποιο θα μπορουσε να αντλήσει κάποιος πληροφορια ωστε να γινει καλύτερος αντι αυτου αρχιζουμε παλι τις ιδιες κ τις ιδιες συζητησεις...

οχι body shaming
οχι με εκραξε ο διπλανος
οχι δεν με θελουν
ειμαι δυστυχισμενος
ειμαι κουρασμενος πονεμενος κτλπ

Δυστυχως εκεινο που παρατηρησα κ σκεφτηκα χθές ειναι οτι η μεγαλη αδυναμια ενος φορουμ ειναι οτι ασχολουμαστε ο ενας πολυ με τον άλλον... πχ πως ειπε ο Χ εκεινο... πως ειπε ο Ψ το άλλο... τι εννοουσε μήπως εθιξε ευαισθησιες κτλπ κτλπ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εχω εναν γνωστο ο οποίος θέλει να βρει κοπελα... αν υποθέσουμε οτι έχει πάρει το λάθος τροπο για να τη βρει (πχ να βγαινει συνεχως σε μπάρ) παρολαυτα τις προαλλες του έτυχε μια ευκαιρια απο κοντά και την κλοτσησε.

Φορουσε μια περουκα και μια κοπελα που βγηκαν έξω για τσιγαρο του εκανε ενα κοπλιμεντο για τη περούκα και πιασανε τη συζητηση δεν ηταν μονη της βεβαια ηταν αλλη μια φιλη κ ενας ακόμη. Δεν πηρε κάποιο σοσιαλ ή κινητο γιατι λέει "μηπως ο άλλος ηταν γκομενος..." δεν θα αναλυσω άλλο γιατι θα παει η κουβεντα στα γκομενικά (παλι) ΑΛΛΑ εν μπορεις να εισαι άτολμος να μην εχεις στοχους να μη κανεις κινησεις και να έχεις απαιτηση κιολας οι γυρω να μη σχολιάζουν.

Θες ενα καλυτερο σώμα, θεσε το στόχο απλά τα πραγματα. Θες μια νέα γνωριμια.... γινε πιο δραστηριος και πιο διεκδικητικος. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Why people are so stupid που ελεγε και ο Greg Doucette για τα γυμναστηρια. Τοσες ευκαιρίες υπάρχουν γυρω μας αλλα θέλουμε να κλαιγομαστε κ να ψάχνουμε ψυχολογους. Κανενας ψυχολογος δεν θα σε βοηθησει εάν εσυ ο ιδιος δεν θέλεις να βοηθησεις τον εαυτο σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κάποιος που δεν ειναι έξυπνος δεν είναι απαραίτητα χαζός - απλα δεν είναι τόσο έξυπνος ωστε να βελτιώσει τη ζωη του προς το καλύτερο. Δυστυχως ειναι η αλήθεια και θα πρέπει αρκετος κοσμος να τη χωνέψει για να μη χάσει οχι μονο χρόνο αλλα ΧΡΟΝΙΑ πολλά απο τη ζωή του.

Κανενας δεν θα σε βοηθήσει εάν δεν βοηθάς και εσυ ως ενα βαθμο τον εαυτό σου κ αν δεν εχεις κάποιο background.

Για κάποιον που θέλει να βελτιωθεί ειτε στο γυμναστηριο ειτε να βρει μια κοπελα οπως θέλει ή να βρει μια καλυτερη δουλειά ή να γινει πιο κοινωνικος κτλπ κτλπ θα πρέπει να σταματησει τη κλάψα κ να θέσει στόχους. Θα πρεπει να σταματησει να ασχολειται με το τι ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ για αυτον. Θα τους αφησει συντομα πίσω έτσι κ αλλιώς. Αυτος θα προχωράει και αυτοι θα σχολιάζουν.

Έχουμε ενα ωραιοτατο θρέντ εδω μεσα για το Φιτνες στο οποιο παλαιοτερα συμμετείχαν κ παιδιά που ηξεραν μερικά πράγματα και απο το οποιο θα μπορουσε να αντλήσει κάποιος πληροφορια ωστε να γινει καλύτερος αντι αυτου αρχιζουμε παλι τις ιδιες κ τις ιδιες συζητησεις...

οχι body shaming
οχι με εκραξε ο διπλανος
οχι δεν με θελουν
ειμαι δυστυχισμενος
ειμαι κουρασμενος πονεμενος κτλπ

Δυστυχως εκεινο που παρατηρησα κ σκεφτηκα χθές ειναι οτι η μεγαλη αδυναμια ενος φορουμ ειναι οτι ασχολουμαστε ο ενας πολυ με τον άλλον... πχ πως ειπε ο Χ εκεινο... πως ειπε ο Ψ το άλλο... τι εννοουσε μήπως εθιξε ευαισθησιες κτλπ κτλπ
Σε όλα αυτά που λες θα δικαιολογήσω ότι μπερδεύεις κάτι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα..
Την εξυπνάδα μικρή ή μεγάλη με την ευαισθησία ;)


Το συγκεκριμένο θέμα το παρακολουθώ που και που ..
Δεν σχολιάζω γιατί το είδος που ασχολείστε δεν το έχω ή καλύτερα το έχω σταματησει από τότε που έφυγα από τα γήπεδα...

Είμαι σε άλλο μήκος τελείως διαφορετικό και πολυ πιο πάνω στο γυναικείο σώμα εφόσον κάνει πολύ αποτελεσματικότερη δουλειά και το κυριότερο χωρίς μελλοντικούς τραυματισμους..
Αυτός είναι ένα παράγοντας που κάποιοι δεν τον λαμβάνουν υπόψιν αλλά ειδικά εμείς οι γυναίκες που προβλέπετε να περάσουμε και μια εγκυμοσυνη αργοτερα πρέπει να είναι προτεραιότητα..
Δυστηχως υπάρχει πολύ άγνοια πάνω σε αυτό στα γυμναστήρια..
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,772 μηνύματα.
Δεν μπερδεύω κάτι απλα δεν ειμαι κοινωνιολόγος ούτε ειμαι κατάλληλος για κάποια ή κάποιον που ψάχνει κάποιον να λέει τα προβληματα του, εγω ειμαι για να βοηθησω να ξεπεραστούν και δεν με ενδιαφερει να μένω παθητικος ακροατής. Μπορω να δωσω 2-3 τιπς σε τομεις που έγω τα έχω καταφέρει. Απο εκει κ έπειτα κ χάρη θα κάνω γιατι άλλοι πλέον για τις συμβουλές τους πληρώνονται. :P
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,843 μηνύματα.
@Ioannidou είσαι φάλαινα η ξυλαγκουρο τελικά ? :lol:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάποιος που δεν ειναι έξυπνος δεν είναι απαραίτητα χαζός - απλα δεν είναι τόσο έξυπνος ωστε να βελτιώσει τη ζωη του προς το καλύτερο. Δυστυχως ειναι η αλήθεια και θα πρέπει αρκετος κοσμος να τη χωνέψει για να μη χάσει οχι μονο χρόνο αλλα ΧΡΟΝΙΑ πολλά απο τη ζωή του.

Κανενας δεν θα σε βοηθήσει εάν δεν βοηθάς και εσυ ως ενα βαθμο τον εαυτό σου κ αν δεν εχεις κάποιο background.

Για κάποιον που θέλει να βελτιωθεί ειτε στο γυμναστηριο ειτε να βρει μια κοπελα οπως θέλει ή να βρει μια καλυτερη δουλειά ή να γινει πιο κοινωνικος κτλπ κτλπ θα πρέπει να σταματησει τη κλάψα κ να θέσει στόχους. Θα πρεπει να σταματησει να ασχολειται με το τι ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ για αυτον. Θα τους αφησει συντομα πίσω έτσι κ αλλιώς. Αυτος θα προχωράει και αυτοι θα σχολιάζουν.

Έχουμε ενα ωραιοτατο θρέντ εδω μεσα για το Φιτνες στο οποιο παλαιοτερα συμμετείχαν κ παιδιά που ηξεραν μερικά πράγματα και απο το οποιο θα μπορουσε να αντλήσει κάποιος πληροφορια ωστε να γινει καλύτερος αντι αυτου αρχιζουμε παλι τις ιδιες κ τις ιδιες συζητησεις...

οχι body shaming
οχι με εκραξε ο διπλανος
οχι δεν με θελουν
ειμαι δυστυχισμενος
ειμαι κουρασμενος πονεμενος κτλπ

Δυστυχως εκεινο που παρατηρησα κ σκεφτηκα χθές ειναι οτι η μεγαλη αδυναμια ενος φορουμ ειναι οτι ασχολουμαστε ο ενας πολυ με τον άλλον... πχ πως ειπε ο Χ εκεινο... πως ειπε ο Ψ το άλλο... τι εννοουσε μήπως εθιξε ευαισθησιες κτλπ κτλπ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εχω εναν γνωστο ο οποίος θέλει να βρει κοπελα... αν υποθέσουμε οτι έχει πάρει το λάθος τροπο για να τη βρει (πχ να βγαινει συνεχως σε μπάρ) παρολαυτα τις προαλλες του έτυχε μια ευκαιρια απο κοντά και την κλοτσησε.

Φορουσε μια περουκα και μια κοπελα που βγηκαν έξω για τσιγαρο του εκανε ενα κοπλιμεντο για τη περούκα και πιασανε τη συζητηση δεν ηταν μονη της βεβαια ηταν αλλη μια φιλη κ ενας ακόμη. Δεν πηρε κάποιο σοσιαλ ή κινητο γιατι λέει "μηπως ο άλλος ηταν γκομενος..." δεν θα αναλυσω άλλο γιατι θα παει η κουβεντα στα γκομενικά (παλι) ΑΛΛΑ εν μπορεις να εισαι άτολμος να μην εχεις στοχους να μη κανεις κινησεις και να έχεις απαιτηση κιολας οι γυρω να μη σχολιάζουν.

Θες ενα καλυτερο σώμα, θεσε το στόχο απλά τα πραγματα. Θες μια νέα γνωριμια.... γινε πιο δραστηριος και πιο διεκδικητικος. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Why people are so stupid που ελεγε και ο Greg Doucette για τα γυμναστηρια. Τοσες ευκαιρίες υπάρχουν γυρω μας αλλα θέλουμε να κλαιγομαστε κ να ψάχνουμε ψυχολογους. Κανενας ψυχολογος δεν θα σε βοηθησει εάν εσυ ο ιδιος δεν θέλεις να βοηθησεις τον εαυτο σου.
Αυτά είναι

Οι περισσότεροι παραπονιούνται παρά να πράξουν κάτι για να επιφέρουν αλλαγή
 

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτοί που λένε ότι κάνουν body shaming επειδή θέλουν να βοηθήσουν τον παχύ άνθρωπο να έχει καλή υγεία είναι ψεύτες γιατί είναι γνωστό ότι το body shaming δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο και δεν λύνει το πρόβλημα. Δηλαδή έχει ένας παραπάνω κιλά, υφίσταται body shaming, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τρώει παραπάνω, αποκτά περισσότερα κιλά, υφίσταται παραπάνω body shaming και πάει λέγοντας.

Αυτοί που κάνουν body shaming είναι οι κοινωνικά χαμηλού επιπέδου άνθρωποι που γελάνε με βιντεάκια τύπου έκατσε η χοντρή στην καρέκλα και έσπασε ή πάτησε ένας μία μπανανόφλουδα και έπεσε κάτω. Για αυτών των ανθρώπων τη γνώμη κάθεσαι και στεναχωριέσαι @Ioannidou ;
Προσωπικά, βρίσκω τρομερά υποκριτικό το να λέει κάποιος ότι νοιάζεται για έναν παχύσαρκο ή έναν λιπόσαρκο (που είναι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας) και ο τρόπος να δείχνει ότι νοιάζεται να είναι το body shaming. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να δεχθούν ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί όντως να αισθάνονται εντάξει με το σώμα τους και να το έχουν αποδεχτεί (μάλλον αυτό τους ενοχλεί βασικά, τους πειράζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους).

Από την άλλη, ναι, υπάρχει όντως το θέμα υγείας, αλλά και πάλι, τι διάολο, γονείς τους είστε; Ας κάνει ο καθείς ό,τι γουστάρει, δεν νομίζω να μου πέφτει λόγος στο τι κάνει ο άλλος, άμα θέλει ας μην προσέχει την υγεία του, δικαίωμά του.

Είπε ένα σωστό παραπάνω ο @Devil, οι έξυπνοι δεν ασχολούνται με κατινιές για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος αλλά προσπαθούν να βελτιωθούν οι ίδιοι. Χωρίς, βέβαια, αυτό να μας κάνει να γίνουμε παρτάκηδες και εγωκεντρικοί και να μην ασχολούμαστε με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,772 μηνύματα.
@Ioannidou είσαι φάλαινα η ξυλαγκουρο τελικά ? :lol:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Αυτά είναι

Οι περισσότεροι παραπονιούνται παρά να πράξουν κάτι για να επιφέρουν αλλαγή

Ε ναι, αντί να κλαίγεσαι κανεις προτασεις κ ψάχνεις λυσεις. Έτσι είχα πει παλια και σε μια πρωην μου. Προβλήματα παντα θα υπάρχουν... Είμαστε πολλοι με διαφορετικές ιδεολογίες ιδανικά κ απόψεις. Ας μην εθελοτυφλούμε. Οι περισσοτεροι γκρινιάζουν επειδή θέλουν να κάνουν ένα κόσμο όπως τον θέλουν αυτοί. Μετά παλι θα γκρινιάζουν ακόμη κ αυτο να γίνει.

Why people are sooo stupid ;;! Why ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προσωπικά, βρίσκω τρομερά υποκριτικό το να λέει κάποιος ότι νοιάζεται για έναν παχύσαρκο ή έναν λιπόσαρκο (που είναι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας) και ο τρόπος να δείχνει ότι νοιάζεται να είναι το body shaming. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να δεχθούν ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί όντως να αισθάνονται εντάξει με το σώμα τους και να το έχουν αποδεχτεί (μάλλον αυτό τους ενοχλεί βασικά, τους πειράζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους).

Από την άλλη, ναι, υπάρχει όντως το θέμα υγείας, αλλά και πάλι, τι διάολο, γονείς τους είστε; Ας κάνει ο καθείς ό,τι γουστάρει, δεν νομίζω να μου πέφτει λόγος στο τι κάνει ο άλλος, άμα θέλει ας μην προσέχει την υγεία του, δικαίωμά του.

Είπε ένα σωστό παραπάνω ο @Devil, οι έξυπνοι δεν ασχολούνται με κατινιές για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος αλλά προσπαθούν να βελτιωθούν οι ίδιοι. Χωρίς, βέβαια, αυτό να μας κάνει να γίνουμε παρτάκηδες και εγωκεντρικοί και να μην ασχολούμαστε με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Αυτή ήταν η δευτερη φορα που συμφώνησες μαζί μου άρα δεν είπα μόνο ένα σωστό 😁😇
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Αυτό που νοιάζεστε όλοι τόσο για την υγεία των υπέρβαρων και όχι όσων πίνουν/καπνίζουν ή τρώνε βλακείες αλλά δεν βάζουν βάρος και το μόνο που τους λέτε είναι "αχ πως τρως και δεν παχαινεις ζηλεύω".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

είσαι φάλαινα η ξυλαγκουρο τελικά
Υπάρχουν και ενδιάμεσα.(ξέρω ότι αστειεύεσαι)
 

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτό που νοιάζεστε όλοι τόσο για την υγεία των υπέρβαρων και όχι όσων πίνουν/καπνίζουν ή τρώνε βλακείες αλλά δεν βάζουν βάρος και το μόνο που τους λέτε είναι "αχ πως τρως και δεν παχαινεις ζηλεύω".
Ισχύει. Σαν άτομο που τα κάνει και τα τρία, υπεύθυνα δηλώνω ότι δεν νοιάζονται για την υγεία μας :(
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Ισχύει. Σαν άτομο που τα κάνει και τα τρία, υπεύθυνα δηλώνω ότι δεν νοιάζονται για την υγεία μας :(
Γιατί όταν κάποια έχει 5 κιλά παραπάνω δηλαδή το λένε για την υγεία της σοβαρά??? Όχι , από κακία .
Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για εμάς κ την υγεία μας πέρα από πολύ λίγα άτομα της οικογένειας.
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,843 μηνύματα.
Αυτό που νοιάζεστε όλοι τόσο για την υγεία των υπέρβαρων και όχι όσων πίνουν/καπνίζουν ή τρώνε βλακείες αλλά δεν βάζουν βάρος και το μόνο που τους λέτε είναι "αχ πως τρως και δεν παχαινεις ζηλεύω".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Υπάρχουν και ενδιάμεσα.(ξέρω ότι αστειεύεσαι)
Εγω θα πω μονο οτι χτες πηρα ενα κοπλιμεντο για το σωμα μου στο γυμναστηριο και η απαντηση μου ηταν αυτη

Αυτο που βλεπεις ειναι 80% η διατροφη μου κι 20% η ασκηση .Ειτε εισ;ια αδυνατος ,ειτε παχουλος ,ειτε κανονικος και τρως σαβουρα ....η υγεια σου ειναι υπο κινδυνο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τεμπελιδες
Why people are sooo stupid ;;! Why ;
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Εγω θα πω μονο οτι χτες πηρα ενα κοπλιμεντο για το σωμα μου στο γυμναστηριο και η απαντηση μου ηταν αυτη

Αυτο που βλεπεις ειναι 80% η διατροφη μου κι 20% η ασκηση .Ειτε εισ;ια αδυνατος ,ειτε παχουλος ,ειτε κανονικος και τρως σαβουρα ....η υγεια σου ειναι υπο κινδυνο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τεμπελιδες
Εγώ συμφωνώ .
Δες τι είπε ο Ηλίας όμως .

Κι εγώ είχα φίλες αδύνατες που έτρωγαν συνέχεια χαζομάρες αλλά κανείς δεν τους είπε τίποτα .
Και γενικά δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κριτική στις διατροφικές επιλογές κάποιου εφόσον αυτές δεν επηρεάζουν το βάρος του .
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,627 μηνύματα.
Και γενικά δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κριτική στις διατροφικές επιλογές κάποιου εφόσον αυτές δεν επηρεάζουν το βάρος του .
Σε αυτό θα συμφωνήσω :) Τρώω σαβούρα, αλλά δεν παίρνω κιλό. Το μόνο που έχω ακούσει είναι "Είσαι πολύ τυχερή".

Οπότε προφανώς, το βλέπουν ως πάτημα όταν πρόκειται για ένα άτομο το οποίο έχει παραπάνω κιλά για να του την πουν.
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,096 μηνύματα.
Και γενικά δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κριτική στις διατροφικές επιλογές κάποιου εφόσον αυτές δεν επηρεάζουν το βάρος του .
Μεγάλη αλήθεια αυτή...ποτέ δε γίνεται κριτική για ανθυγιεινές επιλογές κάποιου,όταν αυτές δεν τον επηρεάζουν άμεσα και εμφανώς
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top